Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Minelab Vanquish новия “унищожител”

За правилата на форума!!! 15 Мар 2022 17:33 #105658

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Да ама никой не пише бе Джендо!!! И това не е от вчера!!!! Да не мислиш, че ми е кеф да вляза и да не прочета нищо смислено....!? Уви факт е и то от години!!! Прост пример пресен, за жълтичкото и червеничкото питах и отговора беше кратък и ясен!!! Много добре знам как да събирам информация!!! Вдигам телефона на Кроня или твоя и разбирам което ме интересува!!! Тук обаче не се случва нищо!!!! Няма коментари за машини, няма обсъждане!!! ;)
Администраторите са забранили публикуването за гости.

За правилата на форума!!! 15 Мар 2022 17:39 #105659

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6511
самотрак писа:
Да ама никой не пише бе Джендо!!! И това не е от вчера!!!! Да не мислиш, че ми е кеф да вляза и да не прочета нищо смислено....!? Уви факт е и то от години!!! Прост пример пресен, за жълтичкото и червеничкото питах и отговора беше кратък и ясен!!! Много добре знам как да събирам информация!!! Вдигам телефона на Кроня или твоя и разбирам което ме интересува!!! Тук обаче не се случва нищо!!!! Няма коментари за машини, няма обсъждане!!! ;)
За жълтичкото и червеничко , може доста да се попише но не и от мен , защото червеничкото имам наблюдения за час и половина на плажа , а жълтичкото го видях на Снягово за малко на полигончето . Аз лично не искам да давам мнения които не са проверени от мен , а са на базата на чуто от колеги, но мисля че има хора които имат километраж с апаратите и могат да дадат обективно мнение

За правилата на форума!!! 15 Мар 2022 18:04 #105660

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
Ако трябва да дам мнение за този час и половина мога да кажа следното. другия апарат с който имаше някакво сравнение беше E-trac , аз работих на първата програма с пълната дискриминация . За това нищожно време мога да кажа следното , Vanquish има по добра дълбочина на черния пясък осезателна при много дребни неща като обици , висулки-малки украшения , някои от които -трака дори и въздушно не иска , при монетите разлика е малка 1-3 см. в полза на Vanquish и двата апарата са със стандартни антени . Това което за мен е в минус спрямо E-trac е дискриминацията големи железа в дълбочина ги дава цвят E-trac твърдо желязо , говоря за кръстачки от чадъри на около 40 см , също едно желязо с големината на мусурка от лемеж идеален цвят . Сега на сбирката В Снягово ми обясниха доста неща , но просто не съм имал време да изляза и да ги пробвам.

ПП. Това мнение да не се приема за обективно , поради факта , че времето беше много малко и вниманието ми беше разпокъсано между търсенето и да пазя децата да не се окъпят :lol:
Последна промяна: 15 Мар 2022 18:04 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: самотрак, solid, niki stoianov, bobo

За правилата на форума!!! 15 Мар 2022 20:13 #105668

• kronos555
  • kronos555's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 826
За големите железа нали ти казах, като кръстосаш все в едната страна има железен хрип или започва да го къдри сигнала, като поработиш малко ще започнеш да го чуваш. Иначе парата си е плътен чист сигнал, даже и да е права.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, niki stoianov

За правилата на форума!!! 15 Мар 2022 20:37 #105672

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
kronos555 писа:
За големите железа нали ти казах, като кръстосаш все в едната страна има железен хрип или започва да го къдри сигнала, като поработиш малко ще започнеш да го чуваш. Иначе парата си е плътен чист сигнал, даже и да е права.
Със времето сигурно ще му посвикна ама при етрака не се е налагало да мина време или да търся разликите в цветния сигнал за да разбирам кое е черното, също и да кръстосвам сигнали , толкова години нямам изкопан черен сигнал ако аз не съм искал , за това казах че за мен това е недостатък , ама пълно щастие няма ще се нагаждаме в ситуацията . Определено има доста плюсове които ще ме карат да продължавам да излизам с него.
Следните потребители изказаха благодарности: niki stoianov

За правилата на форума!!! 08 Ян 2023 17:25 #106096

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
Кой не знае бат ванку унищожителя :cheer: колкото по черен е пясъка по хубаво му става , рупа го пушек се вдига .

Толкова много вади , че се наложи да викам фадрома и камион да натоварим парата :)

Най любими са му стотинките по една , или по скоро другите колеги не са ги чули :)

Това е крайния резултата за няма и 2 часа , като се има на предвид , че имаше и още един куп боклуци .

Бях на капаните пред едно от вървежните заведения , където се търси основно през сезона и след него , нямало е буря за да ги е извадило морето , ако бяха само бай тошови монети , да си каже човек вадили са ги и после пак са ги хвърляли колегите в което се съмнявам , поне тези които ги познавам не правят така . Но при условие че има 2.80 вървежни значи просто не са чути , 90% от сигналите съм ги копал с лопата , абе с две думи бат ванку мачка :cheer: beer3
Последна промяна: 08 Ян 2023 17:44 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, spectra, mitko, mikreto, Rubens, rublata, Djenko, Julian, Bemel

За правилата на форума!!! 17 Фев 2023 16:13 #106151

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14345
Модератори: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, skita6t, Ilia, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат