Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
БНФМ :: Регионален клуб Кърджали
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Регионален клуб Кърджали

Регионален клуб Кърджали 21 Дек 2013 14:19 #16118

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 21
На 04.01.2014г. от18.00 ще се проведе събрание в ресторант ПОРТОЛАГОС (старото Байдано).Вси4ки колеги са добре дошли.Ще се подновят 4ленските карти и ще се вадят нови директно от председателя Илия Илиев.тел.за контакт 0878377537 Алексей
Дори живота си аз да прекарам В мизерия и крайна нищета Иманяр за винаги оставам Иманяр дори и след смьрта
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, emoxristov

Регионален клуб Кърджали 24 Дек 2013 10:29 #16196

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
:woohoo:
Дори живота си аз да прекарам В мизерия и крайна нищета Иманяр за винаги оставам Иманяр дори и след смьрта

Регионален клуб Кърджали 24 Дек 2013 10:41 #16198

• bob22
  • bob22's Avatar
Alexey писа:
:woohoo:
Здравейте ! Гости от Хасково приемате ли ?

Регионален клуб Кърджали 24 Дек 2013 18:58 #16206

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Всички колеги обвързани с хобито са Добре Дошли .
Последна промяна: 24 Дек 2013 18:59 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t, bob22

Регионален клуб Кърджали 03 Ян 2014 07:19 #16421

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Организирайте се колеги не остана време :woohoo:
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo

Регионален клуб Кърджали 03 Ян 2014 11:21 #16425

• gyulterius
  • gyulterius's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 115
къде по точно е този ресторант , с един приятел мислехме да ставаме членове , та ще е хубаво и доста удобен момент за това

Регионален клуб Кърджали 03 Ян 2014 16:32 #16433

• Alexey
  • Alexey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Булевард България не помня то4но номера. писал съм телефон за връзка колега

Регионален клуб Кърджали 05 Ян 2014 16:56 #16473

• Ilia
  • Ilia's Avatar
  • Офлайн
  • Председател на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 1012
Колеги, през почивните дни направихме три събрания - в Асеновград, Кърджали и Юндола.

Първото събрание - в Асеновград трябваше да се проведе в 11 ч. в събота. Поради проблеми по пътя се наложи да закъснея с 1 час и събранието започна в 12 ч. Колегите не са имали търпението да ме изчакат и събранието се проведе с един човек - Киро - председателя на клуба в Асеновград. Надявам се, че следващия път ще направим едно хубаво събрание с асеновградчани.

Второто събрание се проведе в Кърджали. На събранието присъстваха около 25 човека, като имаше присъстващи не само от Кърджали, но и от Свиленград, Хасково и околността. Благодаря на председателя на клуба в Кърджали - Алексей Левченко, както и на всички присъстващи на събранието. Всъщност се получи много хубава дискусия и колегите бяха много активни участници. Благодаря им за повдигнатите въпроси. Дано съм успял да отговоря на повечето от тях. Разбира се, че с едно събрание не можахме да изчерпим всичко, но предполагам, че не след дълго отново ще направим събрание в региона. Дори имаше предложение за еднодневен събор, който ще бъде организиран на терен, който е близо до главен път с цел да правим реклама на хобито ни.

Третото събрание - в Юндола беше организирано от Салих и колегите от Велинград. Благодаря на колегите за живата дискусия. В този регион също има голямо желание за събор през тази година, колегите се ангажираха сериозно с този въпрос.

Като равносметка от събранията - имаме подновени 20 членства за 2014 г. и нови 15 члена. На тях казвам Добре дошли в редиците на една от най-активните неправителствени организации в България с много активна обществена дейност и с амбиции за законодателни промени в полза на хобито ни!

Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, hektor, skita6t, Alexey, anv82, mitko, emoxristov, Nesho, Стоян, Avrelian Виж още благодарили

Регионален клуб Кърджали 05 Ян 2014 17:04 #16474

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
Браво ,това със правенето на събори до главни пътища и в по оживени места е страхотна идея. Хубаво е хората да видят колко е интересно нашето хоби и колко много хора го практикуват. Така си мисля че излизаики от шубраците ще има положителен ефект върху общественото мнение.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t, Стоян, Avrelian, bob22

Регионален клуб Кърджали 05 Ян 2014 18:01 #16487

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2565
emoxristov писа:
Браво ,това със правенето на събори до главни пътища и в по оживени места е страхотна идея. Хубаво е хората да видят колко е интересно нашето хоби и колко много хора го практикуват. Така си мисля че излизаики от шубраците ще има положителен ефект върху общественото мнение.
много добра идея
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo

Регионален клуб Кърджали 05 Ян 2014 19:12 #16494

• Avrelian
  • Avrelian's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 120
Предложената идея е супер, най-важно е популяризирането на хобито металдетектинг.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t

Регионален клуб Кърджали 05 Ян 2014 20:35 #16507

• bob22
  • bob22's Avatar
Здравейте ! Присъствах на събранието на колегите от Кърджали , аз съм от Хасково и бях посрещнат много дружелюбно от всички , събранието премина в страхотна приятелска атмосфера , много полезни изказвания , предложения. Всички единодушно се обединиха за идеята да се направи събор на терен непосредствено до главен път,за да се популяризира хобито ни. Разговарях лично с почти всички колеги и се убедих че са сериозни пичове. Искам да благодаря на Илия Илиев за темите и информацията ,която ни предостави. На Алексей благодаря за поканата. Сърдечно благодаря на ВСИЧКИ за за дружелюбното посрещане и приятно изкараните часове по време на събранието и след това на веселата част !!! Бъдете много,много здрави и нека късмета и успехите да са винаги с Вас !!! С удоволствие ще присъствам и на други сбирки на Кърджалийци !

Регионален клуб Кърджали 07 Ян 2014 20:34 #16561

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
Боби ,ще чакам да минеш през Ловеч да направим един излет и да те запозная със колегите тук. Пък може и по една Троянска сливова да ударим. ;) Пък ако нямаш възможност на пролет ще мина през вашият регион за да направим по някои тест и да се видим.
Последна промяна: 07 Ян 2014 20:35 от emoxristov.
Следните потребители изказаха благодарности: bob22

Регионален клуб Кърджали 07 Ян 2014 21:02 #16565

• bob22
  • bob22's Avatar
emoxristov писа:
Боби ,ще чакам да минеш през Ловеч да направим един излет и да те запозная със колегите тук. Пък може и по една Троянска сливова да ударим. ;) Пък ако нямаш възможност на пролет ще мина през вашият регион за да направим по някои тест и да се видим.
Емо , имах резервация на почивна станция " Леденика " от 26 до 30-ти декември , но мой близък приятел почина и не можах да дойда по вашия край , много исках да се запозная с колеги от Ловеч и Видин , нека да сме здрави и скоро може да направя една разходка. С удоволствие ще опитам троянската , а аз ще почерпя с хасковска - добра ни е ракията ,повярвай ми. А колегите от Кърджали са наистина много сериозни както в хобито ,така и в пиенето. Поздрав и много успехи на всички !!!!

Регионален клуб Кърджали 07 Ян 2014 21:20 #16566

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
bob22 писа:
emoxristov писа:
Емо , имах резервация на почивна станция " Леденика " от 26 до 30-ти декември , но мой близък приятел почина и не можах да дойда по вашия край , много исках да се запозная с колеги от Ловеч и Видин , нека да сме здрави и скоро може да направя една разходка. С удоволствие ще опитам троянската , а аз ще почерпя с хасковска - добра ни е ракията ,повярвай ми. А колегите от Кърджали са наистина много сериозни както в хобито ,така и в пиенето. Поздрав и много успехи на всички !!!!
Идвай колега !
Последна промяна: 08 Ян 2014 05:53 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: Alexey, bob22
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, djendaka, hektor, Ilia, yaponetsa, skita6t, FLORE, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат