Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
БНФМ :: Регионален клуб Бургас

ТЕМА: Бургаския клуб се събира

Бургаския клуб се събира 10 Окт 2011 15:41 #4878

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6736
На 18.10.2011г-вторник от 18 часа Бургаския клуб по металдетектинг се събира , поканени са всички членове и не членове ,свързани или желаещи да практикуват хобито металдетектинг . Срещата е в кафе Перла Ж-к Лазур ул. Перущица това е пресечката на бюрото по труда зад хотел Космос . За повече информация на тел 0887 933 802 . Сбирката ще е с цел да се пополяризира хобито да се запознаят хората с дейсноста на федерацията и нейните цели , приятни разговори свързани с хобито . Заповядайте ! .
Последна промяна: 10 Окт 2011 15:59 от djendaka.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Бургаския клуб се събира 20 Окт 2011 20:47 #4987

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
На 18.10.2011г събранието на Бургаския клуб се проведе , присъстваха нанад 25 човека и само метеорологичните условия попречиха да сме над 40 . Всичко протече в много весела и добра обстановка но най-хубавото беше , че по голямата част не бяха членове на БНФМ , но много искаха да се запознаят с нейната дейност и за новата година да бъдат в нейните редици . С колегите се разбрахме да сложим традиция в събиранията да се обединим и бъдем по единни търсачите в Бургас и околните градове и села , и ако не всяка седмица то през седмица да се виждаме и да разспускаме на по питие . Сигурен съм че ще е така защото в продължение на 5 часа никой не си и помисли да си тръгва и едва ли не затворихме заведението , пожелавам и на другите клубове да си изкарват добре както нашия и нека и в другите области страхът надделее и търсачите се обединят и извървим заедно трудния път да практикуваме свободно едно хубаво и емоционално хоби .

Отг:Бургаския клуб се събира 20 Окт 2011 21:00 #4989

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
djendaka написа:
На 18.10.2011г събранието на Бургаския клуб се проведе , присъстваха нанад 25 човека и само метеорологичните условия попречиха да сме над 40 . Всичко протече в много весела и добра обстановка но най-хубавото беше , че по голямата част не бяха членове на БНФМ , но много искаха да се запознаят с нейната дейност и за новата година да бъдат в нейните редици . С колегите се разбрахме да сложим традиция в събиранията да се обединим и бъдем по единни търсачите в Бургас и околните градове и села , и ако не всяка седмица то през седмица да се виждаме и да разспускаме на по питие . Сигурен съм че ще е така защото в продължение на 5 часа никой не си и помисли да си тръгва и едва ли не затворихме заведението , пожелавам и на другите клубове да си изкарват добре както нашия и нека и в другите области страхът надделее и търсачите се обединят и извървим заедно трудния път да практикуваме свободно едно хубаво и емоционално хоби .
Браво !!
До общото събрание има още време така ,че другите клубове из страната могат да направят такива събрания за да си изяснят предложенията и идеите , които ще представят на 20 ноември 2011 - Ловеч от 11.00 часа
metaldetecting.bg/index.php?option=com_k...d=10&id=4887&lang=bg

Отг:Бургаския клуб се събира 22 Окт 2011 13:44 #5008

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
На събранието се обсъждаше вариянт да се пътува с автобус до Ловеч тъй като времето напредва искам да призова всеки който не е присъствал но има желание да ми се обади , при всяко положение до събранието ще направя още една сбирка но е хубаво да се действа с време . За сега офертата е ако се съберем 50 човека автобус , да се падне по 17-18лв . но ще търся възможност да паднем и под тази цена .

Отг:Бургаския клуб се събира 22 Окт 2011 14:00 #5010

• Ilia
  • Ilia's Avatar
  • Офлайн
  • Председател на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 970
Браво Бургас!
Джендак, готов си за Управителния съвет с тези организаторски качества! Браво! :woohoo: :)

Отг:Бургаския клуб се събира 06 Ное 2011 20:23 #5176

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
На 10.11.2011г . - Четвъртък от 18 часа в кафе Перла ж-к Лазур ул. Перущица 56 Бургаския клуб организира сбирка . Основните неща които ще се обсъждат са кой със какво ще пътува за събранието в Ловеч ако има хора без транспорт да се съберът по другите коли и евентуално ако се съберем повече хора ще организирам автобус или някакви микробусчета . Моля всеки от бургас и региона който няма възможност да дойде , да ми пише на лични или да ми се обади .

Отг:Бургаския клуб се събира 14 Ное 2011 14:25 #5233

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
За всички колеги от Бургас и региона . На събранието което се проведе миналата седмица , с колегите обсъдихме вариантите на пътуване до Ловеч и тъй като се оказа , че доста малко хора са сигурни варианта да се пътува с автобус отпадна . Нека всички желаещи които нямат с какво да пътуват и тези които имат превоз но са малко да ми се обадят за да можем да се групираме с цел по малко разходи на желаещите да присъстват на събранието . Пишете ми налични или се обаждайте на оставения от мен телефон.

Отг:Бургаския клуб се събира 25 Ное 2011 21:36 #5380

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
На 29.11.2011г. от 18 часа ще има сбирка на Бургаския клуб , мястото в същото - Кафе Перла . Целта на сбирката е да запозная колегите с въпросите разисквани на събранието на БНФМ което се преведе миналата неделя , да раздам заявление на всички желаещи да станат членове и на тези които желаят да подновят членството си .

Отг:Бургаския клуб се събира 04 Дек 2011 21:13 #5558

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Събранието протече както винаги под добрия тон и весела обстановка , на него запознах колегите със протеклото на 20-ти събрание на БНФМ , също така раздадох новите заявления и колегите се разбрахме , че на 14 или 15 декември ще се съберем отново да ги събера и за новата година да бъдат напълно изрядни , също така за да се избегне хамалогията по издаването на членски карти и да няма сърдити заради забавянето им , съм решил заявления да се раздават всяка първа седмица на месеца и да се предават всяка трета ако все пак някой реши че иска по друго време или по бързо да му се издаде карта това право няма да му бъде отказано но транспортните разходи ще бъдат изцяло за негова сметка .

Отг:Бургаския клуб се събира 08 Дек 2011 21:12 #5613

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
На 14.12. - сряда от 18часа в кафе Перла където се провеждаха до сега срещите отново ще се съберем за да събера раздадените заявления и да раздам на тези колеги които не можаха да присъстват на предното събрание , за тези които тепърва ще попълват нека си носят и снимки за да не се налага да чакат още един месец за да получат своите карти .

Отг:Бургаския клуб се събира 08 Дек 2011 21:17 #5615

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
Браво, Джендак! Ти си ни пример за това,как може да се върши много работа без много да се приказва. Поздравявам те, явно си много добър организатор.

Отг:Бургаския клуб се събира 01 Ян 2012 15:20 #5954

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Първо Честита Нова Година на всички колеги и приятели , желая ви преди всичко много здраве и много приятни изживявания свързани с хобито ! С Бургаските колеги решихме да направим сбирка на 03.01.12г.-сряда от 18 часа мястото на срещата е добре познатото на всички кафе Перла където се провеждаха и другите сбирки . Ще нося заявления в мен тъй като има желаещи да станат членове и ако има такива с които не съм се чул нека на сбирката да носят 1бр.снимка паспортен формат и лична карта , ако някой не може да дойде а има желание да се присъедини към БНФМ нека ми се обади на телефона който съм оставил за връзка .
Последна промяна: 01 Ян 2012 15:22 от djendaka.

Отг:Бургаския клуб се събира 06 Фев 2012 22:22 #6572

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Здравейте колеги от Бургас и региона ! Миналия вторник се проведе отново сбирка и на нея се гласува мястото на сбирките ни , да се провеждат на ново място . Промяната се наложи поради няколко причини . Първата е , че започнахме да се събираме твърде много хора и кафето което ползвахме отесня :) другата е , че приказките ни са толкова сладки , че се налага да ни гонят всеки път :) и на последно място сладките приказки вървят с хубави питиета и дебели мезета които в кафето няма как да получим :laugh: . Новото място в което ще се провеждат сбирките е не безизвесната кръчма Бели Нощи квартал Възраждане на 20 метра пред спортното училище , ако има затруднения в намирането на крайната цел моля да ми се обаждате и аз ще ви посрещам :) . Традицията да се събираме всеки вторник се запазва след единодушно гласуване с нито един глас против часът отново е 18 до като ни изгонят :) .

Отг:Бургаския клуб се събира 06 Фев 2012 22:44 #6573

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14390
djendaka написа:
Здравейте колеги от Бургас и региона ! Миналия вторник се проведе отново сбирка и на нея се гласува мястото на сбирките ни , да се провеждат на ново място . Промяната се наложи поради няколко причини . Първата е , че започнахме да се събираме твърде много хора и кафето което ползвахме отесня :) другата е , че приказките ни са толкова сладки , че се налага да ни гонят всеки път :) и на последно място сладките приказки вървят с хубави питиета и дебели мезета които в кафето няма как да получим :laugh: . Новото място в което ще се провеждат сбирките е не безизвесната кръчма Бели Нощи квартал Възраждане на 20 метра пред спортното училище , ако има затруднения в намирането на крайната цел моля да ми се обаждате и аз ще ви посрещам :) . Традицията да се събираме всеки вторник се запазва след единодушно гласуване с нито един глас против часът отново е 18 до като ни изгонят :) .
Браво на Бургаския КЛУБ браво на председателя
пожелавам и на другите клубове така да си увеличават членовете и местата за събиране да им стават тесни !
Последна промяна: 06 Фев 2012 22:51 от Slavitoooo.

Отг:Бургаския клуб се събира 06 Фев 2012 23:19 #6577

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
Здравейте колеги,мога ли да ви попитам, как по точно си учреждавате клуб на местно ниво и регистрира ли се някъде /ако има някъде във форума инфо и не съм го видял се извинявам предварително/ Благодаря.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, FLORE, Ilia, yaponetsa, skita6t, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат