Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Garrett ATX

Garrett ATX 23 Юни 2014 18:35 #21744

• sdsds
  • sdsds's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 168
Nesho писа:
Според мен по отношение на продуктите на Гарет марката има каже речи два хубави продукта . Те са Гарет АТ Про заради неговата универсалност и Гарет Пропйнтер един доказал се пинпоинтер . Всичко друго е от боклук нагоре начело с прехваления и скъп АТХ.
Колега както ти беше писал някъде "гарет може да не са наи-добрите но предлагат наи-много за парите си".Трите "нови"монетара са точно такива .Ат про е универсален,ат голд е водоустоичев голд детектор(които за съжаление не се грундира в морската вода,което го пише и в книжката на детектора)и евро аце ,които е наи-дълбокия дигитален детектор до 500 лева!Освен това тези нови модели от преди няколко години,ще станат маи скоро стари reademo

И да не отговарям на всеки с различно мнение по отделно (като някои други)ДА знам какво е ПИ и къде се прилага имах купих го и го продадох за 100лв в продавалник има ги под формата на кит с навити антени 30-50 лв реализирани по различни стари схеми...ако мислиш че с копирането си открил топлата вода,лъжеш само себе си :) и те работят на всякъде и са толкова безполезни,колкото и спокоен и упорит да е оператора :huh:
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Garrett ATX 23 Юни 2014 18:50 #21746

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
sdsds писа:
Nesho писа:
Според мен по отношение на продуктите на Гарет марката има каже речи два хубави продукта . Те са Гарет АТ Про заради неговата универсалност и Гарет Пропйнтер един доказал се пинпоинтер . Всичко друго е от боклук нагоре начело с прехваления и скъп АТХ.
Колега както ти беше писал някъде "гарет може да не са наи-добрите но предлагат наи-много за парите си".Трите "нови"монетара са точно такива .Ат про е универсален,ат голд е водоустоичев голд детектор(които за съжаление не се грундира в морската вода,което го пише и в книжката на детектора)и евро аце ,които е наи-дълбокия дигитален детектор до 500 лева!Освен това тези нови модели от преди няколко години,ще станат маи скоро стари reademo

И да не отговарям на всеки с различно мнение по отделно (като някои други)ДА знам какво е ПИ и къде се прилага имах купих го и го продадох за 100лв в продавалник има ги под формата на кит с навити антени 30-50 лв реализирани по различни стари схеми...ако мислиш че с копирането си открил топлата вода,лъжеш само себе си :) и те работят на всякъде и са толкова безполезни,колкото и спокоен и упорит да е оператора :huh:

Кит с навита антена.... :laugh: ... :woohoo: Като ти чета постовете си мисля че си във хобито от около година а се мъчиш да пишеш като стар търсач... secretemo

Garrett ATX 23 Юни 2014 19:14 #21747

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
emoxristov писа:
sdsds писа:
Nesho писа:

Кит с навита антена.... :laugh: ... :woohoo: Като ти чета постовете си мисля че си във хобито от около година а се мъчиш да пишеш като стар търсач... secretemo
Нещо интересно виж къде лови голямата монета въздушно .... на 34 см. Е вярно струва си всеки лев...... :laugh:

Последна промяна: 23 Юни 2014 19:15 от emoxristov.

Garrett ATX 23 Юни 2014 19:24 #21748

• sdsds
  • sdsds's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Смятаи аз съм новобранец а си спомням платките ти,кога почна да мяташ по масата разни предмети защото времето на вън все не позволявало ...и така една година :laugh: и се буташ сред батковците и плюеш маистори от преди 10-20 години :laugh: сега си голям маистор ,голям търсач...

Garrett ATX 23 Юни 2014 19:59 #21751

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
emoxristov писа:
Нещо интересно виж къде лови голямата монета въздушно .... на 34 см. Е вярно струва си всеки лев...... :laugh:

Емо от това което се вижда на този въздушен тест детектора хич не лош въпроса е как и на каква дълбочина би ги хванал същите монети в земята Дори и да изплитчее леко тва не толкова важно Все пак за тези пари толкова. :P Тъй като темата май беше за АТХa по интересното е той на каква максимална дълбочина с най голямата си антена би ги хванал тези големи монети въздушно и в почвата като най интересно ще е да се види на каква дълбочина ще хване АТХa монетите в бургаската почва и ще хване ли нещо въобще . :laugh:
Последна промяна: 23 Юни 2014 19:59 от Nesho.

Garrett ATX 23 Юни 2014 20:03 #21752

• Nexus
  • Nexus's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 413
Nesho писа:

Емо от това което се вижда на този въздушен тест детектора хич не лош въпроса е как и на каква дълбочина би ги хванал същите монети в земята Дори и да изплитчее леко тва не толкова важно Все пак за тези пари толкова. :P Тъй като темата май беше за АТХa по интересното е той на каква максимална дълбочина с най голямата си антена би ги хванал тези големи монети въздушно и в почвата като най интересно ще е да се види на каква дълбочина ще хване АТХa монетите в бургаската почва и ще хване ли нещо въобще . :laugh:
След дъжд на мокро АТХ в дискриминация изтърва 20 ст на 25 см в Русенските почви. Без дискриминация ги лови добре на тая дълбочина, по-точно плитчина... :laugh:
Следните потребители изказаха благодарности: emoxristov, Nesho, gyulterius

Garrett ATX 23 Юни 2014 20:13 #21753

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Nexus писа:
Nesho писа:

След дъжд на мокро АТХ в дискриминация изтърва 20 ст на 25 см в Русенските почви. Без дискриминация ги лови добре на тая дълбочина, по-точно плитчина... :laugh:

Ехейи.....! На детектор направен принципно за мокро и вода за над 3000лв щом дъжда и мокрежа му спъват параметрите (ако изобщо ATXa има такива дори и сухо да е) е..........си м.....та . :P
Последна промяна: 23 Юни 2014 20:15 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: Nexus

Garrett ATX 23 Юни 2014 20:57 #21759

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6779
Nesho писа:
Nexus писа:
Nesho писа:

Ехейи.....! На детектор направен принципно за мокро и вода за над 3000лв щом дъжда и мокрежа му спъват параметрите (ако изобщо ATXa има такива дори и сухо да е) е..........си м.....та . :P
За дъжд и мокро не знам дали му пречат но минерализираната почва определено му пречи чакалите вият по малко от него , другия път обещавам специално да направя клип и да го пусна , този от Перегрузка пасти да яде и там ако е имало шанс АКА да се настрои то тук е сигурно че няма какво да се направи .
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho, gyulterius, Nexus

Garrett ATX 23 Юни 2014 21:18 #21763

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6779
sdsds писа:
Nesho писа:

Колега по скоро безполезен е твоя АТ Про защото освен във водата на Варненския плаж за него другаде сигнали няма и как не съм те познавал по рано да ми намериш един пулсов за 100лв че даже за таз цена може и 5-6 да си взема . Стар търсач си имаш капацитет ама да те светна малко с тоз детски скуп нормално е да си намираш сигналите трудно да не говорим че и центрирането там малко ти бяга за апарата говоря . Скуп за вода по малко от 25-6 см ширина си е губене на време да не говорим че и разположението на дръжката ти и наклона не биват , ако искаш ми се сърди за острия език ама аз като съм влизъл по водите АТ Про го нямаше на бял свят .

Garrett ATX 24 Юни 2014 06:39 #21775

• sdsds
  • sdsds's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -

В детмаг такива продаваха :) за ъгъла,диаметъра , центрирането и апарата си в грешка иначе от давна щеше да са заменени.Благодаря за съветите.

Garrett ATX 30 Окт 2015 16:56 #35239

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Понеже пак почнаха опашатите лъжи , видите ли Garrett ATX бил по - евтин от серията GPX Minelab - няма такова нещо
Сега в момента българските дистрибутори на Minelab предлагат
Minelab GPX 4500 с две антени в комплекта 11" Моно и 11" DD само за 2200 евро
докато Garrett ATX се предлага на две цени едната е 2146 евро и другата цена с разни подаръчета е 2487 евро

Като се има на предвид че Minelab GPX 4500 е класи над Garrett ATX , не знам кой ще си запали парите за Гарета :laugh:
Последна промяна: 31 Окт 2015 17:38 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, kaveiros, niki stoianov, miro1113

Garrett ATX 04 Юли 2016 11:11 #43107

• mahmut
  • mahmut's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 182

Garrett ATX 04 Юли 2016 11:27 #43110

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Тоя клип може би ще спечели
шампионската титла за по по най - МЕНТЕ

- един път ще вземе номинация за голямата фалшива златна буца тя ако беше истинска тоя въобще нямаше
да може да си я държи така спокойно щото нямаше да тежи по малко от 50 кг , както знаете златото е само 19 пъти по тежко от водата :lol:
- номинацията за Garrett ATX също ще е вързана у кърпа тая година такава машина не можах да видя нито в Западен нито в Източен OZ .

Последна промяна: 04 Юли 2016 12:56 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

Garrett ATX 04 Юли 2016 15:18 #43119

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
Абе миналия септември мярнах един АТХ в Крайморие,и едни приятели ми казаха,че не се е представил зле на полигона дет бяхте копали,но така и не остана ред да го пробвам тоя апарат.Иначе,гледам разликата в цената на Гарета и ДжПХ 4500 е към1600 лева,които не са малко,но като ше даваш 4200 за АТХ,що да не дадеш 5800 заМинелаб,ако разликата в качествата е толкова голяма,колкото казваш....Но дали наистина е така?....А колкото до австралийците-те просто може да си наблягат на родното,де да знам...Но ,ако реша да си купя ДжП-задължително ще искам да пробвам и Гарета...

Garrett ATX 04 Юли 2016 18:22 #43122

• mahmut
  • mahmut's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 182
bobo писа:
Абе миналия септември мярнах един АТХ в Крайморие,и едни приятели ми казаха,че не се е представил зле на полигона дет бяхте копали,но така и не остана ред да го пробвам тоя апарат.Иначе,гледам разликата в цената на Гарета и ДжПХ 4500 е към1600 лева,които не са малко,но като ше даваш 4200 за АТХ,що да не дадеш 5800 заМинелаб,ако разликата в качествата е толкова голяма,колкото казваш....Но дали наистина е така?....А колкото до австралийците-те просто може да си наблягат на родното,де да знам...Но ,ако реша да си купя ДжП-задължително ще искам да пробвам и Гарета...

GPX е за предпочитане , най малкото че антените му се сменят . Но ATX-а за Австралия явно върши някаква работа .Тоя на клипа добри буци изкара , сега дали са вадени с ATX е друг въпрос .
Следните потребители изказаха благодарности: самотрак
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат