Рубла.................ти май не ме разбра. Значи опитах се да ти кажа че Аз лично ако в даден момент приема теорията за плоската земя, автоматично ми
изникват редица други въпроси. Кислорода който дишаме безкраен ли е или се намираме във нещо като чиния със похлупак. Какво има зад похлупака
и отдолу под чинията. Какво е слънцето.............и тн. и т.н айде да кажем че звездите и луната ни ги прожектират ............ама на всички ни е ясно че
слънчево изгаряне от прожектирано небесно тяло не можеш да получиш и за тва обикновенно се мажем със слънцезащитен крем като отидем на море
Та Рубла ....Ти като си приел тази теория не си ли ги задаваш тези въпроси............????? Аз също съм привърженик на една теория която принципно може да обясни твоята теория и тя е теорията от филма матрицата. Във нея се казва че това човек да живее във илюзорен свят е напълно реално и постижимо заради принципите по които работят нашите рецептори. ..................Това което виждаме , чуваме , усещаме и помирисваме ...напрактика са
електрически импулси които мозъка приема от рецепторите и преобразува във отражение на заобикалящата ни среда..............Контролирайки напълно тези рецептори или по точно сигналите към мозъка .............на човек може да му се създаде виртуална реалност която ако няма база за сръвнение
човек винаги ще я приема за реална и единствена..............................Ако тва си имал предвид със плоската земя и масоните ...............връщам си думите назад
ама едва ли тва си имал напредвид...............