Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Златото на партията

Златото на партията 15 Фев 2015 16:16 #27912

• vvurbanov
  • vvurbanov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1189
Златото на КПСС действително е съществувало , но е изчезнало през 1 991 година, признава бившия председател на Държавната Банка на СССР Виктор Геращенко.По това време златния резерв е бил 1 300 тона ,при идването на Горбачов на власт в банката е имало само 240 тона.Валутните резерви на СССР при разпадането му са мизерните 25 милиона долара.При снемането на Горбачов в държавния трезор намират 300 килограма злато.
У нас при идването на Луканов на власт златния ни резерв беше 800 кг.Тогава го закараха със самолет в Швейцария, като обясниха че златото трябвало от време на време да се разхожда.Било полезно за него.Аз съм чувал от стари иманяри че то трябва периодически да се вади и да се пече на слънцето, така правели хората с много злато.Една седмица преди да падне правителството на Луканов, в БНБ имахме 300 милиона долара.След седем дена трезорът беше напълно празен.
За нашето злато и милионите не можах да намеря информация, това е по спомени от вестниците тогава.Намерих източници само за руското.

www.ntv.ru/novosti/245767/
snob.ru/profile/9778/blog/83443#comment_754786
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, hektor

Златото на партията 15 Фев 2015 16:31 #27914

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Варбанов ами нали от тия кражби се разпадна социалистическата система ( лагер ) , крадяха поголовно кой каквото свари но но ако някой кажеше нещо биваше веднага вкарван или в специализирано психиатрично отделение или в Белене на топло .
Само си спомнете , къде изчезна аджъбъ през 1989 г пенсионният фонд на страната - и най -интересното ,че никой не го търси и до днес . Скоро имахме възможността да наблюдаваме престъпление с абсолютно същият почерк имам на предвид ограбената банка КТБ . Голямо тюхкане беше голямо търкаляни , но забележете НИКОЙ НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА ДА СЕ ОТКРИЯТ КЪДЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ ПАРИТЕ и няма да направят !
както съм казвал за тия работи мога да пиша до сутринта , но който ще разбере ще разбере и от малко иначе
нищо не почва от днес
Следните потребители изказаха благодарности: hektor, valchan_gb, vvurbanov, miro1113

Златото на партията 15 Фев 2015 19:35 #27924

• Radislav
  • Radislav's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3214
Здравей Върбанов, не си се сетил да ме попиташ...нали знаеш, че аз имам информация за всичко ! flag

desebg.com/2011-01-06-11-51-03/734--1-1960-

www.dnevnik.bg/bulgaria/2007/11/05/39449...prodava_bulgarskiia/

И преди 1944г. : www.analizi.net/banki-i-lihva/62-balgarskozlato.html
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Последна промяна: 15 Фев 2015 19:40 от Radislav.

Златото на партията 15 Фев 2015 20:18 #27926

• vezir
  • vezir's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 1167
vvurbanov писа:
Златото на КПСС действително е съществувало , но е изчезнало през 1 991 година, признава бившия председател на Държавната Банка на СССР Виктор Геращенко.По това време златния резерв е бил 1 300 тона ,при идването на Горбачов на власт в банката е имало само 240 тона.Валутните резерви на СССР при разпадането му са мизерните 25 милиона долара.При снемането на Горбачов в държавния трезор намират 300 килограма злато.
У нас при идването на Луканов на власт златния ни резерв беше 800 кг.Тогава го закараха със самолет в Швейцария, като обясниха че златото трябвало от време на време да се разхожда.Било полезно за него.Аз съм чувал от стари иманяри че то трябва периодически да се вади и да се пече на слънцето, така правели хората с много злато.Една седмица преди да падне правителството на Луканов, в БНБ имахме 300 милиона долара.След седем дена трезорът беше напълно празен.
За нашето злато и милионите не можах да намеря информация, това е по спомени от вестниците тогава.Намерих източници само за руското.

www.ntv.ru/novosti/245767/
snob.ru/profile/9778/blog/83443#comment_754786
Четете тука за далаверата още от създаването до края на СССР ,chitanka.info/text/2049-zlatoto-na-partijata ..........

Златото на партията 15 Фев 2015 22:04 #27928

• vvurbanov
  • vvurbanov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1189
Radislav писа:
Здравей Върбанов, не си се сетил да ме попиташ...нали знаеш, че аз имам информация за всичко ! flag

desebg.com/2011-01-06-11-51-03/734--1-1960-

www.dnevnik.bg/bulgaria/2007/11/05/39449...prodava_bulgarskiia/

И преди 1944г. : www.analizi.net/banki-i-lihva/62-balgarskozlato.html

Тази информация я има в нета в голями количества.Ако прочетеш това което съм постнал ще разбереш че става въпрос за златния резерв на България при падането на социализма.За него става въпрос ,дай линк да видим колко е било златото в България по това време.
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат