Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: MINELAB MANTICORE

MINELAB MANTICORE 22 Май 2023 21:24 #106303

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6736
rublata писа:
само три са ,...Деус 1 ,..Еквинокс 800,.Деус 2
Това доказва колко чуваш петела :lol: , все едно аз да държа Explorer и E-trac :lol: . А това че сменяш апаратите като носни кърпи , не значи че можеш да работиш с тях , то с клипове по руските форуми не става . Факт е , че през моя опит на търсач който не е голям но със сигурност е поне два пъти повече от твоя :cheer: , съм се убедил , че винаги когато си мисля , че познавам апарата до мозъка на костите и съм подготвен във всяка ситуация , апарата ме изненадва и се оказва , че има още какво да уча . Малко ми е неприемливо да приемам за компетентно мнение твоите думи , при условие , че при теб рядко се задържа апарат повече от няколко месеца :) и винаги следващия е най хубав :P
Последна промяна: 22 Май 2023 22:19 от djendaka.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

MINELAB MANTICORE 22 Май 2023 21:41 #106304

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
rublata писа:
Аз съм човека ,който пробва и може да даде мнение според човека за всяка монетарка,който ме е послушал,..сега се кефи на хобито,а и те не са малко и са в моя клуб ,,Спасители на историята'' и допринасят за обогатяването на РИМ-Търговище.Аре батките от Бургас ,като са с яките машини ,...нещо не видях да сте ходили към музея,...не казвай ,че само на плажа търкате,..
Сергейка , започна да ставаш много смешен , а на мен пък не ми е никак весело . че толкова много се излагаш не за друго ми си ми приятелче
metaldetecting.bg/index.php?option=com_k...imitstart=660#106164
Този човек е от бургаския клуб май ми се струва :lol: , да не говорим , че от този клуб са предавали поне два пъти повече хора от колкото е целия Търговишки клуб , ама не се бием в гърдите. Чакам да видя предадени вашите жълтури , или при вас е много обрано и не се намират , а може би деуса не вади , а сигурно и другите апарати с които си набутал колегите си :lol:
Последна промяна: 22 Май 2023 22:20 от djendaka.

MINELAB MANTICORE 22 Май 2023 22:12 #106305

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
rublata писа:
Джендак,...чакам те на събора да дойдеш с Маникура и да се сборим не на масата ,а на полето...Ша та разпилея с мойта Дуся 2, и няма ми се опрвдаваш,....
Много вади този Deus чак страх ме хваща :lol: , за събора мисля да не нося детектор , ми да си скъсам две пръчки и с тях да търся , и пак ще изкарам повече от теб , между другото на деуса много му отива пинпойтер Minelab :lol:

MINELAB MANTICORE 22 Май 2023 22:54 #106306

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
rublata писа:
Джендак,...чакам те на събора да дойдеш с Маникура и да се сборим не на масата ,а на полето...Ша та разпилея с мойта Дуся 2, и няма ми се опрвдаваш,....
Слушай Сергейка , той Светльо трябваше да даде някой лев на теб за реклама на деуса , ми не на оная торба с лайна чеченеца .

MINELAB MANTICORE 23 Май 2023 07:45 #106308

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6056
Деуса не вади жълто,...
Следните потребители изказаха благодарности: niki stoianov

MINELAB MANTICORE 23 Май 2023 07:48 #106309

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
да бе ,...обещал си с Маникюкура да додеш

MINELAB MANTICORE 23 Май 2023 08:08 #106310

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
ай ,ай ,..а Клондайк Пловдив,е .ти раздвижи заспалия форум ,ако някой въобще е останал още тук,....освен ние с теб двамата...
И какво общо с темата има Светльо,...той си е добър търговец и реклами трябва да има ,но те и сами се справят както Жорето е напълнил тубата.При Жорето е пълно с Маникьори,чакам те с него,не с лозови прьчки,не го увъртай ся
Следните потребители изказаха благодарности: niki stoianov, horhe_69

MINELAB MANTICORE 23 Май 2023 14:10 #106311

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
rublata писа:
При Жорето е пълно с Маникьори,чакам те с него,не с лозови прьчки,не го увъртай ся
Ти недей ми дава наклон на шмайзера и да ми казваш от къде да си купувам апаратите , понякога прятеското отношение и взаимно уважение , е много повече от зора да притежавам нещо на всяка цена . Аз съм казал, че апарата ще си го взема от Ай-шоп дори и да чакам до нова година , зор нямам , апарати при мене бол, време нямам ако ми намериш някой да продава да си купя малко :cheer: . Пък си прав за пръчките , по добре да я карам на очи , че да имаш някакъв шанс , все пак съм с очила :)
Последна промяна: 23 Май 2023 14:22 от djendaka.

MINELAB MANTICORE 23 Май 2023 14:17 #106312

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
rublata писа:
ай ,ай ,..а Клондайк Пловдив,е .ти раздвижи заспалия форум ,ако някой въобще е останал още тук,....освен ние с теб двамата...
И какво общо с темата има Светльо,...
Като е заспал форума ти ко правиш тука аре вземай си деуса и бягай в клондайк Пловдив . Форума може и да е заспал ама поне не се налага да чета тонове простотии , за да стигна до едно смислено мнение ,така си е супер, може да има две неща на ден ама да са свързани с апарати и хобито
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113, rublata

MINELAB MANTICORE 23 Май 2023 14:29 #106313

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
rublata писа:
да бе ,...обещал си с Маникюкура да додеш
Специално на теб нищо не съм обещавал :) , ако не си го разбрал вече за толкова години , аз не ходя да се състезавам или да чакам награди , аз съм там заради приятелите , и поради тази причина не мъка апарати с мен , ако случайно до тогава manticore e в мен ще го взема за да обменя опит с колегите, а колкото до теб ща карам да плачеш с бат ванкуу , щото съм сигурен че , и на деуса разбираш толкова колкото и на всички апарати дето ти минаха през ръцете :lol: . Пък Мантикора мога само да го сборя при условие , че изкараш Интроника , само той му е в класа .
Последна промяна: 23 Май 2023 20:01 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113, rublata

MINELAB MANTICORE 29 Май 2023 18:29 #106323

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
:cheer: :P :cheer:

MINELAB MANTICORE 30 Май 2023 20:14 #106325

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Скъпата железерка пристигна доста по бързо от колкото очаквах , за което изключително благодаря на i-shop

сега малко сухи тренировки и разучаване на менюто , което е доста различно за мен . Все пак като имам възможност да изляза един ден , искам да вадя все по големи и по големи железа , както руския колега :) beer3
Последна промяна: 30 Май 2023 20:22 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, dertlibey, niki stoianov, miro1113, rublata, МГИ, Julian

MINELAB MANTICORE 30 Май 2023 21:32 #106326

• kronos555
  • kronos555's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 828
Честито, пожелавам ти много късмет!
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, niki stoianov

MINELAB MANTICORE 31 Май 2023 20:42 #106327

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Благодаря , надявам се да имам повече време да го разхождам, но за сега само с упътването на хартия се занимавам :)
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, niki stoianov

MINELAB MANTICORE 04 Юни 2023 21:12 #106329

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Тази седмица не остана време да изляза да потърся , но отделих един час на село във двора да си поиграя с машинката . На първо четене съм повече от приятно изненадан и удовлетворен от това което видях , сложих доста големи железа но така и не успях да ги накарам да станат идеален цвят, явно колегата от клипа на рублата е доста в час с апарата щом прави такива чудеса :cheer: . Апарата изолира отлично ел смущения и работи под жиците напълно безшумно , между две железа успява да отсее много по малък от тях цветен сигнал както в All metal така и в дискриминация . Дълбочинни тестове не съм правил , но според мен на пръв поглед е по дълбок от E-trac и то значително за по дребни цели . Другата седмица ако остане време се разбрах с един колега с еквинокс , да идем на бургаския плаж , а както всички знаете това е едно от най неприятните места за търсене, да проверим как се държи в силно минерализирана почва и как чува много малки златни цели и тънки синджири, които се чуват много плитко от еквинокса на плажа в Несебър, който граничи със въздушна среда :).
Последна промяна: 05 Юни 2023 20:13 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, niki stoianov, miro1113
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат