Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Minelab Vanquish новия “унищожител”

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:52 #84316

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Ааа то с въдицата е по сложно.... :P
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:54 #84317

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6626
самотрак писа:
Ааа то с въдицата е по сложно.... :P
Сложно е ако няма кой да ти върже кукичка или да ти сложи червея :lol:

Minelab Vanquish новия “унищожител” 17 Сеп 2019 00:00 #84318

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
djendaka писа:
Nesho писа:
Ама и ти много лично приемаш някой като .................изтъква недостатъците на Трака.................... :lol: ...............Виш сега детектор без недостатъци няма
..............така че и Етрака си има своите................това че ти не приемаш тези мои твърдения ОК тва е друг въпрос и уважавам твойто мнение ама
не мога да се съглася със теб че Етрака е винаги перфектен от всякъде и вината е винаги само и единствено
във задкормилното устройство(търсача)..................Няма такъв филм при нито един детектор.............. :cheer: А иначе на чистите почви тука винаги съм
работил на сенс авто + 3 и почти винаги сенса ми се е държал 30 и над 30 и въпреки тва на няколко пъти колега със онази маска която коментирах
по горе на съвместен излед със него, върви непосредствено след мен по мойте стъпки и вади сигнали със размерите на боб например от дълбочини
на които чак ми ставаше лошо кат знам аз с къв Уж апарат съм и той с какъв е .......................... :lol: :lol: :lol: :lol:
Прав си трака има недостатъци , тежък е не добре балансиран и няма дълбочината на джипи , и аз съм вървял в стъпките на виалки , гадулки , пауърбокси и като го извикам на сигнала ми вика тва аномалия , това паразит , чак са си рязали оная работа ако има нещо :lol: , пак ти казвам загубил си повече време да се възхищаваш на технология 75 година на миналия век от колкото да си поиграеш апарата , направо си си загубил времето , по добре за риба да беше ходил , макар че то не е късно като те гледам хем не щеш да си купиш барната маска и да почнеш да вадиш , хем етрака не струва , то като гледам друго не остана освен въдица :)

Нещата са много относителни......................между по добър.................по дълбок .....................и по ефективен детектор......................ако би те успокоило за мен все още по добър детектор от Трак и CTX .......................НЯМА...............поработих няколко месеца със F75 ............Еми Етрака е класи
над него..........ама лoшото е че
като се тегли чертата след време най-многото сигнали в актива са на ора със F75 ..............a Маската има в актива сигнали от дълбочини на които
Трак , CTX и Фишера могат само да завидят...........нищо че през тва време е изчистила железата на орталъка.... :lol: той и Фишера и Деуса не лъжат. :P
Последна промяна: 17 Сеп 2019 00:11 от Nesho.

Minelab Vanquish новия “унищожител” 17 Сеп 2019 00:06 #84320

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
самотрак писа:
Кога и как, че не помня....!? И коя маска оная дето трябваше да стои на сянка, като се напече или другата... :P

Е от де ша помниш тииии..................добре че други ора помнят вместо теб...................... :lol:
.междудругото на тесоротата за чийй Уй са им тези бели антени ..............................................сичко е заради естетиката.................... нали................. :P

Minelab Vanquish новия “унищожител” 17 Сеп 2019 00:08 #84321

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6597
Nesho писа:

....поработих няколко мецеца със F75 ............Еми Етрака е класи
над него..........
:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
1000 лв. залагам
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!

Minelab Vanquish новия “унищожител” 17 Сеп 2019 00:14 #84322

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
mitko писа:
Nesho писа:

над него..........
:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
1000 лв. залагам

Абе Ти.....те тия 1000 лева май от бая време ги залагаш и никой не ще да ги сложи на масата.............. :lol: Иначе локумите си ги разтягаме много... ;)
Последна промяна: 17 Сеп 2019 00:15 от Nesho.

Minelab Vanquish новия “унищожител” 17 Сеп 2019 00:27 #84324

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
И за да избегна последващи разяснения ........................как така за мен Етрака и СТХ са най добрите детектори ама Маска , Фишер и т.н се представили някъде по добре от него.......................Много просто Етрак и СТХ са добри ...............като му казват англичаните allround детектор (който иска да си го преведе)
та какво ще рече това ...................ами нещо като нас българите в чужбина...................От всичко разбираме..............ама рядко във нещо конкретно сме
добри специалисти............................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minelab Vanquish новия “унищожител” 17 Сеп 2019 00:30 #84325

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6597
Nesho писа:
mitko писа:
Nesho писа:

над него..........
1000 лв. залагам

Абе Ти.....те тия 1000 лева май от бая време ги залагаш и никой не ще да ги сложи на масата.............. :lol: Иначе локумите си ги разтягаме много... ;)
Еййй, усети се и е така, ама що ли никой не кълве. Я дай акъл какво да сложа на кукичката- пучи косъм или косъм от джендърско дупе :ohmy: :woohoo: ;)
И все пак темата е друга, а ето и цените качени от Микрона
Minelab Vanquish 340 - $199.00
Minelab Vanquish 440 - $279.00
Minelab Vanquish 540 - $369.00
Унищожителят май унищожава всичко детско в нас, като А-класата на мерцедес
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Последна промяна: 17 Сеп 2019 00:38 от mitko.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, Nesho

Minelab Vanquish новия “унищожител” 17 Сеп 2019 00:37 #84328

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
mitko писа:
Nesho писа:
mitko писа:
Nesho писа:

над него..........
1000 лв. залагам

Еййй, усети се и е така, ама що ли никой не кълве. Я дай акъл какво да сложа на кукичката- пучи косъм или косъм от джендърско дупе :ohmy: :woohoo: ;)

Тря нещо да ги излъжеш
Освен да маскираш фишера друг вариант не виждам................ :lol:

ПП-Междудругото кой сложи тва допълнение на заглавието...............НОВИЯ УНИЩОЖИТЕЛ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Старите унищожители .............изтрепаха и унищожиха всички сигнали ..............какво ще трепе и унищожава новия унищожител ..........незнам.;)
Последна промяна: 17 Сеп 2019 22:47 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

Minelab Vanquish новия “унищожител” 17 Сеп 2019 10:02 #84329

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, rublata

Minelab Vanquish новия “унищожител” 17 Сеп 2019 11:14 #84330

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6032
Не е нещо кой знай какво ,просто съм разочарован от МАЙЛАБ....китайците по добър апарат ще направят,....

Minelab Vanquish новия “унищожител” 19 Сеп 2019 20:15 #84364

• Avrelian
  • Avrelian's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 120
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

Minelab Vanquish новия “унищожител” 19 Сеп 2019 20:33 #84366

• Mila
  • Mila's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3183
Покана за презентация на 05.10.2019 /събота/ в София
www.facebook.com/SofiaDetectors-by-World...ors-110429050331603/
Скъпи приятели! Ние от Уърлддетекторс , Винсънт Обрайън и със съдействието на Българската федерация по металдетектинг ви каним в нашия шоурум в София, бул.България 53, където ще ви презентираме новите модели от серията Vanquish.
Очакват ви много изненади и подаръци,както и храни и напитки. А трима от вас могат да спечелят металотърсач от серията ,когато бъдат в наличност.
Очакваме ви с нетърпение на 05.10.2019 от 12:00ч в магазина ни!
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t, zempar, djendaka, rublata

Minelab Vanquish новия “унищожител” 19 Сеп 2019 21:23 #84370

• Avrelian
  • Avrelian's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 120
Nesho писа:
Ама и ти много лично приемаш някой като .................изтъква недостатъците на Трака.................... :lol: ...............Виш сега детектор без недостатъци няма
..............така че и Етрака си има своите................това че ти не приемаш тези мои твърдения ОК тва е друг въпрос и уважавам твойто мнение ама
не мога да се съглася със теб че Етрака е винаги перфектен от всякъде и вината е винаги само и единствено
във задкормилното устройство(търсача)..................Няма такъв филм при нито един детектор.............. :cheer: А иначе на чистите почви тука винаги съм
работил на сенс авто + 3 и почти винаги сенса ми се е държал 30 и над 30 и въпреки тва на няколко пъти колега със онази маска която коментирах
по горе на съвместен излед със него, върви непосредствено след мен по мойте стъпки и вади сигнали със размерите на боб например от дълбочини
на които чак ми ставаше лошо кат знам аз с къв Уж апарат съм и той с какъв е .......................... :lol: :lol: :lol: :lol:
Те тия маски 3+ умишлено ги спряха от производство, защото ликвидираха доста обекти и щяха да заличат хобито металдетектинг.

Minelab Vanquish новия “унищожител” 19 Сеп 2019 21:38 #84372

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Avrelian писа:
Те тия маски 3+ умишлено ги спряха от производство, защото ликвидираха доста обекти и щяха да заличат хобито металдетектинг.

Не та знам във какъв смисъл го казваш ........................но и да иронизираш и да си сериозен..............принципно това което казваш не е далече от истината.................Значи колегата работеше със много усилен апарат................принципно друг човек не би могъл да роботи със неговите настройки
и да разграничава (най-вече) фалша от добрия сигнал (говорим на ход)...........но той беше свикнал да работи по този начин...............предполагам е
изпускал сигнали няма начин..................но пък машината беше завидно дълбока...................

ПП -Темата е за новите унищожители..........................има презентация ....................да не я насираме със възможностите на старите бангии........... :lol:
Последна промяна: 19 Сеп 2019 21:59 от Nesho.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат