Руснаците искаха да присъстват на събора, никога не са отказвали участие и демонстрации, но този път нямаха възможност. На 27.08 им изтекоха визите и трябваше да се приберат в Русия. Преди това почти половин година бяха тук. Сега чакат да вземат ПМЖ - постоянно местожителство и такива проблеми няма да са пречка за участия. Ще бъдат пак тук към края на Септември или началото на Октомври. Несериозно е да се говори, че са несериозни.
Аз също нямах възможност да съм през цялото време на Крайморие. В събота бях на сватба на много близък роднина и нямаше как да не присъствам. Успях да мина за кратко сутринта на връщане от Созопол, където имах друг ангажимент в петък. Събори дал господ, пак ще има и ще участваме...

Надявам се тази есен окончателно да е готов Интроника, защото са останали само някои козметични промени и да се оформи менюто така, че да е потребителски удобно. В момента е в суров вид и само те си разбират на настройките.
До края на септември ще е налична и новата версия на Сигнума -> MFD (досегашния Сигнум + допълнителна програма за дълбочинно търсене). Всеки който има стария Сигнум ще може да го ъпгрейдва за секунди.
Ще има и още демонстрации и тестове. Тези клипове са снимани съвсем на бързо, по време на тестовете.