bobo писа:
и кажи що гърците у чужбина на 70% вторият език им български !...
И те като тебе,чадо....
Срамуват се......И се сърдят на Паисий!

Я дай определение, за български? От кога е български? Как си обясняваш, че има хора чиято история никога не е имала общо с българи, говорят "български"?
Още една "българска" лъжа! Няма как "български" да предхожда българите! "Български" е, от както е присвоен, от българите! А език се присвоява, единствено и само от поробители, когато липсват основни понятия в езика им!
Славянски има преди да има български - ФАКТ! Дай един факт, който доказва, че езика на българските нашественици е бил български - славянски! Всички известни факти сочат обратното, че българските нашественици не са говорили славянски, дето ти наричаш уж "български"!

Няма нито един български надпис на славянски преди 9-ти век!!!! Всичките български надписи с термини и титли са на "небългарски"! ...

Нещо напреки?

Ако те е срам да се индетифицираш с българските нашественици, можеш да поспориш с пайсй, не с мен!
Аз не приемам скалъпената ти паисиева история, за да търсиш от мен оправдания! Ти имаш нужда от оправдания, защо това тфоито отклонение от нея и този срам който изпитваш, че си само българин и нищо повече...!

Обясни от къде и защо тая недостатъчност, да си само малоценен българин?

Трак му се приискало разбираш ли... Галерий

..пак ного аристократично, а мунчо селския идиот, както винаги го пренебрегваш, въпреки заръката ...
...ама пайсй май ше ти дърпа ошите, нищо че не ти е виновен: lol: