Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Garrett ATX

Garrett ATX 22 Юни 2014 22:17 #21723

• SP_Detectors
  • SP_Detectors's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 133
Ат Про е най-добрия детектор когато говорим за цена + качества. Това е най-добрия избор за човек ,който няма средства за повече от един детектор.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: sdsds

Garrett ATX 23 Юни 2014 04:51 #21724

• niki 1
  • niki 1's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 9
Имам АТ-Про и Омега-Ри но не е подводен , за мен Гарета е много по-добър и лесен за работа .Гарeта като даде цвет , цвет е . A при Омегата не става , особено на по замърсено , затова продавам Омегата !
Следните потребители изказаха благодарности: sdsds

Garrett ATX 23 Юни 2014 08:39 #21725

• sdsds
  • sdsds's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 168
niki 1 писа:
Имам АТ-Про и Омега-Ри но не е подводен , за мен Гарета е много по-добър и лесен за работа .Гарeта като даде цвет , цвет е . A при Омегата не става , особено на по замърсено , затова продавам Омегата !
Колега недеи така ,че г-н Moderator ще подложи на съмнение "правилното ти развитие" и специално за теб ще подчертае с червено,че става въпрос за Бургас някаква част от пясъка.Специално аз съм определен ,като малоумен и ми се подчертава всичко ...дано след 35 години неправилно развитие се пооправя малко secretemo ама то с годините маи ще става по-зле ;)

Garrett ATX 23 Юни 2014 10:04 #21726

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6772
SP_Detectors писа:
Ат Про е най-добрия детектор когато говорим за цена + качества. Това е най-добрия избор за човек ,който няма средства за повече от един детектор.
Това в никакъв случай не мога да го оспорвам защото е така .

Garrett ATX 23 Юни 2014 10:09 #21727

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
niki 1 писа:
Ники ти си колега с много годишен опит в търсенето и си видял доста така че според мен е недопустимо да паравиш сравнение между Гарет АТ-Про и Омега ПИ след като тези два детектора имат разлика от тук до небето като принципна работа и като всичко , по твоята логика и Minelab GPX e боклук само защото не може да работи на замърсено и съм сигурен че на такъв терен с Гарета ще го сложиш в малкия джоб , само не мога да разбера тез ненормалници от Minelab защо му искат толкова много пари
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

Garrett ATX 23 Юни 2014 10:19 #21728

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
sdsds писа:
niki 1 писа:
Колега недеи така ,че г-н Moderator ще подложи на съмнение "правилното ти развитие" и специално за теб ще подчертае с червено,че става въпрос за Бургас някаква част от пясъка.Специално аз съм определен ,като малоумен и ми се подчертава всичко ...дано след 35 години неправилно развитие се пооправя малко secretemo ама то с годините маи ще става по-зле ;)
Колега ти или не четеш постовете ми или пък имаш много време да си раправяш глупости . Първо не е някаква си част от пясъка в Бургас ми над 40 км плажна ивица колкото вие по северното черноморие може само да сънувате да не говорим че само Бургаския плаж е по голям от целия Варненски барабар с курортите покрай него , и вместо да ми се правиш на много острумен се грабни и ела на Крайморие мога и на облог да ти вляза , ще се пуснем да видим тоз Гарет толкова ли много вади между другото мога и полвин час преднина да ти дам .
Последна промяна: 23 Юни 2014 10:22 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, ConceptionJunction

Garrett ATX 23 Юни 2014 11:31 #21729

• sdsds
  • sdsds's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 168
Колега аиде остави ме на мира след ,като не ме познаваш недеи да си позволяваш квалификации и обиди.Аз не съм те обиждал даже те поканих да ми гостуваш без да се интересувам дали се развиваш правилно!Джиткаи си на 40км черни пясъци :huh: и остави хората да си изразяват мнението свободно ,прекалено съм зает да се занимавам с глупости и да ти се оправдавам после пет страници .Вече разбрах че моя гарет не ми върши работа и за тези пари смятам да си взема xterra 305

Garrett ATX 23 Юни 2014 14:22 #21730

• niki 1
  • niki 1's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Знам само че на Омегата - Ри немога да му взема и 200 лв. а е почти нав и ми трябват спешно пари а на Гарета АТ-Про ще му взема на момента 600 лв. но ми върши работа и не ми се продава , така че само по това може да се прецени

Garrett ATX 23 Юни 2014 14:49 #21731

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Според мен по отношение на продуктите на Гарет марката има каже речи два хубави продукта . Те са Гарет АТ Про заради неговата универсалност и Гарет Пропйнтер един доказал се пинпоинтер . Всичко друго е от боклук нагоре начело с прехваления и скъп АТХ.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

Garrett ATX 23 Юни 2014 15:05 #21732

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
sdsds писа:
Колега аиде остави ме на мира след ,като не ме познаваш недеи да си позволяваш квалификации и обиди.Аз не съм те обиждал даже те поканих да ми гостуваш без да се интересувам дали се развиваш правилно!Джиткаи си на 40км черни пясъци :huh: и остави хората да си изразяват мнението свободно ,прекалено съм зает да се занимавам с глупости и да ти се оправдавам после пет страници .Вече разбрах че моя гарет не ми върши работа и за тези пари смятам да си взема xterra 305
Ма изразявай си някой де те спира на форума точно това му е предназначението , въпроса беше че ние говорихме за АТХ че не можа да се грундира и въобще да тръгне на бургаския плаж - тежък терен за какъвто е предназначен а един много по евтин апарат си работи отлично , ти тръгна да ми обясняваш колко е добът твоя АТ-ПРО и как работи във Варна и колко по добър е от Омега Пи . Сега като се замисля може и да се опитваш да правиш анти реклама на Омега Пи без дори и да си го виждъл , защото има един продаден в Видин и 4 в Бургас на мои колеги . Колкото до гостито мерси за поканата но няма нужда защото полвината ми рода е от там и обикновенно дори и при тях не мога да огрея на всякъде но определено не тая лоши чувтсва към теб и ако остане време поне по една бира може да изпием , пък ако дойдеш септември в Крайморие поне бирата ще е сигурна на 100% .

Garrett ATX 23 Юни 2014 15:11 #21733

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
Не знам що за търсачи сте за да сравнявате два съвсем различни апарати. Колега sdsds явно не знаеш къде се търси с импулсен апарат и къде с IB. Там където аз ще вадя сигнали на 30 и повече сантиметра ти няма да можеш да си грундираш машината , ако случайно успееш ще ловиш на 2-3 см. Радвай се на Гарета но не ходи на по тежки терени за да тренираш там само мятане на антена... :laugh:

Garrett ATX 23 Юни 2014 15:12 #21734

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
niki 1 писа:
Знам само че на Омегата - Ри немога да му взема и 200 лв. а е почти нав и ми трябват спешно пари а на Гарета АТ-Про ще му взема на момента 600 лв. но ми върши работа и не ми се продава , така че само по това може да се прецени
Ники как да го продадеш като го отваря и човърка вътре , разбрах даже че и на 18 волта си го пуснал :cheer: няма лошо в това разбираш от машини барникаш , ама как да го предложа на колега при условие че апарата няма гаранция заради твоята намеса иначе до сега отдавна щеше да е заминал , и да попитам от кога се сдоби с Гарет АТ Про защото до скоро визирам последния ни разговор , беше със АКА Сорекс и мислеше да му вземеш и тричестотна антена .
Следните потребители изказаха благодарности: ConceptionJunction

Garrett ATX 23 Юни 2014 15:19 #21735

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Според мен по отношение на продуктите на Гарет марката има каже речи два хубави продукта . Те са Гарет АТ Про заради неговата универсалност и Гарет Пропйнтер един доказал се пинпоинтер . Всичко друго е от боклук нагоре начело с прехваления и скъп АТХ.
Нешо не се прави и ти си болен маинлападжия е малко беше взел да кръшкаш ама те върнахме в правата вяра :laugh: , шегата на страна ама си много прав и за двата продукта , колкото до това дали са боклук не мога да кажа защото има доста колеги особенно по северна България които работята с Гарет и са много доволни особенно когато става въпрос за дискриминация така че не е корекно да се слагат под общото име боклук , но трябва да се знае какви и до къде са им възможноститте ,защото ако дойдеш по Бургаско , може наистина да останеш с подобно впечатление особенно ако е на 50-60 км радиос от градът .

Garrett ATX 23 Юни 2014 18:12 #21742

• niki 1
  • niki 1's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
djendaka писа:
niki 1 писа:
Ники как да го продадеш като го отваря и човърка вътре , разбрах даже че и на 18 волта си го пуснал :cheer: няма лошо в това разбираш от машини барникаш , ама как да го предложа на колега при условие че апарата няма гаранция заради твоята намеса иначе до сега отдавна щеше да е заминал , и да попитам от кога се сдоби с Гарет АТ Про защото до скоро визирам последния ни разговор , беше със АКА Сорекс и мислеше да му вземеш и тричестотна антена .
Аз така съм го направил че бърка много по-дълбоко на 18 волта . И така съм го догодил че даже ще вземе да ми харесва . Дори и с дискриминацията но с тази антена съм си колкото АКА-то . Мога да му дам гаранция от друг майстор който вземе машинката схемата е проста не е нещо особено и частите са ефтини че ще го подържа . Доколкото за Гарет АТ-Рро го имам от една година и съм работил и във вода и е перфектен . Взех и тричестотната антена за АКА-то така че Ри- то ми се явява излишен с тази антена .
Последна промяна: 23 Юни 2014 18:13 от niki 1.

Garrett ATX 23 Юни 2014 18:23 #21743

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
niki 1 писа:
djendaka писа:
niki 1 писа:
Аз така съм го направил че бърка много по-дълбоко на 18 волта . И така съм го догодил че даже ще вземе да ми харесва . Дори и с дискриминацията но с тази антена съм си колкото АКА-то . Мога да му дам гаранция от друг майстор който вземе машинката схемата е проста не е нещо особено и частите са ефтини че ще го подържа . Доколкото за Гарет АТ-Рро го имам от една година и съм работил и във вода и е перфектен . Взех и тричестотната антена за АКА-то така че Ри- то ми се явява излишен с тази антена .

Това е първата версия на пулса която е направена просто за да може да се работи с нея повечето по плажовете. Сегашната нова версия на апарат включва регулиране на честотата и времето между импулсите. Добавени са също авт. земен баланс и възможност за работа както с моно антена така и с DD антени. Добавено е също и копче с което се превключва апарата в режим търсене на самородно злато.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат