Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
БНФМ :: Регионален клуб Бургас
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Нагли постъпки на наши " колеги "

Отг:Нагли постъпки на наши " колеги " 12 Ян 2012 18:39 #6078

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6637
Определено тези които са виновни за задържането на нашите колеги нямат място във федерацията колкото до имената им , ако ги разберем и сме сигурни на 100% тогава ще ги публикувам тук и на всички възможни места за да се знаят добре .
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Отг:Нагли постъпки на наши " колеги " 07 Фев 2012 22:24 #6614

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Току що научих една хубава новина , на двама от колегите чийто апарати бяха иззети на плажа в Поморие вече са върнати и те могат отново да практикуват любимото хоби , надявам се утре да ми съобщят , че и другите две момчета са взели своите апарати :) .

Отг:Нагли постъпки на наши " колеги " 08 Фев 2012 11:28 #6626

• mitkovich
  • mitkovich's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 121
Браво -нещата почнаха да си идват на място.
Сигурен съм че много скоро ще упражняваме свободно хобито си-колко и да не и се иска на някой.

Отг:Нагли постъпки на наши 08 Фев 2012 11:59 #6628

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1498
mitkovich написа:
Браво -нещата почнаха да си идват на място.
Сигурен съм че много скоро ще упражняваме свободно хобито си-колко и да не и се иска на някой.
Много скоро няма да е, но поне има светлина в тунела.
Само допреди година се чудехме дали изобщо имаме право да притежаваме металотърсачи, сега вече е ясно, че можем и да ги използваме, и не е необходимо да ги регистрираме. Това дето накарахме МК да си признаят, че не е баш тъй, за нещо, което упорито се опитваха да ни втълпяват, е много сериозно постижение, но е само поредната стъпка.
.
.
Сега трябва да погледнем към понятието "теренни археологически проучвания" ми се струва, и към неясните граници на археологическите обекти и изобщо към понятието "археологически обект".
Още не са свършили точките, по които ще се опитват да ни морят.
.
.Много е хубаво, че пускат колегите и им връщат машините, ама трябва да стигнем до там, изобщо да не ни прибират, когато няма за какво. Щото това си е жив тормоз.
Последна промяна: 08 Фев 2012 12:01 от Джони.

Отг:Нагли постъпки на наши 08 Фев 2012 12:22 #6630

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
djendaka написа:
Току що научих една хубава новина , на двама от колегите чийто апарати бяха иззети на плажа в Поморие вече са върнати и те могат отново да практикуват любимото хоби , надявам се утре да ми съобщят , че и другите две момчета са взели своите апарати :) .
.
Джендак, търсете ги тия хора и събирайте всичката информация, документи и преписки по такива случаи, ако колегите се съгласят, разбира се.
Федерацията ще е организацията, която ще събере такива ненужно пострадали колеги от всички краища на България, за да могат някой ден да заведат едно колективно дело, където трябва, за нанесените им морални щети.
Поне аз така си ги представям нещата.
Всъщтност, това може да прави и всеки член на федерацията, като чуе за такива случаи. Защото още има търсачи, които не са наясно с правата си.
Последна промяна: 08 Фев 2012 12:24 от Джони.

Отг:Нагли постъпки на наши " колеги " 08 Фев 2012 14:01 #6635

• utus777
  • utus777's Avatar
Още нещо да добавя по темата :"добронамерени" членове на Федерацията,а може и да не са членове,предполагам че ще се разбере кой са точно,злоупотребяват като лъжат кандидати че членският внос е 40 лв,хората нямат достъп до регионалните клубове и не са в час колко е сумата,та прибират им тези 40 лв,носят 20 и със остатъка си осигуряват "ОХОЛЕН" ЖИВОТ,.та може ли ;питам аз,да има такива дребни душици при нас???????

Отг:Нагли постъпки на наши 08 Фев 2012 16:28 #6636

• Джони
  • Джони's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
utus777 написа:
Още нещо да добавя по темата :"добронамерени" членове на Федерацията,а може и да не са членове,предполагам че ще се разбере кой са точно,злоупотребяват като лъжат кандидати че членският внос е 40 лв,хората нямат достъп до регионалните клубове и не са в час колко е сумата,та прибират им тези 40 лв,носят 20 и със остатъка си осигуряват "ОХОЛЕН" ЖИВОТ,.та може ли ;питам аз,да има такива дребни душици при нас???????
.
Бре?! Сега и това ли?
Много ми се иска да не е вярно.
Според мен това не може да остане скрито дълго време, ако е така.
Дайте да ги видим кои са тия ?!

Отг:Нагли постъпки на наши " колеги " 08 Фев 2012 19:33 #6646

• didoneta@abv.bg
  • didoneta@abv.bg's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3
еи таквиз пе-ли по една права лопата зад врата и да ходят при римляните да им стават роби как може такива предатели и лажци да има между колеги ба си долните хора

Отг:Нагли постъпки на наши " колеги " 08 Фев 2012 19:49 #6648

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Аз също го дочух това и колегите които ми го споменаха обещаха да разнищят тази история , играча който прави тези измикярски неща ще бъде наказан подобаващо .

Отг:Нагли постъпки на наши 08 Фев 2012 20:20 #6649

• mitkovich
  • mitkovich's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 121
djendaka написа:
Аз също го дочух това и колегите които ми го споменаха обещаха да разнищят тази история , играча който прави тези измикярски неща ще бъде наказан подобаващо .

Да и се заведе едно дело за оронване авторитета на БНФМ -адвокат Георгиев знае кокво да предприеме да и приседне печалбата.
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, djendaka, FLORE, Ilia, yaponetsa, skita6t, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат