Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Нов двучестотник от АКА Intronik STF

Нов двучестотник от АКА Intronik STF 10 Сеп 2015 05:52 #33738

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
dinko_30 писа:
Колеги неможах да пресаствам на събора в крайморие.. имааше ли тестове на новата машина? С руснака имах лична оговорка преди представянето да се чуем видем да ми предостави един апаарат но уви даже не ми се обади мн несериозен човек

и аз исках да видя и да тествам даже да наснимам яко новият шмайзер обаче не дойдоха да го представят
разбрах ,че Стефан Микрона се е появил за малко а за Виктор не бих казал ,че е несериозен човек най - вероятно
е имало причина за да пропуснат събора - ще има още много следващи събори няма начин да не се появи на един от тях !
drinkingbeer drinkingbeer drinkingbeer
Последна промяна: 10 Сеп 2015 05:53 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

Нов двучестотник от АКА Intronik STF 10 Сеп 2015 06:10 #33739

• pechkata
  • pechkata's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 121
А бе казвам че Руснаците са направили дълбок VLF детектор - ама никой не вярва...

Нов двучестотник от АКА Intronik STF 10 Сеп 2015 06:36 #33740

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Аз още не вярвам докато не видя с очите си . yes
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, Стефан

Нов двучестотник от АКА Intronik STF 10 Сеп 2015 07:14 #33743

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
  • Получени благодарности 1979
Руснаците искаха да присъстват на събора, никога не са отказвали участие и демонстрации, но този път нямаха възможност. На 27.08 им изтекоха визите и трябваше да се приберат в Русия. Преди това почти половин година бяха тук. Сега чакат да вземат ПМЖ - постоянно местожителство и такива проблеми няма да са пречка за участия. Ще бъдат пак тук към края на Септември или началото на Октомври. Несериозно е да се говори, че са несериозни.
Аз също нямах възможност да съм през цялото време на Крайморие. В събота бях на сватба на много близък роднина и нямаше как да не присъствам. Успях да мина за кратко сутринта на връщане от Созопол, където имах друг ангажимент в петък. Събори дал господ, пак ще има и ще участваме...:)
Надявам се тази есен окончателно да е готов Интроника, защото са останали само някои козметични промени и да се оформи менюто така, че да е потребителски удобно. В момента е в суров вид и само те си разбират на настройките.
До края на септември ще е налична и новата версия на Сигнума -> MFD (досегашния Сигнум + допълнителна програма за дълбочинно търсене). Всеки който има стария Сигнум ще може да го ъпгрейдва за секунди.
Ще има и още демонстрации и тестове. Тези клипове са снимани съвсем на бързо, по време на тестовете.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t, zempar, djendaka, nasko75, niki stoianov, mitko, FLORE, Fastext, miro1113
  • Страница:
  • 1
  • 2
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат