Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: MINELAB MANTICORE

MINELAB MANTICORE 30 Апр 2023 21:03 #106267

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6736
rublata писа:
Нарадовалься Аски и продал другу,...ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД С ДЕУС 2....А с Мантикура Джендака може да се хване за ,......по добре да си вземе Х-ТЕРА 705 ПРО
Честно да ти кажа точно от теб никога не бих искал съвет за металдетектор , ти смени 1000 и с нито един не се научи да работиш :lol: , най вероятно и с деуса ще е същата работа :) .
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, miro1113

MINELAB MANTICORE 30 Апр 2023 21:55 #106268

• kronos555
  • kronos555's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 828
Деуса иска малко доизпиляване на софта, в момента имам деус 2 и мога да кажа че в опитни ръце е като скалпел, но много оцветява някои железа, надявам се това да го оправят. Мантикора обаче не знам дали ще могат да го оправят, там в момента е манджа с грозде, според мен е по добре нокс 900 за момента.
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

MINELAB MANTICORE 30 Апр 2023 22:57 #106269

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Нокса от самото му пускане се опитвам да го харесам и почти да се прежаля и нещо все ме отказва , над 900 почти нямам наблюдения и не мога да коментирам , За Деус от самото начало и 1 и сега 2 съм крайно разочарован , говоря за представянето му по нашите раьони , няма как апарати два пъти по евтини , или технологии пуснати преди повече от 20 години да се справят по добре или на същото ниво . Това е апарата за който със сигурност никога не бих дал пари . За Майнтикор прочетох доста мнения , изгледах доста клипове на търсачи , не на търговци , Има мнения и в двете крайности , другото е че има малко повече настройки , което не е типично за Minelab при тях винаги нещата са били прости и лесни . Лично аз съм си го навил на пръста и ще го взема , като го поразходя ще дам личното си мнение .
Последна промяна: 30 Апр 2023 22:58 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa

MINELAB MANTICORE 02 Май 2023 19:15 #106270

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6056
Какви наблюдения бе Джендак?На работа ходиш ,семейния живот тъй та завъртял, че не знам кога ще имаш време да се учиш и да практикуваш,...вземи се отказвай вече ,...дай път на младите и почвай да се занимаваш с организационна работа,че нещо разреди сбирките и подготвяй Крайморие,че еи ся ще дойде,...

MINELAB MANTICORE 02 Май 2023 22:01 #106272

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
rublata писа:
Какви наблюдения бе Джендак?На работа ходиш ,семейния живот тъй та завъртял, че не знам кога ще имаш време да се учиш и да практикуваш,...вземи се отказвай вече ,...дай път на младите и почвай да се занимаваш с организационна работа,че нещо разреди сбирките и подготвяй Крайморие,че еи ся ще дойде,...
Точно мисля да дам път на младите да се научат на организационна работа :lol: а аз да си взема машинката и да си гледам рахата . То крайморие е ясно , за 12 години сме го отиграли отлично , дет са вика и никой да не им се обади те си знаят и пак ще стане събор . Мен по ме интересува ти кога ще направиш един двудневен събор в Търговище , няма все да се нанаждаш на готово :lol:
Последна промяна: 02 Май 2023 22:07 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, rublata, Djenko

MINELAB MANTICORE 10 Май 2023 11:58 #106281

• nobody
  • nobody's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 15
Deus 2 не бях много доволен просто явно чакам машина за 3000 да се представя като за 3000. Демек доста по-дълбоко да работи. Мантикора няма много настройки честно казано е лесен за работа, само трябва да се копае наред докато свикнеш как дава различните предмети на графиката. Вече като му се свикне може по-малко да се копае ;) И Д2 и Мантикор харесват малките неща повече /монети по малки от 1ст/. Различни търсачи имат различни очаквания. Аз се връщам на Д1 защото нямам много време така или иначе, а ми харесва конструкцията /лек и без кабел/ и са доста евтини втора ръка. Иначе дълбочината е ясна. БГ бангии ги бият тия скъпарски машинки от всякъде, но за сметка на нестабилността и качество на изработката.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, solid, rublata

MINELAB MANTICORE 10 Май 2023 22:58 #106284

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Аз винаги съм казвал , че човек трябва да работи с апарата който му е най на сърце , най му допада , само тогава ще се наслаждава най-много на хобито и ще се радва най много на извадените сигнали . При мен по едно време имаше 9 апарата , с повечето от тях поти не работех , по простата причина , че не ми доставяше удоволствие търсенето , сега доста от тях разкарах , купувам нови но си имам един нарича се Е-Trac той ми е на сърцето с него сме едно , както се казва това е моя апарат, Дори и Manticore да покрие изцяло моите очаквания E-trac ще си го окача на стената но няма да го продам .
Следните потребители изказаха благодарности: niki stoianov

MINELAB MANTICORE 10 Май 2023 23:23 #106285

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Фен съм на minelab още от 2001г когато хванах първия Explorer тази машина покри всичките ми очаквания за монетар , след години видях надграждането и минах на E-trac , а определено в новите модели на minelab виждам потенциал , Имам и vanquish 540 и виждам неща които осезателно бият e-trac, но комплексно е по назад , при X-tera е подобна ситуацията , надявам се при manticore нещата да ме задоволят и да окача e-trac на стената :).
Последна промяна: 18 Юни 2023 19:00 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: dertlibey, niki stoianov, dmd_77, Julian

MINELAB MANTICORE 18 Май 2023 18:03 #106292

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Чувствам Двендака как ще си вземе най голямата железарка.... :P :) :P

MINELAB MANTICORE 18 Май 2023 20:25 #106293

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Сергейка недей ма мисли мене , аз мога да си взема каквото си пожелая , като не е моя апарат го продавам и си карам с Е-трака . Дали е железарка ще разберем , те на времето правиха какви ли не клипове за Е-трака , казваха бил бавен , плитък и тн. Пък се оказва , че на обран бустан ме водят , с един чувал дини се връщам :lol:
Последна промяна: 18 Май 2023 22:45 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

MINELAB MANTICORE 21 Май 2023 23:14 #106296

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Рублата има 10 апарата у тях и, с ни един не може да работи
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

MINELAB MANTICORE 22 Май 2023 15:24 #106299

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
това е машината,...
Следните потребители изказаха благодарности: niki stoianov

MINELAB MANTICORE 22 Май 2023 15:31 #106300

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
само три са ,...Деус 1 ,..Еквинокс 800,.Деус 2

MINELAB MANTICORE 22 Май 2023 15:42 #106301

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Аз съм човека ,който пробва и може да даде мнение според човека за всяка монетарка,който ме е послушал,..сега се кефи на хобито,а и те не са малко и са в моя клуб ,,Спасители на историята'' и допринасят за обогатяването на РИМ-Търговище.Аре батките от Бургас ,като са с яките машини ,...нещо не видях да сте ходили към музея,...не казвай ,че само на плажа търкате,..

MINELAB MANTICORE 22 Май 2023 15:50 #106302

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Джендак,...чакам те на събора да дойдеш с Маникура и да се сборим не на масата ,а на полето...Ша та разпилея с мойта Дуся 2, и няма ми се опрвдаваш,....
Последна промяна: 22 Май 2023 15:55 от rublata.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат