Колегата беше ангажиран и не можа да дойде , но аз излязох 30-40 минути за малко тестове , то с две малки деца покрай мен няма как да имам повече рахат
. Реших да ида на така наречения евин плаж , като ще е бойно кръщението да е , 25 минути ровене из програми и настройки , грунда само на автоматично проследяване и сенса намален , нещата започнаха да се случват, реших да потърся и за 15-20 минути изкарах 9 цветни сигнала, което за мен е повече от отлично . За тези които не знаят какво е на евиния плаж, ще кажа километри черен пясък, като хвърлиш магнит в него и става като таралеж , там е възможно търсене само с пулсови индукции , дори и джипито на моменти мънка , но пък бърка дълбоко . Сигналите които изкарах не бяха дълбоко , 7-8 см максимум но си бяха идеални и чисти цветни сигнали.
5 стотинки от бай Тошо и 50 нашенски са едри цели , но една е доста трудна , да не говорим за синджирчето , то се чува трудно дори и на чисти места . Та това е на първо четене , сега остава да ида да го пробвам и на нашите черноземи и черни смолници