Сега ще ви разкажа за всичко от самото начало !
Един ден просто телефона ми звъна вдигнах и чух на руски език Светослав казах да после гласа продължи , аз се казвам Виктор и съм собственик на фирмата АКА !
Определихме си среща в България на морето оказа се , че Виктор е собственик на луксозен имот почти на самия морски бряг ! Пристигнах в неговия дом запознах се със семейството му , бях посрещнат изключително топло , Виктор желае членство в БНФМ
( това ще стане на Събора в Бургас ) и ще организира демонстрации на детекторите АКА !
.
Тука голяма реклама направих на Сорекса

Детектор АКА тениска ( аз използвам ХР ДЕУС )

на това отгоре слушалките са КОСС на Minelab !
Преспах в дома на Виктор но не мислете , че всичко е било сладки приказки и бира ! Още като пристигнах ме емна по тамошните песъчливи баири явно беше решил да изкарам съкратен курс по изучаване на детекторите АКА .
Постоянно чертаеше разни графики в едно тефтерче с помощта на които ми обясняваше за вложения смисъл при детекторите АКА и по специално Сорекс 7280 PRO, после ми даваше детектора да работя 10 мин без да ми говори въобще , искаше от мен да кажа какво не ми харесва и това се повтаряше няколко пъти . На сутринта в 7 часа курсът започна отначало ! На следващата снимка сме в междучасието

!
Така от цялата работа накрая Виктор ми подари въпросния Сорекс с две антени и камуфлажен сак на АКА !
Въобще не смятам да задържам детектора за себе си - затова който изяви желание да го изпробва аз ще го изпратя с Еконт условието обаче е да поработи една седмица и да го препрати на друг колега - има и още едно условие детектора в крайна сметка да се появи на Събора в Бургас !