Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Търсачи на Истината 3

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 21:02 #99352

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
bobo писа:
Едно и също мелиш ве брат!Ама нищо по същество и свързано с реалността....Просто пейзаж!
Древните гърци са казали, че повторението е майка на знанието! Специално за теб, колкото и да ти се повтаря, все ше ти е малко... :kiss:
Казехме вече и пак ще го повторим:
Твоята реалност съществува само в твоята фантазия! Истинската реалност е базирана на факти, които на теб ти липсват напълно! Затова си безсилен, да ми опонираш и не можеш да кажеш нещо съществено, освен да коментираш психическото и физическото ми състояние, като го поставяш както ти се иска, т.е пак каквото ти диктува фантазията... :P Нямаш нито ценза, нито систематизираните знания, да коментираш нечие психично състояние! ;)
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 21:07 #99353

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
kaveiros писа:
bobo писа:
Едно и също мелиш ве брат!Ама нищо по същество и свързано с реалността....Просто пейзаж!
Древните гърци са казали, че повторението е майка на знанието! Специално за теб, колкото и да ти се повтаря, все ше ти е малко... :kiss:
Твоята реалност съществува само в твоята фантазия! Истинската реалност е базирана на факти, които на теб ти липсват напълно! Затова си безсилен, да ми опонираш и не можеш да кажеш нещо съществено, освен да коментираш психическото и физическото ми състояние, като го поставяш както ти се иска, т.е пак каквото ти диктува фантазията... :P Нямаш нито ценза, нито систематизираните знания, да коментираш нечие психично състояние! ;)
Ама на какво да опонирам бееееее?На какво?Ти нищо конкретно не си казал!Нищо!Само общи приказки бла бла...
Последна промяна: 23 Мар 2021 21:10 от bobo.

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 21:11 #99354

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Slavitoooo писа:
kaveiros писа:
Какво по хубаво от това, нещата да са прости... :)
Значи всичко ти е ясно и няма смисъл да питаш.. ;)
Аз ти отговорих систематизирано! Както е обичайно за гърците, от хиляди години.
Когато другите са скачали по дърветата и са се люляли висейки на опашките си, още тогава гърците са успели да систематизират нещата... :kiss:
Нищо не са успели да систематизират , просто са били ,
капиталисти , долни мръсни колонизатори робовладелци и експлоататори :lol:
Слави, по принцип всеки може да си говори каквото му скимне.. Но от как гърците са създали законите и правилата на логиката, скимванията се делят на логични и нелогични! Съобразно тези правила хората говорят глупости или не.. Преди глупоста и неглупоста, може са били едно и неразличими, но вече има разлика която може да се индикира систематизирано!!! ;)

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 21:17 #99355

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
bobo писа:
kaveiros писа:
bobo писа:
Ама на какво да опонирам бееееее?На какво?Ти нищо конкретно не си казал!Нищо!Само общи приказки бла бла...
Че ти какво си казал, Само некакви развинтени фантазии, без реално покритие..
Та ти още не си стигнал до общите приказки.. Простите неща отричаш... Та ти като слънцето ти не изгрява, отиваш на северния полюс, ама що не си седиш там, ами щеш тука на топло?
Ей го фчера, за максимин трак ще ми приказваш. ама булшитове само, кажи нещо по същество, да те видим.. ;) :kiss:
Факти дай, ФАКТИ измислици секи може да приказва, коя от друга по-фантастични!!! ;)
Последна промяна: 23 Мар 2021 21:19 от kaveiros.

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 21:23 #99356

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
bobo писа:
kaveiros писа:
bobo писа:
Че ти какво си казал, Само некакви развинтени фантазии, без реално покритие..
Та ти още не си стигнал до общите приказки.. Простите неща отричаш... Та ти като слънцето ти не изгрява, отиваш на северния полюс, ама що не си седиш там, ами щеш тука на топло?
Ей го фчера, за максимин трак ще ми приказваш. ама булшитове само, кажи нещо по същество, да те видим.. ;) :kiss:
Факти дай, ФАКТИ измислици секи може да приказва, коя от друга по-фантастични!!! ;)
Факти за какво бе?Имам напълнени тука три части Произход с факти!Само факти!
И малко по- горе съм ти дал факти.Тервел е цезар на РИ а Симеон е василевс на РОМЕИТЕ!....Как ще обясниш тези титли на български владетели,а?....Никак!

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 21:33 #99357

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Какво по точно трябва да обяснявам?
От кога ти разправям, че България е била само и единствено Византийско владение и може да съществува само, като част от Византия? Отричаш ли че съм ти го повтарял многократно? Ми следвай логиката и няма да правиш такива изненадващи открития...! :)

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 21:36 #99358

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
За Максимин дума не съм обелвал скоро.Споменах Галерий,щото той,ако да е от Сердикийско,се самоопределя като дак,въпреки,че даките са доста по на север....Ама кво ли ти обяснявам....Някога мислех,че имаш данни над средното ниво,но отдавна си ме разочаровал...

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 21:40 #99360

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Какво по точно трябва да обяснявам?
От кога ти разправям, че България е била само и единствено Византийско владение и може да съществува само, като част от Византия? Отричаш ли че съм ти го повтарял многократно? Ми следвай логиката и няма да правиш такива изненадващи открития...! :)
не,мой човек...Двете са с равен статут....България не е само територия.....Неслучайно трябва да вземем в предвид делата и политиките на тракийските императори на РИ,за да разберем по- сетнешните отношения на българите с централната власт!

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 22:11 #99361

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
bobo писа:
За Максимин дума не съм обелвал скоро.Споменах Галерий,щото той,ако да е от Сердикийско,се самоопределя като дак,въпреки,че даките са доста по на север....Ама кво ли ти обяснявам....Някога мислех,че имаш данни над средното ниво,но отдавна си ме разочаровал...
Някои го определят като дак, други като трак! Всъщност никой не знае, от къде е! Но ако ще да е от пернишко, в перник са живели секакфи народи вкл. и цигани! Само че тогава кога е живял е имало съвсем други народи и българи не е имало! Ако щеш да се съдереш, пак не е имало, щото няма факти, да е имало.. може да е имало само у тфоята фантазия, т.е измислената ти реалнос коя споменаваш...! ;)
И не е необходимо да имаш средно ниво да го осъзнаеш, може да си много под...
Няма равен статут! България е владение, както и други византийски владения от оная епоха!!! Всички ги покрива майка Византия...! За какъв равен статут ми обясняваш, като Византия е империя-държава, със всички подробности и атрибути за такава? България няма данни, за държава, а само за владение! Ходил ли си у Константинопол, за да видиш за какво става въпрос? Равен статут му се приискало... :)
Фантазьор!!!
Погледни отношенията с централната власт напр. у средновековна Франция! Същата работа, каква е разликата? Ама Бургундия въпреки това не е била държава, ни Гаскония!!!
Основни понятия ти липсват, а ми говориш за средно ниво, че даже намекваш че си над... :S Над си само във фантазиите..
Последна промяна: 23 Мар 2021 22:21 от kaveiros.

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 22:23 #99364

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
kaveiros писа:
Какво по хубаво от това, нещата да са прости... :)
Значи всичко ти е ясно и няма смисъл да питаш.. ;)
Аз ти отговорих систематизирано! Както е обичайно за гърците, от хиляди години.
Когато другите са скачали по дърветата и са се люляли висейки на опашките си, още тогава гърците са успели да систематизират нещата... :kiss:

И кво се оказа ся..........гърците не си били приписвали чужди знания и достижения за свои ............те просто ги систематизирали. :lol:
Докторе .................издишаш.........и то много Едно е да си приписваш чужди знания и достижения едно е да систематизираш ..........защото когато
систематизираш нищо не пречи на систематизиращия да каже ЧИИ(източници) ЗНАНИЯ и достижения систематизира ...НАЛИ ТЪЙ ....да ама НЕ !!!!
Последна промяна: 23 Мар 2021 22:25 от Nesho.

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 22:27 #99365

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Издишам, за да вдишаш. давам ти целуфката на живота, щото си се умрел!
И чии знания българските ли?
Айнщайн чии знания е ползвал крадец, му с крадец, нищо не е споменавал!! Ами Нютон? ..и той крадец... :S
Затова е най добре да си ходиш прос, повярвай!
Езък само че си крал буквите дето пишеш! :kiss:
Последна промяна: 23 Мар 2021 22:41 от kaveiros.

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 22:46 #99366

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14372
kaveiros писа:
Айнщайн чии знания е ползвал крадец, му с крадец, нищо не е споменавал!! Ами Нютон? ..и той крадец... :S
Докторе не знам за какви знания точно говориш , но в останките на много по древни цивилизации
по целият свят личат такива високо развити и технологично и всякак народи отдавна изчезнали - че не знам гърците как могат да измислят нещо
дето отдава е измислено показано и доказано от други народи ?

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 22:56 #99368

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Slavitoooo писа:
[
Докторе не знам за какви знания точно говориш , но в останките на много по древни цивилизации
по целият свят личат такива високо развити и технологично и всякак народи отдавна изчезнали - че не знам гърците как могат да измислят нещо
дето отдава е измислено показано и доказано от други народи ?

Аз пък знам Слави и в това се състои разликата. Ако имаш нещо да кажеш, ми говори с факти, а не като Бобо с фантазми! Той е лош пример, да го подражаваш!!!

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 22:57 #99369

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14372
За мен цялата гръцка история виси във въздуха само поради един факт

Как така такава култура такова развитие а на гръцки език можеш да се разбереш само в Гърция и Кипър ?
Къде е ОТПЕЧАТАКА езиковият културният върху съседните народи ??
За мен това е твърде съмнително и направо казано нещо не е наред с историята на Гърция .
Последна промяна: 23 Мар 2021 22:59 от Slavitoooo.

Търсачи на Истината 3 23 Мар 2021 22:57 #99370

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
kaveiros писа:

:lol: Аз като ти казвам , че си спукан балон (въздух под налягане ) ти не вярваш. Абсолютно всички учени на нашето съвремие от средновековието
насам казват коя теория и на кой доразвиват и върху кои основи стъпват...........гърците не казват мой човек........Те са алфата и омегата ........ :lol:
Трябва сами да се досещаме например ...........знаели ли са египтяните питагоровата теорема когато са строили пирамидите :lol: или Питагор е
измислил машина на времето и се е върнал 2000 години назад във времето да научи тогавашните учени и инжинери как се строят Пирамиди :lol:
Абсолютни смешки сте ............... :sick: Казах ти вие сте доказателството че придобитата култура .........не натделява над наглия маймунски ген
.................Ако не бяхте вие голямите систематизатори сега ............да се катерим още по дърветата .............НАЛИ ТЪЙ :lol: :sick: :sick: :sick:
Тва е все едно да твърдиш , че ако не беше Томас Едисон сега нямаше да познаваме електрическата крушка .......... :lol: НЕ кавейросе .........не само , че
щяхме да я познаваме ами щеше да се знае кой е истинския и откривател , а не присвоилия изобретението !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна: 23 Мар 2021 23:06 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат