Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Kiril62 " Златотърсач номер едно на България "

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 18:38 #34534

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Кирчо гледах ти филма ,не се ли измори вече едни и същи глупости да приказваш?Пак златото колко пъти по тежко било пак легенчето вътрешните завои на реката.Лично обърнах внимание като размахваш ръце пред камерата-ми ти нямаш едно мазолче ,ръчичките ти кат на булче,перверзни мисли ме плъзнаха пак.Ръцете на златаря са груби с мазоли от тежкия и неблагодарен физически труд.На въпроса с какво се заниваш инъче ,само смънка и смени темата -а редно беше да кажеш че си рибар ,цял ден си ловиш риба в интернета.На Стефан (Стелмата )трябва да му целувате уя дето реши човека да образова хората, а вие видяхте едни пари и пръснахте златарите.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t, djendaka, nasko75, kaveiros, FLORE, cat, Отона

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 19:29 #34538

• Kiril62
  • Kiril62's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 96
Не ми завиждайте за успехите всичко е постигнато с много труд и пот
стотици часове прекарани в четене , хиляди часове практика ,практика по дерета и балкани , десетки килограми злато хиляди карати скъпоценни и полускъпоценни камъни ! Колеги завист не е нужна , нужно е работа и пак работа , всичко съм постигнал сам с тия две ръце . Мога да помогна на всеки желаещ и то безплатно ето вижте на филма как помагам на френските колеги !
една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, kaveiros, FLORE

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 19:31 #34539

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6511
Браво Кире голем си !
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, kaveiros, FLORE

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 19:43 #34541

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12816
Браво! Много забавно филмче!
Последна промяна: 01 Окт 2015 19:58 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, FLORE, cat

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 19:43 #34542

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6511
comander писа:
Кирчо гледах ти филма ,не се ли измори вече едни и същи глупости да приказваш?Пак златото колко пъти по тежко било пак легенчето вътрешните завои на реката.Лично обърнах внимание като размахваш ръце пред камерата-ми ти нямаш едно мазолче ,ръчичките ти кат на булче,перверзни мисли ме плъзнаха пак.Ръцете на златаря са груби с мазоли от тежкия и неблагодарен физически труд.На въпроса с какво се заниваш инъче ,само смънка и смени темата -а редно беше да кажеш че си рибар ,цял ден си ловиш риба в интернета.На Стефан (Стелмата )трябва да му целувате уя дето реши човека да образова хората, а вие видяхте едни пари и пръснахте златарите.
Те кой не пръснаха , златари , търсачи ама да видим и тях кой ще пръсне :laugh:
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, kaveiros, FLORE, cat

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 19:48 #34543

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1881
Ние търсачите можем да ги пръснем , като не купуваме от тях .
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, kaveiros, FLORE, Radislav

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 19:59 #34545

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Много ми хареса, там дето кирчо разправяше, как се запалил по златото от малък :) Значи преди няколко години, на събора в Кърджали, трябва да е бил много малък, защото все още не беше запален, бъкел не разбираше и никога не беше промивал злато...
Много бързо порасна това момче, за неколко години от невръстно хлапе, направо си удърте и в момента мяза направо на 60 годишен... Цъцъцъцъ...
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, FLORE, cat, ghost

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 20:04 #34546

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Кирчо тая работа с франсетата маи не е случаина ,да не сте налъгали и Любето че и в франция е пълно с злато само трябва по едно язонче да си купят и задължителната катрта която ти позволява да си стриеш хапчетата че да не те хване някоя язва,те пък твоите хапчета са с одължено деиствие и за това не става.Ама и тея жиурналисти как се вързват дето уж по отворени ,смятаи обикновения човек как лапва въдицата.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, FLORE, cat, Radislav

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 20:16 #34550

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Док ,тои спомена и службата си в Долна Малина ,обаче не влезе в детаили .Смятаи ако беше почнал да разправя за службата си като командос и преките заповеди от маршал Сталин .......Респект Кирчо Уауууу.Аз като го гледам е по запален да мами хората ,самородното злато нещо му далечко от клавиатурата.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, kaveiros, FLORE

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 20:44 #34553

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Много интересен момент от филма е когато кирчу обяснява с хъс, как драгата стресирала рибата... Предполагам, че златотърсачите, ще са му особенно благодарни, като ги подгонят, след подадената кирчува информация в медиите! Както са му бяха благодарни и търсачите, когато каза, че го е срам да го сравняват с тях.. Предполагам, че по същия начин, ще се откаже и от златотърсачите, изведнъж ще го хване пак срам и ще каже че няма нищо общо с тях! И невероятното е, че ще бъде прав, той никога не е имал нищо общо нито с търсачите, нито със златотърсачите! Важното е бизнеса на собственика му, да върви, от там нататък ебал ги е и търсачите, ебал ги е и златотърсачите...
Последна промяна: 01 Окт 2015 20:48 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, FLORE, cat, Отона

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 20:52 #34554

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Понеже измамниците мислят много напред ,не мога да навържа тая история с франсетата.Тука се готви нова измама бъдете сигурни,туко така случаини работи при тях няма.
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 01 Окт 2015 21:09 #34556

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Истината е че Собственика заблуждава яко някои френски фирми. ....Огромни организации, най-големите в света, единствени на Балканите, хиляди членове, професори, научни сътрудници, дрън-дрън та пляс..
Де да знаеха тия френски фирми, за какво става въпрос, ама някой ден ще разберат..
Последна промяна: 01 Окт 2015 21:11 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, cat

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 02 Окт 2015 02:54 #34559

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5020
Кире браво много ми хареса филма, искам да попитам може ли да ме свържиш с тази френска телевизия имам няколко проекта и смятам да ги реализирам, бутни едно рамо моля те . thanks
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Последна промяна: 02 Окт 2015 06:19 от FLORE.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, kaveiros

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 02 Окт 2015 03:37 #34560

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Чак днес ми се изясниха някои работи.. Защо на панаирите на Собственика на кирчу, ходят по 10-20 души, ми то "наноса щеУ, да им се види тесен, ако се събЕрат хиУядите, нЕмаУо къде да се разминат"...
Браво кирчу, за всичко си помисУиУ!!!
Последна промяна: 02 Окт 2015 04:02 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, FLORE

Kiril62 " Златотърсач номер едно на България " 02 Окт 2015 04:37 #34561

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
И много интересно беше убяснението на кирчу, що в името на урганизацията на Собственика имаУо думичката "зУато"...! Ми то биУо щото, хората като чуеУеУи думичката "зУато", всички биУи ахваУи...
...
...
Ама не станА ясно, що са сложиУи и думата "метеорити"... Ами и "метеорити" нЕма досега, пък и хората не ахват, кат ги чуят? Единствения метеорит, който купи Собственика, от Ибей, дето го размахва, още го изплаща...
Немаше Уи да е по правиУно МЕТЕОРИ? Щото наУи уш метеорите горът у атмоНсферата и за тфа ги нема?
Дано кирчу обясни подробно у сУедващио фиУм..
Последна промяна: 02 Окт 2015 04:52 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, FLORE
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат