Nesho писа:
Ама и ти много лично приемаш някой като .................изтъква недостатъците на Трака....................

...............Виш сега детектор без недостатъци няма
..............така че и Етрака си има своите................това че ти не приемаш тези мои твърдения ОК тва е друг въпрос и уважавам твойто мнение ама
не мога да се съглася със теб че Етрака е винаги перфектен от всякъде и вината е винаги само и единствено
във задкормилното устройство(търсача)..................Няма такъв филм при нито един детектор..............

А иначе на чистите почви тука винаги съм
работил на сенс авто + 3 и почти винаги сенса ми се е държал 30 и над 30 и въпреки тва на няколко пъти колега със онази маска която коментирах
по горе на съвместен излед със него, върви непосредствено след мен по мойте стъпки и вади сигнали със размерите на боб например от дълбочини
на които чак ми ставаше лошо кат знам аз с къв Уж апарат съм и той с какъв е ..........................

Прав си трака има недостатъци , тежък е не добре балансиран и няма дълбочината на джипи , и аз съм вървял в стъпките на виалки , гадулки , пауърбокси и като го извикам на сигнала ми вика тва аномалия , това паразит , чак са си рязали оная работа ако има нещо

, пак ти казвам загубил си повече време да се възхищаваш на технология 75 година на миналия век от колкото да си поиграеш апарата , направо си си загубил времето , по добре за риба да беше ходил , макар че то не е късно като те гледам хем не щеш да си купиш барната маска и да почнеш да вадиш , хем етрака не струва , то като гледам друго не остана освен въдица

Нещата са много относителни......................между по добър.................по дълбок .....................и по ефективен детектор......................ако би те успокоило за мен все още по добър детектор от Трак и CTX .......................НЯМА...............поработих няколко месеца със F75 ............Еми Етрака е класи
като се тегли чертата след време най-многото сигнали в актива са на ора със F75 ..............a Маската има в актива сигнали от дълбочини на които
Трак , CTX и Фишера могат само да завидят...........нищо че през тва време е изчистила железата на орталъка....
той и Фишера и Деуса не лъжат.