Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
БНФМ :: Регионален клуб Бургас
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 09 Юли 2025 20:32 #106827

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 6810
И тази година ще има морски събор , макар и на друго място . Причината е че обичаният от нас къмпинг Крайморие вече не съществува и остана в миналото . Новото мястто е малко по на север от Бургас и се казва къмпинг Ахелой - Лозана . Мястото е приятно доста по голямо от Крайморие , бунгалата са реновирани и климатизирани , но и цените са малко по високи . Бунгалата са спалня която има едно двойно и едно единично легло или две двойни , кухнески бокс и санитарен възел , ще пусна и снимки изпратени от собственика тъй като всичко беше пълно и нямаше как да вляза лично да снимам. Цените за нощувка са 90лв , за тези с спалня и единично , 100лв са тези със двете спанли , има малък плаж , заведение и магазин .
Това са тройките
ТЕЛ . за резервация 0895 45 45 59

А това четворките

Заведението и още малко снимки

Последна промяна: 09 Юли 2025 20:43 от djendaka.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: zempar, dertlibey, Radislav, Alexander

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 09 Юли 2025 20:42 #106828

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Събора е обавен 5-6-ти септември но всеки който желае да си направи почивка може да заповяда по рано , Още не мога да кажа много за самото мероприятие от към участниции състезания , но каквото и да правим ще е събота 6-ти .
Много Важно е като резервиратите да казвате че сте за събора , за да могат да ни слагат близо един до друг , тъй като къмпинга е голям . Другото важно е да започвате да се обаждате , защото за тези дати вече къмпинга е наполовина пълен , не е като в Крайморие , тук сезона продължава и целия септември .
Ако имате въпроси пишете тук или ми се обаждайте на телефон 0887 933 802
Последна промяна: 01 Сеп 2025 12:42 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, zempar, dertlibey, mitko, Radislav, rublata, Julian, Alexander

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 13 Юли 2025 20:55 #106831

• dertlibey
  • dertlibey's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 1726
Ето още един хотел за нощувки за събора!
Хотела се намира в Несебър на 15 минути разстояние от къмпинга!!! //30 лв нощувка за човек//

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ
Хънтинг среща 07-08 Маѝ 2016 с.Ясеново-Бургас
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, zempar, djendaka, mitko

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 29 Авг 2025 22:42 #106834

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Остана седмица до събитието , та да хвърля малко инфо за самия събор . Значи нашите приятели iShop и Worlddetectors които подкрепят федерацията от самото начало са осигурили награди за които много им благодаря . Те ще бъдат раздадени във събота 6-ти септември . Все още нямам яснота това дали ще се случи на състезание , което на мен много ми се иска или на томбола . Проблема е че плажът е много малък и може да има доста плажуващи , като цяло ще се решава в движение , Ако не става за търсене наградите ще се разиграят на томбола . Това което знам , че всички награди ще бъдат само и единствено за членове на БНФМ с валидна членска карта за 2025г . На Отчетното събрание беше взето решение от УС на БНФМ за напред наградите да бъдат само за хората членове . Тъй като аз съм организатора ще следя стрикно за това , никой няма да получи награда без предоставена карта . Ако все пак някой е тръгнал без карта забравил я по някаква причина , макар че съм сигурен , че всеки си носи личната карта като тръгва , мога да направя компромис и да задържа наградата при мен за няколко дни до като ми изпрати снимка на картата си и аз ще му пратя наградата . Също никой да не си мисли , че ще спечели награда и след няколко дни ще си изкара карта да получи награда , ще се свържа със всички координатори да няма измами .Ако случайно наградата не бъде взета по каналния ред и остане , тя ще бъде дадена на следващ събор или на някой колега който има заслуги към БНФМ.
Следните потребители изказаха благодарности: dertlibey, mitko, Стефан, МГИ

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 29 Авг 2025 22:47 #106835

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Тъй като нямам фейсбук , някой колега ще качи поста ми и там , следете тук и във фейсбук за допълнителна информация относно провеждането на самото мероприятие . Ще се постарая най късно четвъртък вечер или до петък следобед да съм пуснал час и вид на мероприятието . Колегата Стефан - Микрона както го знаете всички , ще донесе новия си апарат да го тестваме на тежък терен , който желае да го види да заповяда .
Последна промяна: 29 Авг 2025 22:50 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, rublata

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 02 Сеп 2025 18:28 #106836

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Нещо което ми дойде на ума относно състезанието , тъй като плажната ивица не е голяма и няма да можем да се ширим както в Крайморие , а не се знае и колко ще е заета с плажуващи , ако времето позволява ще заровя и няколко от целите във водата , няма да е много на дълбоко максимум до кръста . Всеки който има воден детектор и скуп спокойно може да се пусне във водата , така по малко ще си пречат състезателите и ще стане и по интересно . Преди 5 години за първи път направихме водно състезание на Крайморие и се получи супер , дори мисля че и филмче имаше направено .

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 05 Сеп 2025 20:18 #106837

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Тъй като морето е лошо а плажа малък , взехме решение да проведем томбола. Всички колеги да заповядат в къмпинга след 11 часа. Както казах всеки да си носи валидна членска карта за 2025г.

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 05 Сеп 2025 20:27 #106838

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Тъй като морето е лошо а плажа малък , взехме решение да проведем томбола. Всички колеги да заповядат в къмпинга след 11 часа. Както казах всеки да си носи валидна членска карта за 2025г.

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 05 Сеп 2025 22:27 #106839

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Утре по обяд ще е масовото мероприятие с раздаването на многото награди , но това няма да е всичко за събора . Току що Васко от Ловеч ми даде страхотна идея и все пак ще има търсене , но не какво да е а нощно. ЗА тази цел ще заделя една наградка, първо за да има стимул за търсачите , и второ да е жест към хората които са от началото до края на събора а не само за няколко часа през деня.
Следните потребители изказаха благодарности: vaskonti, mitko

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 05 Сеп 2025 22:29 #106840

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Следете форума и фейсбук , защото утре към 16 ЧАСА ЩЕ обявя точния час на търсенето , но ориентировъчно ще е към 9 -9.30 . Условието за търсенето е следното , да са с детектор и валидна членска карта за 2025г.
Последна промяна: 05 Сеп 2025 22:33 от djendaka.

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 06 Сеп 2025 17:14 #106841

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Сбирка за състезанието във 8 на заведението

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 09 Сеп 2025 21:45 #106842

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Съборът приключи но чак сега упях да драсна някой ред. Първо да благодаря на всички пропътували стотици километри за да ни уважат . Второ да се извиня на всички които си направиха резервации и бяха излъгани , и колкото и големи усилия да положих , не можах да ги настаня на близо или изобщо . Тази година мислех да не правя събор защото нямах хубав варянт , но поради големият интерес и многото обаждания , направих големи усилия да подсигуря такова място .
В крайна сметка се доверих на човек който не познавам , който ме излъга и подведе, с две думи попаднах на ЕДИН ГОЛЯМ ЛЪЖЛИВ НЕЩАСТНИК който направи мазало а после така и не се появи а остави 80-годишния си баща да се оправя сам и да бере негативи. Оказа се че е правил резервации близо 2 месеца а като отидохме там такива нямаше . Включително и моята която направих на място в деня в който си стиснахме ръцете че ще правим събор , късмет имах че отидох в четвъртък и имаше още някое бунгало . Къмпинга е страхотен но не попаднах на човек , първо се оказа че не е собственик на целия къмпинг а на една четвърт и второ , че при него всичко е забранено , като да си водиш домашен любимец , да си включващ скара или друг ел уред и други такива неша . Както казах къмпинга е супер казва се Лозана но ако правите резервации не се обаждаите на този телефон 0895 45 45 59 а човекът който отговаря на него се казва Галин
На всяко друго място в къмпинг Лозана ще ви е супер но не и там . Искам да благодаря на една дама която се казва ЕЛИ , която също стопанисва бунгала и помогна да настаним близо 16 човека при нея , в петък следобед когато положението беше трагично , бунгалата са и хубави и реновирани вътре , а телефонът и е 0893 891 333 и който желае да почива , там е правилното място . Ако правите случайно резервации и не ви поискат капаро , значи сте попаднали пак при измамника и бягайте далече , всички останали искат капаро .
Последна промяна: 09 Сеп 2025 22:04 от djendaka.

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 09 Сеп 2025 22:25 #106843

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Сега малко и за самият събор , имаше емоции предимно положителни много награди предоставени от iShop и Sofiq detectors . Плажът беше твърде малък за да събере 104-те състезатели а имаше и доста плажуващи , имах идея и желание да проведем състезание , но поради ограниченото място и това че морето беше бурно и нямапе как да влезем във водата и да разделим състезателите на две , за това беше решено да се проведе томбола . От самата томбола и награждаване нямам снимки , за това ако има някой колега нека пусне ще съм му благодарен , говоря за форума , за фейса Васко обеща . Въпреки многото фактори пречещи да проведем състезание такова имаше , и не какво да е а нощно търсене което до сега не е правено , наградите бяха детектор и два пинпойтера предопставени от iShop . Имам няколко снимки с телефона , не знам колко са добри но ще ги кача в следващия пост .
Последна промяна: 09 Сеп 2025 22:38 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 09 Сеп 2025 22:31 #106844

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
И старта беше даден

Следните потребители изказаха благодарности: mitko

Старият събор на ново място къмпинг Ахелой 5-6 сеп 09 Сеп 2025 22:34 #106845

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
Търсенето започна

Първият който извади жетон е този хубавец , мисля си че по бирата ще го познаете :)

Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa, mitko
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, Ilia, yaponetsa, skita6t, hektor, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg