Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Minelab Vanquish новия “унищожител”

Minelab Vanquish новия “унищожител” 15 Сеп 2019 18:10 #84251

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
kronos555 писа:
Нешо, мултито е малка революция при влф виялките и това не го твърдя само аз, а и хиляди опитни търсачи по целия свят. Тази макар и детска играчка, благодарение на мулти ай кю, ще удари доста по скъпи апарати в земята повярвай ми. Не на празно Нокса за в монента е признат за най добрия плажен детектор а и не само.

Ей сега гледам във ОЛХ .....CTX 3030 за 2600 лв плюс голямата антена.......възможен лек коментар........който иска да го взима (не го познавам човека
и не му правя реклама) та само да направя сръвнението и да те питам...............kronos555 кой да избера .................до колкото знам Нокса със голямата антена отива 2200 ..............CTX 3030 ..няма Мулти Ай-Кю и въпреки тва що ли си мисля че е по добър и от Ванкуиш и от Нокс..........
ти какво ще кажеш :cheer: .????????

ПП-Аз лично................. Ей за тва мразя да се правят заключения на база цени и разценки .......................щото видете ли за тия пари нямало нищо
по добро от Нокси и Ванк-хуй............... :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 15 Сеп 2019 19:58 от Nesho.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 12:17 #84267

• niki stoianov
  • niki stoianov's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 38
Нешко вземай 3030 таме истината.

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 18:55 #84276

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
  • Получени благодарности 1961
CTX3030 е малко по дълбок от Нокса, за големи и дълбоки цели. Проверено не веднъж.

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 19:45 #84278

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Стефане..............ти само във темите за Майлаб ли даваш мншние.................. :lol: ............пък и на майлабаджиите принципно майлабите са ни ясни......................кой от кой е по убав това го знаем........ :lol: . ..............има и теми за АКА Интроник виж какво съм питал там ..........???
Последна промяна: 16 Сеп 2019 19:45 от Nesho.

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 19:46 #84279

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12816
Аз си мисля, че ще бъдеш разочарован от СТХ, както беше с Трака..

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 20:04 #84280

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:

Отдавна съм разочерован............... :lol: .............имам наблюдения в реална обстановка...................от както колега във току що изорана и издискована нива
с маска 3+ леко барната и 12 или 13 антена (не си спомням точно) ме извика мен със Трака и колега с СТХ да провери как ще чуем един сигнал
на Маската му го въртеше леко но като цяло силен и ясен сигнал и каза че такива сигнали ги копае и според него е добър сигнала...............Аз със 13 инчовата антена и Трака едвам го закачах ...........СТХ каза че почти не го хваща и на ход ............АБСУРД да го хване тоя сигнал..............колегата със СТХ е дългогодишен търсач Майлабаджия има също GPX и т.н.......................Оказа се Фолис на около и над 30 санта ......колегата после веднага го занесе в
музея разбира се..................... :whistle: :) .........................имаше и други подобни ситуации но като цяло не съм със много добри впечатления....................
тука при нас
нямаме Бургаски пясъци и почви и почти всички машини бъркат добре и дълбоко ..........което от една страна е добре .........ама от друга във слоя от
30 санта всичко се пообра...................Еее.. има две -три по уродливи места ама като цяло се броят на пръсти............Някой ще каже ами не си харчи
парите .................взимай една гъдулка и си свиркай..................Нестава ...................!!! чисти са почвите ...............ама железата много
Последна промяна: 16 Сеп 2019 20:07 от Nesho.

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:01 #84301

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6511
Nesho писа:
kaveiros писа:

Отдавна съм разочерован............... :lol: .............имам наблюдения в реална обстановка...................от както колега във току що изорана и издискована нива
с маска 3+ леко барната и 12 или 13 антена (не си спомням точно) ме извика мен със Трака и колега с СТХ да провери как ще чуем един сигнал
на Маската му го въртеше леко но като цяло силен и ясен сигнал и каза че такива сигнали ги копае и според него е добър сигнала...............Аз със 13 инчовата антена и Трака едвам го закачах ...........СТХ каза че почти не го хваща и на ход ............АБСУРД да го хване тоя сигнал..............колегата със СТХ е дългогодишен търсач Майлабаджия има също GPX и т.н.......................Оказа се Фолис на около и над 30 санта ......колегата после веднага го занесе в
музея разбира се..................... :whistle: :) .........................имаше и други подобни ситуации но като цяло не съм със много добри впечатления....................
тука при нас
нямаме Бургаски пясъци и почви и почти всички машини бъркат добре и дълбоко ..........което от една страна е добре .........ама от друга във слоя от
30 санта всичко се пообра...................Еее.. има две -три по уродливи места ама като цяло се броят на пръсти............Някой ще каже ами не си харчи
парите .................взимай една гъдулка и си свиркай..................Нестава ...................!!! чисти са почвите ...............ама железата много
Всичко е в търсача Нешо без да ми се обиждаш ама на калпавия космонавт знаеш ко му пречи , все повече се убеждавам , че си бил много далече от Етрака , Първо глупавите ти твърдения че етрака е бавен и не можа да работи в замърсено, хахаха още чакам някой да сложи лев да го проверим че нямам време за губене поне да си струва. Също на трака силата му е в чистите почви , само да ти кажа че на много чисто се бачка на автомат +3 ти на дисплея ти вижъл ли си сенс 33 щото по северна България доста често ми се случва , тез със барнатите маски да им пратиш много поздрави , Това време дето го загуби в празни приказки през годините , можеше да си поиграеш с машинката и щеше да разбереш защо е най добрия монетар в световен мащаб .
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, kaveiros, solid, Radislav, rublata

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:22 #84303

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Ама и ти много лично приемаш някой като .................изтъква недостатъците на Трака.................... :lol: ...............Виш сега детектор без недостатъци няма
..............така че и Етрака си има своите................това че ти не приемаш тези мои твърдения ОК тва е друг въпрос и уважавам твойто мнение ама
не мога да се съглася със теб че Етрака е винаги перфектен от всякъде и вината е винаги само и единствено
във задкормилното устройство(търсача)..................Няма такъв филм при нито един детектор.............. :cheer: А иначе на чистите почви тука винаги съм
работил на сенс авто + 3 и почти винаги сенса ми се е държал 30 и над 30 и въпреки тва на няколко пъти колега със онази маска която коментирах
по горе на съвместен излед със него, върви непосредствено след мен по мойте стъпки и вади сигнали със размерите на боб например от дълбочини
на които чак ми ставаше лошо кат знам аз с къв Уж апарат съм и той с какъв е .......................... :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 16 Сеп 2019 23:26 от Nesho.

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:28 #84305

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Нищо лично няма, трака освен, да го чуваш, трябва и да го слушаш! Пък твоя приятел, явно не го е слушал, само го е чувал, езък му за годините, практика... :unsure:
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:33 #84306

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Нищо лично няма, трака освен, да го чуваш, трябва и да го слушаш! Пък твоя приятел, явно не го е слушал, само го е чувал, езък му за годините, практика... :unsure:

То за да го слушаш ............тря да има и какво да чуваш..............като няма ни звук ни стон...................почва да играе въображението. :lol: :lol: :lol:
.прагове ...................... мрагове .................... :P :P :P :P

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:40 #84308

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Точно така..... Първия трак, кога дойде по нашите земи стана барлив от едно тесоро, то това чист късмет си беше де :P Нооооо Факт бе!!! И джипито е ставало за срам, като се замисля, ноооо.... Късмет!!!! :)

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:40 #84309

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Това е най-лошия вариант, освен, да не го слуша, да не го и чува :lol:

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:46 #84312

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
самотрак писа:
Точно така..... Първия трак, кога дойде по нашите земи стана барлив от едно тесоро, то това чист късмет си беше де :P Нооооо Факт бе!!! И джипито е ставало за срам, като се замисля, ноооо.... Късмет!!!! :)

Абе и теб с тесорото маска тройка те е правила бърлив .............ама то до късмет е работата :lol: ...........пък и още не си беше купил голямата антена. :lol:

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:49 #84313

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Кога и как, че не помня....!? И коя маска оная дето трябваше да стои на сянка, като се напече или другата... :P

Minelab Vanquish новия “унищожител” 16 Сеп 2019 23:49 #84314

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6511
Nesho писа:
Ама и ти много лично приемаш някой като .................изтъква недостатъците на Трака.................... :lol: ...............Виш сега детектор без недостатъци няма
..............така че и Етрака си има своите................това че ти не приемаш тези мои твърдения ОК тва е друг въпрос и уважавам твойто мнение ама
не мога да се съглася със теб че Етрака е винаги перфектен от всякъде и вината е винаги само и единствено
във задкормилното устройство(търсача)..................Няма такъв филм при нито един детектор.............. :cheer: А иначе на чистите почви тука винаги съм
работил на сенс авто + 3 и почти винаги сенса ми се е държал 30 и над 30 и въпреки тва на няколко пъти колега със онази маска която коментирах
по горе на съвместен излед със него, върви непосредствено след мен по мойте стъпки и вади сигнали със размерите на боб например от дълбочини
на които чак ми ставаше лошо кат знам аз с къв Уж апарат съм и той с какъв е .......................... :lol: :lol: :lol: :lol:
Прав си трака има недостатъци , тежък е не добре балансиран и няма дълбочината на джипи , и аз съм вървял в стъпките на виалки , гадулки , пауърбокси и като го извикам на сигнала ми вика тва аномалия , това паразит , чак са си рязали оная работа ако има нещо :lol: , пак ти казвам загубил си повече време да се възхищаваш на технология 75 година на миналия век от колкото да си поиграеш апарата , направо си си загубил времето , по добре за риба да беше ходил , макар че то не е късно като те гледам хем не щеш да си купиш барната маска и да почнеш да вадиш , хем етрака не струва , то като гледам друго не остана освен въдица :)
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат