Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Голден маск 5

Голден маск 5 30 Ян 2017 18:55 #51724

• cecomotors
  • cecomotors's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 32
Ванга е казала че ще станем хора когато изкореним злобата от себе си(явно никога).Оставете пазарът да покаже чии апарати са най добри,те търсачите не са само балъци.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Голден маск 5 30 Ян 2017 19:23 #51725

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14443
cecomotors писа:
Ванга е казала че ще станем хора когато изкореним злобата от себе си(явно никога).Оставете пазарът да покаже чии апарати са най добри,те търсачите не са само балъци.
Абе първо да река ,че да се стане търсач бая годинки са нужни по кайраците и много ядене на лук с немити кунки ,
от там насетне да си дойдем на думата ,че какво ти разбира начинаещият от апарати ?
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, bobo, miro1113

Голден маск 5 30 Ян 2017 19:49 #51731

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2566
cecomotors писа:
Много си прав по моя краи с тия веялници никои не работи вече
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

Голден маск 5 30 Ян 2017 20:16 #51733

• cecomotors
  • cecomotors's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
По твоят край е едно,по моят друго а по другите краища на родината трето и пето.Търсачи всякъкви-бедни и по заможни,по умни и не толко умни,със съвременни разбирания и с антични такива,обаче на всички е ясно че българският пазар е ограничен от законите,от възможностите на хорта и др.и още по ясно ни е че "почти" всички производители остават верни на нашенският манталитет и правят испълнения и пиеси достойни за оскар което ги прави жалки.Клипове и маскарене да искаш,пълно е с шутове и гъзолизци.Относно Голден Маск-апаратите на Владо имат своята история като много други и през годините са имали възподи и падения но по важно е не историята а вървенето напред и Владо го прави добре на фона на останалте производители.Нека всички кадърни производители се развиват,това ще е в плюс за нас търсачите,докато дразгите и маскаривите клипове са в ущърб на всички.Успех на всички и повече късмет под краката пък апарата да е какъвто ще.

Голден маск 5 30 Ян 2017 20:31 #51736

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Видин, Модератор в уебсайта на БНФМ
cecomotors писа:
По твоят край е едно,по моят друго а по другите краища на родината трето и пето.Търсачи всякъкви-бедни и по заможни,по умни и не толко умни,със съвременни разбирания и с антични такива,обаче на всички е ясно че българският пазар е ограничен от законите,от възможностите на хорта и др.и още по ясно ни е че "почти" всички производители остават верни на нашенският манталитет и правят испълнения и пиеси достойни за оскар което ги прави жалки.Клипове и маскарене да искаш,пълно е с шутове и гъзолизци.Относно Голден Маск-апаратите на Владо имат своята история като много други и през годините са имали възподи и падения но по важно е не историята а вървенето напред и Владо го прави добре на фона на останалте производители.Нека всички кадърни производители се развиват,това ще е в плюс за нас търсачите,докато дразгите и маскаривите клипове са в ущърб на всички.Успех на всички и повече късмет под краката пък апарата да е какъвто ще.
и с къкво маските превъзхождат другите апарати че нещо това не ми е ясно,

Голден маск 5 30 Ян 2017 20:37 #51739

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
skita6t писа:
cecomotors писа:
и с къкво маските превъзхождат другите апарати че нещо това не ми е ясно,
Ради остай човека и той сигурно не знае на къде да се отчита по напред .

Голден маск 5 30 Ян 2017 20:42 #51742

• cecomotors
  • cecomotors's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Чета си поста и не виждам да съм написал че Маската е най добрият апарат,че Владо върви напред и го прави добре на фона на останалите "да" това съм писал.А и това ми твърдение може да го дакаже само пазарът,той е критерият който казва кой е най добрият продукт.Богатите търсачи е ясно какво ще си вземат,няма да е Маска или Пират въпреки че познавам няколко паралий с Маски,но мнозинството търсачи са бедни за съжаление и в този сегмент Маската се е доказала като фаворит(не за всички райони).Пазара командва,нищо друго,нищо.
Последна промяна: 30 Ян 2017 20:43 от cecomotors.

Голден маск 5 30 Ян 2017 20:56 #51745

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
cecomotors писа:
Чета си поста и не виждам да съм написал че Маската е най добрият апарат,че Владо върви напред и го прави добре на фона на останалите "да" това съм писал.А и това ми твърдение може да го дакаже само пазарът,той е критерият който казва кой е най добрият продукт.Богатите търсачи е ясно какво ще си вземат,няма да е Маска или Пират въпреки че познавам няколко паралий с Маски,но мнозинството търсачи са бедни за съжаление и в този сегмент Маската се е доказала като фаворит(не за всички райони).Пазара командва,нищо друго,нищо.
Пазара е силно манипулируема величина.Тва дет го манипулира му викат -реклама.Но и тя си има недостатъци.-времето....Тука всички сме от стари кози ярета...тъй де. :)
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, cat

Голден маск 5 30 Ян 2017 21:36 #51748

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
cecomotors писа:
и с какъв акъл ще сравняваш маската с миладинката или енигмата и за какъв пазар говориш ,явно много четеш небивалици

Голден маск 5 30 Ян 2017 21:37 #51749

• cecomotors
  • cecomotors's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Времето е това което ще отсее качествените апарати от останалите,и дано след време да имаме повече качествени производители и по европейски закони.Ще ми се и конкуренцията да води до приемливи цени за нас а не да ни облива с грозни сценки и номера както в днешно време.Аз бих си купил качествен апарат независимо от марката и народноста му.
Последна промяна: 30 Ян 2017 21:37 от cecomotors.
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

Голден маск 5 30 Ян 2017 21:45 #51750

• skita6t
  • skita6t's Avatar
  • Офлайн
cecomotors писа:
Времето е това което ще отсее качествените апарати от останалите,и дано след време да имаме повече качествени производители и по европейски закони.Ще ми се и конкуренцията да води до приемливи цени за нас а не да ни облива с грозни сценки и номера както в днешно време.Аз бих си купил качествен апарат независимо от марката и народноста му.
е сега за тоя пост ти свалям шапка, тук си напълно прав

Голден маск 5 30 Ян 2017 21:47 #51751

• lefter
  • lefter's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1439
Мисля ,че става въпрос за коректност.Всички модели на Маската са базирани на една и съща схема. Параметри едни и същи.Разнообразието е във външния вид и куп ,,екстри".Именно тук е заблудата за търсача,който търси по-високо ниво на детектор.Няма развитие при ,Владото'.Не може да продаваш един и същ продукт,само различно боядисан или фризиран.А същия тип детектори ,от световните в бранша,държат по-ниски цени и по-високо качество.
Основният проблем при българските производители е че не могат да направят повтаряемост в производството,тоест всички МД да работят еднакво.Всеки работи различно.Не може с манифактура,требе фабрика.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t, FLORE, cat

Голден маск 5 30 Ян 2017 21:56 #51753

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
bobo писа:
cecomotors писа:
Пазара е силно манипулируема величина.Тва дет го манипулира му викат -реклама.Но и тя си има недостатъци.-времето....Тука всички сме от стари кози ярета...тъй де. :)
На колегата cecomotors трябва да му е ясно или поне да се досеща за какво се правят съборите ,семенарите на БАТСАЛИ единственото им предназначения това е реклама на един производител и на един търговец , реклама реклама и само реклама и то платена от с членският внос на членовете ,демек организаторите си правят безплатна реклама на това което произвеждат и продават и нищо повече .

а това дето играят в едно хоро с ченгетата си е съвсем друга бира .
Последна промяна: 30 Ян 2017 22:00 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, miro1113, cat, messor

Голден маск 5 30 Ян 2017 22:27 #51755

• lefter
  • lefter's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1439
Абе то ни са знай,тоз новия властелин на МВРто,нали е от Филибето,да не са окаже член на надзорния съвет на Golden mask холдинг,че да не издаде ферман,че правоверните търсачи требе да използват само Маски за Алтън хънтинга,че в чудо шъ са видим!

Голден маск 5 31 Ян 2017 08:39 #51772

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Така е колегата е много прав Маскъръртъъъъ се развива много бързо с теглене на кредитити и изплащане на автомоболи но, понеже толкова се развива и не може да си плаща лизингите но, както виждам във форума си имаме доказан експерт по пазарна икономика.

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Модератори: Slavitoooo, skita6t, Ilia, hektor, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898