Нали имаше некакфо зелено сирене, традиционно българско, дето било под защитата на юнеско, сзо и оон помниш ли? Голема работа, писаха го по весници, даваха го по телевизии... маде ин БУЛГАРИЯ... ОНИКАЛНО....
Ходих му специално на крака, да го купувам, от пройзводитела...
Каза ми че едното му сирене струвало 50 лева, а другото по-хубавото 100 лева килото... Е аси копих от двете, щото съм льобител и ценител на смрадливи сирена...
Първо да ти кажа, че нито едното от двете нямаше никаква връзка със снимките у интернет и от телевизиите, беше нещо като сиререто за мазане, дето го продават в суперите в найлонови бомбички и няма нищо общо със сиренето.. другото беше с консистенция на пушено сирене и същото на вкус, но без пушеното... ....са аз мое съм много прос, ама съм ял и то много, затова имам огромен опит, небцето ми е чувствително и мога да различа сирене от боклук...Да не говорим, че имам професионална подготовка, да оценявам качество на сирена...
Второто което направи е да ме излъже, като достоен българин,, скъпото си сирене го продаваше за 30 лева на неговия си сайт в интернет... ...е аз от тогава обеднях, а той забогатя неимоверно, щото успя да ме излъже с некои леф, големия производител на световно извесни сирена...

Ограби ме и сега сигурно е некъде на карибите в маруба, с доволна пенсия.

Та ако искаш да опиташ някога какво е зелено сирене, ИСТИНСКО, отскочи до Турция, хората ще ди дадат и подарък, там е под достойнството им да лъжат хората!!!!! Там лъжат само циганите!