Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: Помощ от "НАШАТА" Федерация?

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 09:40 #44539

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817

Защо сега изведнъж Федерацията стана "НАША"?
Пращахте полицаи на нашите сбирки, пращахте доноси в полицията, за наши членове! Всяка наша сбирка, среща, сте се опитвали да провалите, даже същото и предстоящия национален събор, като отново плашите хората с полиция!
Защо бе господа измамници сега се сетихте? Далаверата ли ще секне, кво?
Мамка ви гадни копелета мизерни, за пустите му пари предадохте идеята и търсачите!!!
Последна промяна: 15 Авг 2016 09:44 от kaveiros.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, zempar, djendaka, asparuh, valchan_gb, свещ.Димитър, mitko, FLORE, jickata Виж още благодарили

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 09:55 #44540

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Прав си докторе , половината мизерии са от БАРСЗМ и сега когато ножа е изваден и аха да облегне в кокала ще търсят ние да поемем инициативата , те да подкрепят . Ми да вземат инициативата в свои ръце какво на нас чакат . Толкова наши инициативи се опитват да провалят.
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, comander, djendaka, kaveiros, mitko, FLORE, cat, Radislav, христохристов

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 11:12 #44543

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2166
А защо не кажат ,че някои от заловените с трактора са....членове на БАТСЗМ?Даже са ги и шамарили ,щото полицаите приели оправданието с картите и златинките за нагла подигравка спрямо тях?
Ако беше заловен някой член от нашата федерация,щяха да ръсят 2 години глупости по наш адрес.

СТАНИ ЧЛЕН НА БАТСУСАМ - ЯЖ ШАМАРИ,ГНИЙ В ЗАТВОРА!
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, свещ.Димитър, FLORE, miro1113, cat, христохристов, mahmut

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 13:28 #44545

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 5022
Тези шампоани са много нагли. лекичко почвам да се нервирам, сега се сетиха за адекватни отговори и пази боже тия да ни подкрепят, че живи сме умрели. Значи на тия шматки мога да им помогна да ги вкарам в гипс и то напълно безплатно от моя страна.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, yaponetsa, cat, христохристов

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 21:15 #44555

• mahmut
  • mahmut's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 182
Криминализират ли притежанието на металдетектори , търговийката с машинки умира . :lol: А производителите ще ги съдят все едно произвеждат оръжие , а тия дето много хващат(Нексус, Блистол , рамковите) - по голяма присъда , като за картечница . :lol: Що се плашите бе БАТСЗМ , ще наблягате на легенчетата и кучкарник можете да си направите за кокер шпаньолчета ;) , по няколко бона едното . :silly:
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, miro1113, христохристов, rublata

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 21:44 #44558

• joro i
  • joro i's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 17
Яко
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, христохристов

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 22:14 #44561

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6742
Док и останалите нищо не трябва да ви учудва щом е за пари и майките си ще продадат скруполи при тях няма . Тези хора ги познавам от създаването на федерацията единия е гладно куче и комплексар цял живот е бил аутсайдер , той не е толкова виновен макар че пръв ще отнесе парсата при евентуален срив в системата . За другия винаги съм казвал че че по мазен , долен и гаден тип не познавам . През годините следях с интерес колко долу може да падне един човек и ето го резултата .

Това са хората които толкова години правеха всичко възможно да смачкат металдетектинга и търсачите в България , това са хората които спретнаха скритата камера с Илия , това са хората пратили ни куките на хънтинг срещата в Сакар , това са хората които пускаха фалшиви доноси и наши колеги бяха привиквани в РПУ-та , това са хората които предадоха колеги в полицията хубаво го вижте ! Сега същите тези хора със същата тази злоба искат да провалят и националния събор на БНФМ , плашат хората със проверки и арести , това е завистта че хората ги научиха и никой не ходи на съборите им , само малка група местни пенсионери завели своите внуци да изядат по някое безплатно кебапче . Само мога да кажа че всеки който застава зад тях е съучастник в престъплението срещу металдетектинга и неговото унищожение и всеки който си дава парите на тях по един или друг начин ги дава за нож забит в гърбат на българския търсач !
Последна промяна: 15 Авг 2016 22:54 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, comander, asparuh, kaveiros, bobo, FLORE, miro1113, cat, Radislav Виж още благодарили

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 23:07 #44565

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6742
miro1113 писа:
Прав си докторе , половината мизерии са от БАРСЗМ и сега когато ножа е изваден и аха да облегне в кокала ще търсят ние да поемем инициативата , те да подкрепят . Ми да вземат инициативата в свои ръце какво на нас чакат . Толкова наши инициативи се опитват да провалят.
Миро не половината ми по голямата част това е гадното в цялата ситуация и само при мисълта ми се повръща .
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 23:24 #44566

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
djendaka писа:
miro1113 писа:
Миро не половината ми по голямата част това е гадното в цялата ситуация и само при мисълта ми се повръща .
Бе,аз малко не ми харесваше ,дето искате да ги правите жени,...ма те такива са си родени!...Цитат-."...След това ми пиши непременно,че ми стана много интересно"... :lol: ....Ко да ти кажа-женска им работа... :lol: :lol: :lol:....И аз,щото съм тъп и упорит-ще се върна на наученото от чичко Сталин-Първо се оправяме с вътрешните врагове-после е.аваме мамата и на външните! :).....Или те заедно е.ават нашта м.м.! :(
Последна промяна: 15 Авг 2016 23:33 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, miro1113

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 23:42 #44567

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Абе хора, имайте малко уважение към инструмента си за таковане, щото, като таковаш осрано дупе ще си осереш инструмента за таковане :) .
Японец и българин стояли на маса и се черпели и японеца вика на българина
-искаш ли да ти покажа нещо японско
- ами покажи, казал нашенеца.
Японеца го ритнал два пъти в ченето и му избил 3 зъба.
-е те това е карате.
поседяли, попийнали и японеца пак предложил.
-искаш ли да ти покажа още нещо японско.
-то малко взе да боли , ама покажи, рекъл нашенеца.
Японеца го метнал два три пъти през рамо, иплющял го кат маче у дерек, счупил му две ребра и гордо казал.
-е тва е жиу-жицу.
Минало малко време и нашия решил да се изтъкне и казар на японеца.
-а искаш ли и аз да ти покажа нещо японско, японеца много се учудил и с любопитство и нетърпение каза.
-а , че кво толкова ще ми покажеш.
Нашия взел едно желязо и кат почнал, бой, бой, бой, докато не останало здраво място. Японеца със сетни мъки промълвил.
-че кво му е японското на това.
А нашия.
-полуоска от Тойотааааа :) .

Та полуоски трябва, полуоски :) .
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, свещ.Димитър, mitko, bobo, FLORE, atina, miro1113, Христов, messor Виж още благодарили

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 23:44 #44568

• mahmut
  • mahmut's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 182
Прочетох писанията им в техния форум , как са подали сигнал до РПУ Габрово , преднамерено срещу събора на федерацията . Наистина изключително долна и мръснишка постъпка .

Сега , полицията работи само по Наказателния Кодекс , тя се занимава само с разкриване и превенция на престъпления в НК . Що се отнася до защитените територии- Резерват, ПП, ЗМ , ПЗ, ....... , полицията там няма правомощия касаещи образците на живата и неживата природа . Дори и в Резерват няма проблем да се влезе с металдетектор , тъй като с него няма как да се навреди на състоянието на живата и нежива природа . Няма закон който да забранява и конкретизира този казус .

Друг е въпроса че събора не попада в защитена територия .
Последна промяна: 15 Авг 2016 23:55 от mahmut.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 15 Авг 2016 23:56 #44570

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
mahmut писа:
Прочетох писанията им в техния форум , как са подали сигнал до РПУ Габрово , преднамерено срещу събора на федерацията . Наистина изключително долна и мръснишка постъпка .

Сега , полицията работи само по Наказателния Кодекс , тя се занимава само с разкриване и превенция на престъпления в НК . Що се отнася до защитените територии- Резерват, ПП, ЗМ , ПЗ, ....... , полицията там няма правомощия касаещи образците на живата и неживата природа . Дори и в Резерват няма проблем да се влезе с металдетектор , тъй като с него няма как да се навреди на състоянието на живата и нежива природа . Няма закон който да забранява и конкретизира този казус .
Оффф,наеш ли кви дебили прилагат законите... :blush: :unsure:
Следните потребители изказаха благодарности: Valentinian-2

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 16 Авг 2016 00:45 #44572

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 5022
Тези терлици пак изсраха големи лайна , обаче тоя път твърдо съм решил да им ги смета и да ги оставя пред тяхната врата. След събора почвам с големите простотии зимата е дълга и имам много време за творчески изяви.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, dinko_30, miro1113, messor, Valentinian-2, Djenko

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 16 Авг 2016 12:12 #44579

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Нищо, нека се види! Много хора не вярват, да прочетат по-горе, да повярват, за какви хора става дума! Толкова нагли станаха, че даже вече не крият, че са мръсни доносници!
Много добре стана, на ви сега черно на бяло!
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, zempar, djendaka, mitko, miro1113, mahmut

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 16 Авг 2016 13:31 #44580

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Бреййй, според човека справочник-доносник то ще бъдат едни потери в балкана, като от тоя разказ www.promacedonia.org/bmark/ph/ph_nh_5.htm
Почнах да се плаша и да се чудя дъл да идвам :)
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат