Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Язовир Жребчево

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 08:45 #32705

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Темата е към Джендака и компания и е продължение на темата за язовир Огняново. Реших да пусна тази тема да не спамя другата... drinkingbeer

Елате да ви водя на язовир Жребчево. Риба има бол,раци също,а и още нещо... secretemo

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D1%80%D0%B5...D0%B2%D0%B8%D1%80%29
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Последна промяна: 26 Юли 2015 08:49 от Fastext.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 09:09 #32707

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6779
Fastext писа:
Темата е към Джендака и компания и е продължение на темата за язовир Огняново. Реших да пусна тази тема да не спамя другата... drinkingbeer

Елате да ви водя на язовир Жребчево. Риба има бол,раци също,а и още нещо... secretemo

Цецо това е единствения язовир в нашия регион на който не съм риболувал , много пъти сме се канели но така и не отидохме , това в никакъв случай не значи че съм се отказал , със сигурност ще направим някой излет а най добре е като има и местен да ни въведе в ситуацията , имам на предвид места , риба . На нови места това е много важно , че много време и ходения може да ти отнеме до като влезнеш в час .
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, Fastext

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 09:47 #32709

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
djendaka писа:
Fastext писа:

Цецо това е единствения язовир в нашия регион на който не съм риболувал , много пъти сме се канели но така и не отидохме , това в никакъв случай не значи че съм се отказал , със сигурност ще направим някой излет а най добре е като има и местен да ни въведе в ситуацията , имам на предвид места , риба . На нови места това е много важно , че много време и ходения може да ти отнеме до като влезнеш в час .

Така е. Ама аз хубаво ще ви въведа,и работите там са ми пределно ясни че колко дни и нощи имам прекарани там преди години,не е истина.А и аз съм кореняк от там. По точно съм от селото Атларе, което е било потопено от язовира при пускането му.
И както казах ще ви въведа,ама проблемът ще е как ще ви отведа после от там.. drinkingbeer flag
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Последна промяна: 26 Юли 2015 09:49 от Fastext.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 12:39 #32713

• vanbg
  • vanbg's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 119
Има сом,бяла риба,костур,щука,платика и шаран - другите не ги броя за риби. Всяка година в края на лятото по време на състезанието по тролинг правим зарибяване със сомчета / тази година състезание няма да се провежда /. Риба има много а и удобни места също.

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 13:38 #32714

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
vanbg писа:
Има сом,бяла риба,костур,щука,платика и шаран - другите не ги броя за риби. Всяка година в края на лятото по време на състезанието по тролинг правим зарибяване със сомчета / тази година състезание няма да се провежда /. Риба има много а и удобни места също.
Колега явно и ти си от региона , септември , октомври като съм по свободен може да направим няколко дневен излет . На мен ми е мерак от много години и ще гледам да е поне за един уикенд .

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 13:43 #32715

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Последна промяна: 26 Юли 2015 13:44 от Fastext.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, valchan_gb, FLORE, batvanyo57

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 13:45 #32716

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Последна промяна: 26 Юли 2015 13:54 от Fastext.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 13:47 #32717

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Fastext писа:

Цецо ей такива бели риби съм много навит да хващам така че готви се :)) На втораа снимка това някаква църква ли е било

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 13:53 #32718

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
djendaka писа:
Fastext писа:

Цецо ей такива бели риби съм много навит да хващам така че готви се :)) На втораа снимка това някаква църква ли е било

Това е църквата на село Атларе което е потопено.Тя излиза само края на лятото когато язовира падне много.
А за белите риби от брега такива големи екземпляри трудна работа.Приятели хващат по малки екземпляри на блесна но от брега до кило. За големите се иска лодка и вътре и търмъчене с каса бира в краката drinkingbeer laugh
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 14:00 #32719

• vanbg
  • vanbg's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 119
До "djendaka"
Няма проблеми , към края на Август ще ти драсна едно ЛС с тел. да се организираме. Ако искат и други колеги да се включат.
Последна промяна: 26 Юли 2015 14:03 от vanbg.

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 14:20 #32721

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
vanbg писа:
До "djendaka"
Няма проблеми , към края на Август ще ти драсна едно ЛС с тел. да се организираме. Ако искат и други колеги да се включат.
Аз сега съм в сезон и може би до към края на септември ще ми е доста натоварено , пък и нали събора на крайморие е в началото на септември , но след това ще съм свободен и ще организираме някой друг риболов .

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 14:46 #32722

• bati_jenko
  • bati_jenko's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 171
djendaka писа:
vanbg писа:
Колега явно и ти си от региона , септември , октомври като съм по свободен може да направим няколко дневен излет . На мен ми е мерак от много години и ще гледам да е поне за един уикенд .
Пиши ме и мен в списъка thanks drinkingbeer
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t, djendaka, Fastext

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 14:53 #32724

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
bati_jenko писа:
djendaka писа:
vanbg писа:
Пиши ме и мен в списъка thanks drinkingbeer

ЕЕЕ за къде сме без тебе drinkingbeer
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 15:03 #32726

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Както казах корените ми са от потопеното село Атларци.На времето дядо ми със семейството си (баща ми,чичовците ми,леля ми и баба ми) и други са изселени от там и населени в близките села до гр.Нова Загора.Даже имам наследствени ниви в язовира и всички по големи риби които се хванат от предстоящият мини събор се падат на мене sorry laugh laugh laugh

www.atlare.com/rodove

Това е тъжната история на едно разрушено село.

Така че търсаческата жилка е в кръвта ми.. laugh
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa

Язовир Жребчево 26 Юли 2015 17:28 #32731

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Оф не мога и не мога да кача снимки angry
Последна промяна: 26 Юли 2015 17:33 от Fastext.
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат