Nesho писа:
...Сега може би някъде си написъл в темата но на какви точно честоти ще работи детектора и какви ще са разликите във характеристиките при различните варианти на Интроника че до колкото разбрах ще има различни варианти ?
Има различни антени - най-често правихме тестове с 2кHz + 16kHz, имаше големи на 1,5 + 14кHz, има и 4кHz + 32кHz, а също правиха някаква малка елипса 6"х10" на 20 и 50кHz, но не знам докъде стигнаха с нея.
Имам тук при мен една 11,5" която тръгва на 1,3 + 13kHz. С две думи, антените моат да бъдат всякакви, с произволни честоти.
Avrelian писа:
От къде мога да си го закупя ???
Все още от никъде, няма още за продаване. Докато не завършят и оформят менюто да е лесно за работа дори от начинаещи, няма да се продава. Има доста режими и настройки, които трябва да се групират в определени програми и менюта. Има общи настройки, но има и специфични, които се отнасят за определени режими - дълбочинно търсене, или в орудено, или на сол на плажа, или бързина в замърсено и т.н. Интроника се получи в голяма степен универсален детектор, който решава много задачи. Но всяка от тия задачи има определени условия и за да не настане тотално объркване когато го хване някой "непрофесионалист", които не знае какво прави, трябва да е максимално опростен за работа. Което се оказа не толкова лесна задача и затова все още се бавят. Надявам се скоро да са готови.