Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината?

Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината? 29 Ян 2015 15:35 #26743

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди ,
описи и карти - каква е истината?

Древни карти , описи , легенди за митични Съкровища преплетени със страшни капани в пещери , тунели в калета , подводни пещери и нишани плюс мистични ритуали за малцина просветени !
Какво ви е мнението по въпроса за митовете и легендите за Огромни Съкровища и прочие ?

Последна промяна: 29 Ян 2015 18:39 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: valchan_gb

Съкровищата , обвити с гъстата мъгла на древните легенди , карти и описи за тях - каква е истината? 29 Ян 2015 16:25 #26750

• Abanasukak
  • Abanasukak's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 118
На мен ми е интересно , така наречените" тапи " съществуват ли ? Някой виждал ли е такова нещо ?

Съкровищата , обвити с гъстата мъгла на древните легенди , карти и описи за тях - каква е истината? 29 Ян 2015 16:51 #26753

• vvurbanov
  • vvurbanov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1189
Abanasukak писа:
На мен ми е интересно , така наречените" тапи " съществуват ли ? Някой виждал ли е такова нещо ?

Тапите са доказателство, че наблизо има съкровище.Те гарантират че то не е извадено.Вземат се едва след като се прибере основното съкровище.Чувал съм за тапи в които златото е 50 килограма, но въпреки това никой не ги бара.Търси се най напред голямото количество. treasure

п.п.Много хора са виждали тапи от които е прибрано златото.Но кой го е взел не се знае.
Последна промяна: 29 Ян 2015 16:53 от vvurbanov.
Следните потребители изказаха благодарности: Abanasukak

Съкровищата , обвити с гъстата мъгла на древните легенди , карти и описи за тях - каква е истината? 29 Ян 2015 17:54 #26758

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
В тапите може да има не само злато , а също опис къде се намира съкровището , карта , опис за друго съкровище , опис за начина на преодоляване на капани и т. н.
Който знае къде има такива неща да ми се обади , да ги извадим .
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka

Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината? 29 Ян 2015 20:00 #26764

• valchan_gb
  • valchan_gb's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 72
Нашта страна има стра6но много сакрови6та скрити вав пе6тери о6те от тракиско и римско време и дори от по ранен период ,темата е много сериозна и нее за коментар дори вав на6ия саит няма страна сас толкова скрити сакрови6та вав пе6тери и галерии и мини от БГ това е самата истена а другатае 4е сме една от наи бедните и не6тасни страни за6то ли е така не мисля 4е е слу4яино treasure gold pot gold-nugget detecting detecting flag

Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината? 29 Ян 2015 20:05 #26765

• vanbg
  • vanbg's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 119
С такива управници - нищо не е случайно.
Следните потребители изказаха благодарности: valchan_gb

Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината? 29 Ян 2015 20:17 #26766

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
А какво представляват тези тапи,как изглеждат.Снимки ако има някой да качи ?
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...

Съкровищата , обвити с гъстата мъгла на древните легенди , карти и описи за тях - каква е истината? 29 Ян 2015 20:20 #26767

• kronos555
  • kronos555's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 828
miro1113 писа:
В тапите може да има не само злато , а също опис къде се намира съкровището , карта , опис за друго съкровище , опис за начина на преодоляване на капани и т. н.
Колега, на едно място в едни трънаци намерих една скала със издълбани черти като ромбове във формата на врата, някъде към метър на два. Мястото е доста скатано, според теб може ли да означава нещо това.

Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината? 29 Ян 2015 20:26 #26768

• Abanasukak
  • Abanasukak's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
valchan_gb писа:
Нашта страна има стра6но много сакрови6та скрити вав пе6тери о6те от тракиско и римско време и дори от по ранен период ,темата е много сериозна и нее за коментар дори вав на6ия саит няма страна сас толкова скрити сакрови6та вав пе6тери и галерии и мини от БГ това е самата истена а другатае 4е сме една от наи бедните и не6тасни страни за6то ли е така не мисля 4е е слу4яино treasure gold pot gold-nugget detecting detecting flag

Ама как ще е случайно . Прост народ слаба държава . Един приятел все чете някакви грандомански исторически небивалици в интернет , как ние българите сме били много велики и големи господари . Питам го аз - "Ти като излезнеш от вас на вън , господари ли виждаш или помияри ? " :laugh: Гърците са господарски народ , може с подлост и коварство да действат , но в мизерията няма да стоят . Те нямат поговорка - Преклонена главица сабя не я сече . Не позволяват никой да ги прецаква и не спазват правила .

Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината? 29 Ян 2015 20:35 #26769

• vvurbanov
  • vvurbanov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1189
Abanasukak писа:
valchan_gb писа:

Ама как ще е случайно . Прост народ слаба държава . Един приятел все чете някакви грандомански исторически небивалици в интернет , как ние българите сме били много велики и големи господари . Питам го аз - "Ти като излезнеш от вас на вън , господари ли виждаш или помияри ? " :laugh: Гърците са господарски народ , може с подлост и коварство да действат , но в мизерията няма да стоят . Те нямат поговорка - Преклонена главица сабя не я сече . Не позволяват никой да ги прецаква и не спазват правила .

Има и друга поговорка; "ВИСОКО ВДИГНАТА ГЛАВА САБЯ НЕ Я СТИГА"

Съкровищата , обвити с гъстата мъгла на древните легенди , карти и описи за тях - каква е истината? 29 Ян 2015 21:44 #26771

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
kronos555 писа:
miro1113 писа:
Колега, на едно място в едни трънаци намерих една скала със издълбани черти като ромбове във формата на врата, някъде към метър на два. Мястото е доста скатано, според теб може ли да означава нещо това.

Може да означава няколко неща , но е хубаво да се знае мястото какво е , как точно е издълбано ...
Има един форум glutnicata.com/ повечето от тия са писачи , но има и хора които разбират .
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !

Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината? 30 Ян 2015 18:59 #26834

• Abanasukak
  • Abanasukak's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Тая тема нещо я отбягвате . Явно само аматьори има в тоя форум и търсачи на самородно злато и метеорити . secretemo
Следните потребители изказаха благодарности: Fastext

Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината? 30 Ян 2015 19:02 #26835

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Аз попитах нещо елементарно по старите кучета,ама няма кой да ми отговори на въпроса laugh
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...

Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината? 30 Ян 2015 19:21 #26839

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
Без да съм старо куче , тапите са вид тайници , направени в скални късове . На вид не се различават по нищо от камъка върху който са направени , а те са направени от вид хоросан съставен от материала на скалния къс и спойка . Разпознават се по това , че представляват изпъкнала част , малко не на мястото си и при обливане с оцет реакцията на спойката реагира по различен начин от скалата около тапата . Както бе писано по-горе , в тапите може да има злато , сребро , накити , опис за мястото на закопано друго съкровище , опис на поставени капани ...
Следните потребители изказаха благодарности: Fastext

Съкровищата , обвити в гъстата мъгла на древните легенди , описи и карти - каква е истината? 30 Ян 2015 20:07 #26845

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
miro1113 писа:
Без да съм старо куче , тапите са вид тайници , направени в скални късове . На вид не се различават по нищо от камъка върху който са направени , а те са направени от вид хоросан съставен от материала на скалния къс и спойка . Разпознават се по това , че представляват изпъкнала част , малко не на мястото си и при обливане с оцет реакцията на спойката реагира по различен начин от скалата около тапата . Както бе писано по-горе , в тапите може да има злато , сребро , накити , опис за мястото на закопано друго съкровище , опис на поставени капани ...

Благодаря,научих нещо полезно. thanks flag drinkingbeer yes
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат