Mila писа:
Прав е Джендака, има агресия, която отблъсква. За триене на всички други теми и дума не може да става. Това го искат хора, които не могат да си надделеят на ината, но няма да се допусне. Това го искат хора, които очевидно не могат да вземат участие в други теми, освен омраза към всичко положително и избиване на комплекси. Не, няма да стане. Форумът има нужда от тотално разчистване, много добро модериране и това ще стане. Хайде стига вече с освинването и омразата. Теми, като настоящата световна политика единствено допринасят за висока агресия. Всичко останало, история, култура, технически и всякакви човешки постижения, природа, фотография, книги, изкуство, спорт и т.н. и т.н ще остане, защото ни събира. Да се забрани писане за настоящата международна политика, етническа омраза, националистически идеи, защото са вредни и отблъскващи. Съжалявам, ако съм обидила някого, наистина не съм човек, който иска разделение. Надявам се, че всички ще надмогнем себе си и форумът ще ни обединява, а не разделя.
И Аз съм ЗА.
Време е да се направи основно чистене!
За тези две години от както се появи тази пандемия,всичко се коментира в този форум но не и ХОБИТО.