Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: AKA Intronik STF

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 15:27 #36534

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
  • Получени благодарности 1979
Slavitoooo писа:
Тва на 48 см. кой ще го чуе ве ??? md

Има, има, даже на 60см...
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, Radislav, Djenko

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 15:42 #36535

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Сега лично мое мнение аз тия тестове не ги признавам .
Признавам следният тест :
Слагам аз със свидетели разбира се същата монета на 50 см. без оператора да знае точното им
местонахождение след това ограждам мястото 10 на 10 метра и ако ми я открие това вече е нещо !

да не споменавам ,че пак търсача знае 100% че във въпросният квадрат има такъв
сигнал , а я си представете ако е в реални условия и въобще не знае какво има камоли къде !
Последна промяна: 26 Дек 2015 05:51 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, nasko75, valchan_gb, niki stoianov, miro1113

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 16:13 #36537

• dertlibey
  • dertlibey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1719
Стефан писа:
Slavitoooo писа:

колега грабни по един МД md от твоите и заповядаѝ на полигона.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ
Хънтинг среща 07-08 Маѝ 2016 с.Ясеново-Бургас

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 16:19 #36538

• dertlibey
  • dertlibey's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1719
Slavitoooo писа:

md и аз това искам да видя я secretemo :laugh: :laugh: :laugh:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ
Хънтинг среща 07-08 Маѝ 2016 с.Ясеново-Бургас

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 17:21 #36540

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6686
Стефан писа:
Slavitoooo писа:

Тия тояги ГПХ май тряа да ги хвърляте. laugh sorry
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: Radislav

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 18:27 #36546

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
Slavitoooo писа:
Слагам аз със свидетели разбира си същата монета на 50 см. без оператора да знае точното им
местонахождение след това ограждам мястото 10 на 10 метра и ако ми я открие това вече е нещо !

сигнал , а я си представете ако е в реални условия и въобще не знае какво има камоли къде !
Тук въпроса не е дали признаваме или не някакъв вид тест. Тестове могат да се правят по много различни начини, и така както го описваш и по брой сигнали за време от много детектори на едно място и т.н. Това на видеото е също някакъв вид демонстрация без значение признаваме ли я или не, защото в случая важното е че не съществува друг детектор, който дори да загатне, че там има някакъв сигнал. Дори обикновения Сигнум, чува лева максимум на 40см. в тая почва. На по-дълбоко няма никой.
Интроника както се вижда го "чува" на 60см. (50 в земята и още 10 отгоре) ясно без пазразитни сигнали. Ако търка сондата по земята, значи реално на 50см., сигнала е много по -силен и ясен, без опасност да го подминеш. Т.е. и по твоя начин ще го чуе, без да знае предварително къде се намира точно.
Честно казано и аз съм силно удивен от тия възможности.
Забравих да напиша, че чувствителността е на 75% за да няма паразитни сигнали.
А за това какво да кажем:

Дори най-добрите рамки трудно ще чуят тоя сигнал на толкова (1,15м в земята и още 25см. отгоре, общо 1,40м.) и то с идентификация за цветен сигнал. Значи оказва се че имайки такъв детектор, на човек дори рамка не му е нужна.
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, niki stoianov, Radislav, Djenko

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 18:54 #36548

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Стефан писа:
Slavitoooo писа:
Слагам аз със свидетели разбира си същата монета на 50 см. без оператора да знае точното им

Тук въпроса не е дали признаваме или не някакъв вид тест. Тестове могат да се правят по много различни начини, и така както го описваш и по брой сигнали за време от много детектори на едно място и т.н. Това на видеото е също някакъв вид демонстрация без значение признаваме ли я или не, защото в случая важното е че не съществува друг детектор, който дори да загатне, че там има някакъв сигнал. Дори обикновения Сигнум, чува лева максимум на 40см. в тая почва. На по-дълбоко няма никой.
Интроника както се вижда го "чува" на 60см. (50 в земята и още 10 отгоре) ясно без пазразитни сигнали. Ако търка сондата по земята, значи реално на 50см., сигнала е много по -силен и ясен, без опасност да го подминеш. Т.е. и по твоя начин ще го чуе, без да знае предварително къде се намира точно.

Дори най-добрите рамки трудно ще чуят тоя сигнал на толкова (1,15м в земята и още 25см. отгоре, общо 1,40м.) и то с идентификация за цветен сигнал. Значи оказва се че имайки такъв детектор, на човек дори рамка не му е нужна.

Това искам да го видя на живо .
Едва ли ще стане в неделя , дано да е скоро .
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 19:12 #36549

• kronos555
  • kronos555's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 828
Кога ще се пуска на пазара интроника, и нямаш ли някоя тестова бройка да видим за какво иде реч при реално търсене.

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 19:47 #36551

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
Кога точно ще го пускат нямам идея, но мисля че вече са към финала. Това е изцяло нов принцип и се проточи доста време заради много особености и проблеми по време на разработката му. Все пак никой досега не е правил точно такъв тип детектори и не е като да минеш по вече утъпкана пътека...
Ако не си далеч тия дни обади се, защо пък да не дойдеш на някой тест.

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 20:13 #36552

• kronos555
  • kronos555's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 828
Ок, обади се като ходите да тествате ще дойда.

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 20:14 #36553

• vezir
  • vezir's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 1167
Стефан писа:
Slavitoooo писа:

....че научно-техническия прогрес има напредък,спор няма :) ....преди време не ми се вярваше,че Антон и Командера ще успеят да съберат на едно място цялата карантия на Релика (тавата)....успяха yes ...,и сега като шопа в зоологическата градина гледам клипа и си викам :Нема такова животно :) ....дано всичко да е истина ...Успех
Следните потребители изказаха благодарности: comander, yaponetsa, mitko, Стефан, Radislav

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 20:41 #36554

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Везире имам Тава ,която при консумация 2 ампера ,чува 1 ст баи тошова на 60 см,ако направя клип с нея ще подведа маса народ.Понеже с нея е невъзможно да се работи поради ред причини които са фактор при търсенето.Относно руския детектор :Нека да пратят по колеги търсачи да пробват,ако наистина е токлова дълбок в всякакви почви бих скочил в един такъв детектор.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, asparuh, valchan_gb, mitko, miro1113, cat, Radislav, messor

AKA Intronik STF 25 Дек 2015 21:35 #36555

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
comander писа:
...Понеже с нея е невъзможно да се работи поради ред причини които са фактор при търсенето.Относно руския детектор :Нека да пратят по колеги търсачи да пробват,ако наистина е токлова дълбок....
А, ето тук е разликата. С този е напълно реално да се работи с тези настройки на ход както е показано в филма. Вярно, че по бавно, но сам знаеш че на интересни обекти си заслужава да се прослушва внимателно по всички възможни начини.
При максимална чувствителност стига до 75-80см. за такава монета (и то със стандартната антена, която е по -малка), но пък точно тогава на ход се появяват паразитни сигнали:

С други думи, за теста в земята чуаствителността е намалена с 15-20см. точно заради това, да е спокоен детектора и на ход да няма фалшиви сигнали.
Със сигурност ще има за тестове, нека кажат че са напълно готови, аз съм първия който ще настоява за тестови апарати както в началото почнаха със Сорекс и Сигнум.

P.S. Ей, оспамихме бургаската тема.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, Radislav, messor

AKA Intronik STF 26 Дек 2015 08:27 #36556

• Radislav
  • Radislav's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3211
Крайно време беше вече и "бангиите" да направят технологичен скок в еволюцията си !
А то за Интроника няма почти никаква информация до преди известно време.

А и да не забравеяме, че на руснаците главите "раждат" технологии.Факта си е факт.Въпреки, че повечето от вас не искат да го допуснат в съзнанието си, че е възможно.

Тестовете са очаквани с голям интерес !
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

AKA Intronik STF 26 Дек 2015 09:04 #36557

• Radislav
  • Radislav's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3211
Ако коментираната цена по сайтовете се окаже вярна...12 000$

md-arena.com/cena-aka-intronik-stf-ot-12000-vy-eto-videli/
md-hunter.com/aka-intronik-stf-price-sta...-expensive-detector/
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Последна промяна: 26 Дек 2015 09:05 от Radislav.
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат