Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Металдетектинг-организации в Холандия, Дания, Белгия и Финландия?

Металдетектинг-организации в Холандия, Дания, Белгия и Финландия? 22 Авг 2015 06:51 #33230

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3213
Интересувам се от металдетектинг-организации с нестопанска цел в Холандия, Дания, Белгия и Финландия. Ако някой има информация за подобни, моля да ми помогне. Не е задължително да са големи национални организации, може и местни клубове. Важното е да не са търговци на металдетектори.
Благодаря!
thanks
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, FLORE, Fastext

Металдетектинг-организации в Холандия, Дания, Белгия и Финландия? 22 Авг 2015 07:00 #33232

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
В Дания има такива клубове, там е няма тази помия със търговски хитринки хората са задружни правят се големи разходки и много хора търсят помоща на тамошните търсачи за загубени вещи. Ще видя какво мога да направя за връзка с някой от тези клубове.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, comander, djendaka, Fastext

Металдетектинг-организации в Холандия, Дания, Белгия и Финландия? 22 Авг 2015 07:22 #33233

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3213
Техните контакти ми трябват, за да ги уведомя за предстоящото учредяване на Европейски съвет по металдетектинг. Ако имат желание и амбиции за подобряване на законодателството в страната си и желаят да се въведат еднакви условия в Европа по примера на английския модел, могат да го направят чрез участието си в предстоящата среща догодина.

Както знаете, именно БНФМ е инициатора за създаването на Европейски съвет, а организацията е поета от Английския съвет по металдетектинг.
Следните потребители изказаха благодарности: bati_jenko, Slavitoooo, comander, djendaka, vezir, FLORE, Fastext, Radislav
Модератори: Slavitoooo, skita6t, Ilia, hektor, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев