Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: ИЗБОРИ 2021

ИЗБОРИ 2021 03 Мар 2021 21:34 #98833

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Гледам новия политически сезон в разгара си.... :) Няма национален празник, няма 3и март, но леви и десни дал Господ :) Аз си държа и на лявото и на дясното!!! Не бих се кастрирал ни отляво ни отдясно!!! :) Ама, като дойде време за гласуване кажете! :)
Администраторите са забранили публикуването за гости.

ИЗБОРИ 2021 03 Мар 2021 21:41 #98835

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
kaveiros писа:
Десните по принцип се грижат повече, за частния бизнес.. Иначе диктатурите леви и десни са еднакви, що касае милиционерщината...
Ами не,не съм съгласен...Примерно левите приемат допустимо намесата на държавата- тоест,ако е нужно налагат мита,изидквания и спънки за вносните стоки с цел да ударят едно рамо на своите...Десните принципно са на позиция- ненамеса в пазарните механизми....Тоест- левите идеологически не им е проблем да осигурят по- добра почва за местния бизнес,особено на дребния!
Последна промяна: 03 Мар 2021 21:43 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, Nesho

ИЗБОРИ 2021 05 Мар 2021 15:20 #98873

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2166
Nesho писа:
Японец.............на хората преди 44 ......в която викаш било истинско дясно им е било омръзнало от наказателни отряди, полицейщина и
високи данъци..........напрактика точно политиката водена преди 44 създава настроения у хората улесняващи навлизането на комунизма ..........а
не обратното !!!!!

В момента е същото...........!!!!!!!!
Нешкоооо днеска гледа ли Вагинин от БСП ко рече по тиливизията :woohoo: Нали уж левите били за ниски данъци :woohoo:

ИЗБОРИ 2021 05 Мар 2021 15:27 #98874

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2166
bobo писа:
kaveiros писа:
Десните по принцип се грижат повече, за частния бизнес.. Иначе диктатурите леви и десни са еднакви, що касае милиционерщината...
Ами не,не съм съгласен...Примерно левите приемат допустимо намесата на държавата- тоест,ако е нужно налагат мита,изидквания и спънки за вносните стоки с цел да ударят едно рамо на своите...Десните принципно са на позиция- ненамеса в пазарните механизми....Тоест- левите идеологически не им е проблем да осигурят по- добра почва за местния бизнес,особено на дребния!
Ако някой произвежда боклук (да кажем смотани консерви и компоти) , а държавата спонсорира и потдържа производителя на тия боклуци, рано или късно осирането ще е голямо.И всички ше са затънали до уши в дългове.Ако някой произвежда свестни компоти и консерви, всички ше ги търсят.Щото пазара трябва да е свободен.Тоя производител няма да има нужда от намесата на държавата.Когато държавата подкрепя някой бизнес,ей така просто за да го има, качеството пада,а дълговете нарастват.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo

ИЗБОРИ 2021 05 Мар 2021 17:16 #98876

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
bobo писа:
kaveiros писа:
Не ги гледай у бегето, там сичките са мутропроизводни.
Левите те карат да работиш, за да хранят циганите, десните карат циганите да работят, за да ги хранят, това е разликата... не че работят много, ама поне извършват някакви движения, различни от кражба
Това дето споменаваш, не е стандарт, нито е правило. И десните и левите се намесват в пазарните механизми, ако могат да приберат некой друг милион у джоба...
Последна промяна: 05 Мар 2021 17:20 от kaveiros.

ИЗБОРИ 2021 05 Мар 2021 21:32 #98888

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
yaponetsa писа:
bobo писа:
kaveiros писа:
Ако някой произвежда боклук (да кажем смотани консерви и компоти) , а държавата спонсорира и потдържа производителя на тия боклуци, рано или късно осирането ще е голямо.И всички ше са затънали до уши в дългове.Ако някой произвежда свестни компоти и консерви, всички ше ги търсят.Щото пазара трябва да е свободен.Тоя производител няма да има нужда от намесата на държавата.Когато държавата подкрепя някой бизнес,ей така просто за да го има, качеството пада,а дълговете нарастват.

Е на теория е тъй.............ама напрактика .....АЙДЕ..........направи убави компоти и иди ги наложи на европейския пазар :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ИЗБОРИ 2021 05 Мар 2021 21:39 #98892

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
bobo писа:
kaveiros писа:
Левите те карат да работиш, за да хранят циганите, десните карат циганите да работят, за да ги хранят, това е разликата... не че работят много, ама поне извършват някакви движения, различни от кражба
Това дето споменаваш, не е стандарт, нито е правило. И десните и левите се намесват в пазарните механизми, ако могат да приберат некой друг милион у джоба...

Ще си повторя фразата ........която казах на Японеца .АМА.......на теория си прав ама на практика .....негрите по света в гетата още никой не ги е накарал
да работят вече деситилетия наред.........докато нашите цигани през социализма работеха .....та им плющяха ушите .........а сега какво......... и те като
негрите зеха да се трупат във гета от работещи по цяла България ?????????.............нещо теорията се разминава с практиката !!!!!!!!!
Тва дясно да не се окаже ляво ........,а лявото дясно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 05 Мар 2021 21:43 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

ИЗБОРИ 2021 05 Мар 2021 23:51 #98904

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Ако компотите са хубави, може и да ги наложиш, ама компотите не бяха хубави, а за срам! Има цели филми, какво са предлагали българите, ако те интересува с кални подробности! ;)
Само не казвай, че можеш, да наложиш какъвто и да било качествен хранителен продукт, пройзведен в България... Такъв няма, то е срам и резил!!! Навън не живеят само животни или гладни руснаци!!!
Циганите работеха, щото имаше диктатура и те работеха колко и българите... Добре че бяха затворниците, да редат на криво плочките, щото сега сичко щеше да бъде у кал, като компотите...
Това е теорията и практиката! ;)
Последна промяна: 05 Мар 2021 23:52 от kaveiros.

ИЗБОРИ 2021 06 Мар 2021 00:15 #98905

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Нали имаше некакфо зелено сирене, традиционно българско, дето било под защитата на юнеско, сзо и оон помниш ли? Голема работа, писаха го по весници, даваха го по телевизии... маде ин БУЛГАРИЯ... ОНИКАЛНО....
Ходих му специално на крака, да го купувам, от пройзводитела...
Каза ми че едното му сирене струвало 50 лева, а другото по-хубавото 100 лева килото... Е аси копих от двете, щото съм льобител и ценител на смрадливи сирена...
Първо да ти кажа, че нито едното от двете нямаше никаква връзка със снимките у интернет и от телевизиите, беше нещо като сиререто за мазане, дето го продават в суперите в найлонови бомбички и няма нищо общо със сиренето.. другото беше с консистенция на пушено сирене и същото на вкус, но без пушеното... ....са аз мое съм много прос, ама съм ял и то много, затова имам огромен опит, небцето ми е чувствително и мога да различа сирене от боклук...Да не говорим, че имам професионална подготовка, да оценявам качество на сирена...
Второто което направи е да ме излъже, като достоен българин,, скъпото си сирене го продаваше за 30 лева на неговия си сайт в интернет... ...е аз от тогава обеднях, а той забогатя неимоверно, щото успя да ме излъже с некои леф, големия производител на световно извесни сирена... :) Ограби ме и сега сигурно е некъде на карибите в маруба, с доволна пенсия. :S
Та ако искаш да опиташ някога какво е зелено сирене, ИСТИНСКО, отскочи до Турция, хората ще ди дадат и подарък, там е под достойнството им да лъжат хората!!!!! Там лъжат само циганите!
Последна промяна: 06 Мар 2021 00:45 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

ИЗБОРИ 2021 06 Мар 2021 00:48 #98906

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Ако компотите са хубави, може и да ги наложиш, ама компотите не бяха хубави, а за срам! Има цели филми, какво са предлагали българите, ако те интересува с кални подробности! ;)
Само не казвай, че можеш, да наложиш какъвто и да било качествен хранителен продукт, пройзведен в България... Такъв няма, то е срам и резил!!! Навън не живеят само животни или гладни руснаци!!!
Циганите работеха, щото имаше диктатура и те работеха колко и българите... Добре че бяха затворниците, да редат на криво плочките, щото сега сичко щеше да бъде у кал, като компотите...
Това е теорията и практиката! ;)

Качествения продукт беше по селата когато хората си произвеждаха всичко във дворовете и оборите ..............а гражданята
ходеха переодично да си пълнят багажниците ............. сега имаме Каофланд и Лидъл..... :lol: :lol: :lol :sick: :sick: :sick: :sick:
Щото тва -щото онова. Циганите работеха ли................работеха ...........сега десните демократи полагат неимоверни усилия да се разраства паплачтъ
по гетата................ФАКТ :lol: :lol: :lol:
Абе УЖ не се е работело..............ама най -голямото производство България е имала тогава !!!!!!!!!!!!

Докторе ...казах ти ...........Сития на гладния не вярва....... :sick:

ИЗБОРИ 2021 06 Мар 2021 00:59 #98907

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Хората и сега си произвеждат качествени продукти, ама на тебе ще ти дадат боклука, защото такъв е манталитета. Бутай там, всички са глупаци и ние умните...
Много са малко хората дето за ден, могат да направят толко пари, че да живеят цял живот! Повечето дето се опитват са бедни и нещастни и ги сочат с пръст по целия свят!

ИЗБОРИ 2021 06 Мар 2021 01:08 #98908

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Хората и сега си произвеждат качествени продукти, ама на тебе ще ти дадат боклука, защото такъв е манталитета. Бутай там, всички са глупаци и ние умните...
Много са малко хората дето за ден, могат да направят толко пари, че да живеят цял живот! Повечето дето се опитват са бедни и нещастни и ги сочат с пръст по целия свят!

Много са относителни нещата ..............ти например като чревоогодник определяш качествения продукт по вкуса............Аз например държа
това което ям да е по възможност по малко пръскано , да не е тъпкано с антибиотици, и да не е ГМО..........Сега друг е въпроса , че така вeроятноста
ти да попаднеш на качествен продукт е по голяма от моета ама ............все пак ..........всеки си търси качествения продукт според предпочитанията !
И стига тез пари ............Не работиш ли това което ти харесва или ти се иска да си фотограф на пълен работен ден :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 06 Мар 2021 01:09 от Nesho.

ИЗБОРИ 2021 06 Мар 2021 01:41 #98909

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
bobo писа:
kaveiros писа:

Сега ............да ти обясня нещо което ви убягва на теб и другите десняци ............Значи на левия не му е нужно на всяка цена да вдига данъци за
да нахрани безработния , пенсионера,социално слабия инвалида или да попълни дупките в хазната на общината или държавата ............защото
лявото управление не изключва вариант държавата да печели от нейния ресурс......Докато десния тъй като е дал на 100% държавния ресурс на частника единствения начин да си прибере обратно нещо е като му вдигне данъка или измисли нов данък..........И от тука принципно идва противоречието в главиците на соросите .......което те ни си признават , че го имат .......сиреч Абе уж на теория едно трябва да е ..................ама на практика се получава друго................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: И тъй като не се случват напрактика нещата така както са на
теория..................сороса по гръб не пада ...............а само вика едно ...........то това управление не е дясно , а е прикрито ляво :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 06 Мар 2021 01:52 от Nesho.

ИЗБОРИ 2021 06 Мар 2021 01:56 #98910

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Ако исках да съм фотограф на пълен работен ден щях да съм... Няма нищо сложно да снимаш сватби и кръщенета, всеки може да го прави, да речем след месец интерес. Работя това което искам, но бих предпочел да го правя когато искам и както искам, както ходя на баира или като ходя да снимам. Не става въпрос, за това. Когато правиш нещо професионално, или го правиш както трябва или затваряш и си заминаваш, да вършиш нещо което можеш, както трябва, ако дършиш на себе си като човек. Не става въпрос за пари..
Наеш ли колко пъти са ми предлагали да ме подкупват? Почти всеки ден... само че ако го направя веднъж, съм сигурен че на другия ден, ще съм затворил и изчезнал и никой повече няма да ме види.. Като ми предлагат, преди исках 5 милиона евро, отскоро искам 10... Все още никой не ми е дал... М/у другото също никога не взимам бакшиши, под моето достойнство е... ако някой ми даде бакшиш, съм способен да го изритам навън...
Не мамя хората, правя това което мога, ако не мога, го пращам точно там където трябва, без да имам финансова изгода, въпреки че имам възможност да имам... . Винаги се стремя да помагам и да правя всичко възможно, да улеснявам клиентите си, правя им услуги..
И хората това го оценяват... Наиш ли колко са ми ревали от други колеги, дето са им искали по 5 и по 10 хил, за да ги пратят някъде да им свършат работа? Пращам ги там където ще ги оправят без пари или с възможно минимални пари Смятам себе си за истински професионалист, точно както трябва да е.
Нещата въобще не са относителни! Относителни са когато крънчиш и искаш да измамиш другия, т.е си професионален измамник...
Следните потребители изказаха благодарности: dertlibey, rublata

ИЗБОРИ 2021 06 Мар 2021 02:11 #98911

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Прав си ...............нещата май изобщо не са относителни ...........принципно защото такива като теб са от изчезващ вид. :lol: Междудругото като се
заговорихме за български манталитет тия дето те подкупват все българи ли са :whistle: :cheer:
Последна промяна: 06 Мар 2021 02:12 от Nesho.
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат