Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 14:16 #104360

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14443
Nesho писа:
Slavitoooo писа:
Той не може да каже защо Христос е слязъл на земята и въобще какво е направил !
Влез в една църква и питай Попа за това , той само ще ти каже , Спасителя дойде да изкупи нашите грехове !
Ама за какви грехове става дума ама как точно ги е изкупил - пълна мъгла !!

Ти можеш ли да кажеш..........Кажи да видим .....и после аз ще ти кажа откъде идва неговото объркване и раздвоение.
Аз съм го писал няколко пъти , Христос идва и първото най -важно нещо ОТ МНОГОТО което прави
за нас е че обръща в правилната посока еволюцията !!!Нашето развитие !!
Администраторите са забранили публикуването за гости.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 14:18 #104361

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Да това си го казвал ...но как точно го е направил(постигнал)
Последна промяна: 11 Ян 2022 14:18 от Nesho.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 14:21 #104362

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Да това си го казвал ...но как точно го е направил(посигнал)
Ако почна да обяснявам на различните нива ,какво точно се е случило само за това ,ще бъде лекция
с дебелината на книга от 200 -300 страници !
Аз затова ти казвам ТЪРСИ препоръчах ти Щайнер в България си имаме УЧИТЕЛЯ каквото искаш
когато си ТЪРСАЧ е добре това е развитие ,когато не си е страшно !

Матей 7:7-11 VBG
Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори; защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на този, който хлопа, ще се отвори. Има ли между вас човек, който, ако му поиска син му хляб, ще му даде камък, или ако поиска риба, ще му даде змия? И така, ако вие, които сте зли, знаете да давате блага на децата си, колко повече вашият Отец, който е на небесата, ще даде добро на тези, които искат от Него!
Последна промяна: 11 Ян 2022 14:21 от Slavitoooo.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 14:40 #104363

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Слави ......нямам нужда да ги чета тези . Аз съм на светлинни години и нива над тях в съзнанието и осъзнаването на някой неща затова и само аз
съм в състояние истински да провокирам доктора да се замисли върху неща под ъгъл под които той дори не си е и представял ,че може да се замисли. Той със вас се забавлява...ще каже ,че и със мен е така .......ама ще излъже :cheer:

Сега слушай да ти обясня. Победата на Исус е над греха...........врагът на господ не е козел с рога .......а всичко онова което те връща в първи клас
и те отдалечава от господ. дявола е в преходноста , посредственоста ,пошлоста, алчноста , и греха във всичките му измерения ....и т.н да не ги
изреждам всичките.
Как Исус ни освобождава от тези неща с неговата победа и възтаржествуването над тези неща...........еми не е във прекия смисъл.....
И доктора е на тва мение но когато му казах на доктора ,че следвайки тази логика следва да заключим .че Исус е слязъл да даде пример , че всеки от
нас е способен да победи греха и "дявола" стига да го пожелае и да има вярата и волята да го направи..........там той се закучи . И се закучи щото тръгнахме в посока в която църквата му казва друго . ......а той не иска да се отдалечава прекалено много :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 11 Ян 2022 15:02 от Nesho.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 14:50 #104364

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Слави ......нямам нужда да ги чета тези . Аз съм на светлинни години и нива над тях в съзнанието и осъзнаването на някой неща затова и само аз
съм в състояние истински да провокирам доктора да се замисли върху неща под ъгъл под които тори дори не си е и представял ,че може да се замисли. Той със вас се забавлява...ще каже ,че и със мен е така .......ама ще излъже :cheer:

Сега слушай да ти обясня. Победата на Исус е над греха...........врагът на господ не е козел с рога .......а всичко онова което те връща в първи клас
и те отдалечава от господ. дявола е в преходноста , посредственоста ,пошлоста, алчноста , и греха във всичките му измерения ....и т.н да не ги
изрешдам всичките.
Как Исус ни освобождава от тези неща с неговата победа и възтаржествуването над тези неща...........еми не е във прекия смисъл.....
И доктора е на тва мение но когато му казах на доктора ,че следвайки тази логика следва да заключим .че Исус е слязъл да даде пример , че всеки от
нас е способен да победи греха и "дявола" стига да го пожелае и да има вярата и волята да го направи..........там той се закучи . И се закучи щото тръгнахме в посока в която църквата му казва друго . ......а той не иска да се отдалечава прекалено много :lol: :lol: :lol:
Доктора е елементарен , щом нещо го отдалечава от кюфтето значи е дяволско и в това
Му се осланя целият мироглед за нещата !
Сега за Хистос не е толкова просто ! Много са нещата които е направил
едните като човеци си ги разсъждаваме по човешки ,но той е направил много неща за цялото Мироздание !
Сега ония неща дето си почнал да ги изброяваш горе , може да се кажат само с една дума и тя е ЕГОТО !
Когато то отпадне всичко се подрежда по правилният начин и Христовият дух започва да работи в нас !
Последна промяна: 11 Ян 2022 14:51 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 14:55 #104365

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Значи всички до един знаем ,че греха винаги е сладък .......сладък живот , много грехове!!!!!
Пълната победа на човек над всички грехове не може да се постигне без отрицание ... точно това отрицание на доктора не му харесва .......нещо като ем
УЯ в пу...та....хем душата в рая ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Затова се върти и суче около някакъв баланс на грехове и отрицание ,чрез който можеш да си докараш Рая на земята :woohoo: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз за кюфтето.......се съгласих със него,че е просто показател
Последна промяна: 11 Ян 2022 14:58 от Nesho.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 14:59 #104366

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12818
Вижте, трябва първо, да се разбираме!
Всяко Нещо, което е определено си има принципи! Ако се нарушават принципите на Нещо, то вече това не е Нещо!
Ясно ли е до тук?
Аз никого не убеждавам,, че Нещо, било по-добро от друго нещо! Убеждавам ви, че другото нещо, което не се подчинява на принципите на Нещото и има претенции, че е Нещото, то това е измама и менте!
Ама така било по-хубаво, ама било по-правилно, ама било по-умно, ама по ни харесфало.... Халал ви! Кастрирайте се, яжте лайна, фотосинтезирайте, осакатявайте се, ваша воля! Но ващо нещо, не е Нещото!!! Нешата можем да ги наричаме само с истинските им имена, а не да се лъжем и мамим!
Ако е ясно, ножем да продължаваме дебата, ако не е можем да продължаваме, да си говорим глупости!
Последна промяна: 11 Ян 2022 15:04 от kaveiros.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 15:17 #104367

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Значи всички до един знаем ,че греха винаги е сладък .......сладък живот , много грехове!!!!!
Пълната победа на човек над всички грехове не може да се постигне без отрицание ... точно това отрицание на доктора не му харесва .......нещо като ем
УЯ в пу...та....хем душата в рая ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Затова се върти и суче около някакъв баланс на грехове и отрицание ,чрез който можеш да си докараш Рая на земята :woohoo: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз за кюфтето.......се съгласих със него,че е просто показател
Рая ни е ниска топка ! Там сме били но са ни изритали !
Замисъла е падане на ниско и издигане на високо ! Тоест влизаш в граха преодоляваш го и естествено се издигаш
на по-горното ниво , от него също падаш и получаваш съответните шамари и уроци и се издигаш още по на високо
това са цикли а големите времеви еволюционни цикли се наричат Еони ! Еоните са 7 ние сега сме в 4ти от средата нагоре !
Христос всъщност идва по средата на времевата еволюция на Сътворението ! Трябва да излзем от Сътворението и да станем чисти духове каквито всъщност изначално сме създадени от самият Абсолют !
Последна промяна: 11 Ян 2022 15:18 от Slavitoooo.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 15:24 #104368

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Всяко Нещо, което е определено си има принципи! Ако се нарушават принципите на Нещо, то вече това не е Нещо!
Ясно ли е до тук?
Аз никого не убеждавам,, че Нещо, било по-добро от друго нещо! Убеждавам ви, че другото нещо, което не се подчинява на принципите на Нещото и има претенции, че е Нещото, то това е измама и менте!
Ама така било по-хубаво, ама било по-правилно, ама било по-умно, ама по ни харесфало.... Халал ви! Кастрирайте се, яжте лайна, фотосинтезирайте, осакатявайте се, ваша воля! Но ващо нещо, не е Нещото!!! Нешата можем да ги наричаме само с истинските им имена, а не да се лъжем и мамим!
Ако е ясно, ножем да продължаваме дебата, ако не е можем да продължаваме, да си говорим глупости!

Точно за това ,че някой още от рождение казва ,на някой какви са принципите половината свят в момента е ислямизиран
католициран....сатанизиран и прчие . Най голямата истина знаеш ли каква е .........След 2000 години истината е ,че хората не са по добри и света не е по добър от този който е бил преди да дойде Исус......Тва че на теб ти е по комфорно да си седиш във обвивката .....не означава ,че по света няма също толкова падение , грях и насилие каквото го е имало и преди да дойде Исус. Просто е под нова осъвременена форма !!!!!
Ако дявола иска да навреди на християните той няма да прави църкви на дявола при които знаеш точно и ясно кой кой е. Не ! Ще те яде отвътре , ще
тe компрометира , изкриви източници на информация ,а чрез нея ще ти моделира и принципи. Това неможе да стане нали.......ХА ХА ХА .
Аз също се чудя защо господ позволява да се случват много несправедливости по света коментирахме някой .....да ама се случват !!!!!!!
Последна промяна: 11 Ян 2022 18:14 от Nesho.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 15:25 #104369

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Nesho писа:
Slavitoooo писа:
Той не може да каже защо Христос е слязъл на земята и въобще какво е направил !
Влез в една църква и питай Попа за това , той само ще ти каже , Спасителя дойде да изкупи нашите грехове !
Ама за какви грехове става дума ама как точно ги е изкупил - пълна мъгла !!

Ти можеш ли да кажеш..........Кажи да видим .....и после аз ще ти кажа откъде идва неговото объркване и раздвоение.
Ами разбира се, че мога да отговоря, но все още няма кой да разбере!
То и в църквата са ви отговорили, ама...

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 15:28 #104370

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Nesho писа:
kaveiros писа:
Ясно ли е до тук?

Точно за това ,че някой още от рождение казва ,на някой какви са принципите половината свят в момента е ислямизиран
католициран....сатанизиран и прчие . Най голямата истина знаеш ли каква е .........След 2000 години истината е ,че хората не са по добри и света не е по добър от този който е бил преди да дойде Исус......Тва че на теб ти е по комфорно да си седиш във обвивката .....не означава ,че по света няма също толкова падение , грях и насилие каквото го е имало и преди да дойде Исус. Просто е под нова осъвременена форма !!!!!
Ако дявола иска да навреди на християните той няма да прави църкви на дявола при които знаеш точно и ясно кой кой е. Не ! Ще те яде отвътре , ще
ти компрометира , източници на информация а чрез нея ще ти моделира и принципи. Тва неможе да стане ли.......ХА ХА ХА .
Аз също се чудя защо господ позволява да се случват много несправедливости по света коментирахме някой .....да ама се случват !!!!!!!
Еми ето, че дявола се представя най-вече за християнин, пък аз ти обяснявам, защо не може да бъде християнин!
Само ако го осъзнаеш това, разговора има смисъл.
Последна промяна: 11 Ян 2022 15:29 от kaveiros.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 15:29 #104371

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
kaveiros писа:
Ясно ли е до тук?

ти компрометира , източници на информация а чрез нея ще ти моделира и принципи. Тва неможе да стане ли.......ХА ХА ХА .

Нешо , всички религии и духовни учения са от Бога и водят при него
само ,че с различна скорост . Всички са клони от едно и също дърво !
Всяка религия или духовно учение е на следното географско място защото следва
спецификата на тамошният народ и неговите степени на възприятия !
Няма нищо случайно на тоя свят , на нас може нещо да ни изглежда случайно
но то си има дълбок смисъл тоест Бог ръководи дори и случайностите !!!
Последна промяна: 11 Ян 2022 15:30 от Slavitoooo.

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 15:30 #104372

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
kaveiros писа:
Nesho писа:
kaveiros писа:
Ясно ли е до тук?

Еми ето, че дявола се представя най-вече за християнин, пъл аз ти обяснявам, защо не може да бъде християнин!
Само ако го осъзнаеш това, разговора има смисъл.

Не може .....ама доста успешно може да се представи. Те и тези попове дето си бъркат по дупките не са ристиени.....ама току виш си целунал ръка
на някой като не го знаеш какъв е !!!!!! :sick: :lol:

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 15:32 #104373

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
Nesho писа:
kaveiros писа:
Ясно ли е до тук?

Нешо , всички религии и духовни учения са от Бога и водят при него
само ,че с различна скорост . Всички са клони от едно и също дърво !
Всяка религия или духовно учение е на следното географско място защото следва
спецификата на тамошният народ и неговите степени на възприятия !
Няма нищо случайно на тоя свят , на нас може нещо да ни изглежда случайно
но то си има дълбок смисъл тоест Бог ръководи дори и случайностите !!!

С тва пък изобщо не мога да се съглася........те и тези дето се взривяват по площадите и техните духовни водачи им казват .че ще отидат при господ
ама напрактика ги връщат в първи клас

АЛТЕРНАТИВНА ИСТОРИЯ 11 Ян 2022 15:35 #104374

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Nesho писа:
С тва пък изобщо не мога да се съглася........те и тези дето се взривяват по площадите и техните духовни водачи им казват .че ще отидат при господ
ама напрактика ги връщат в първи клас
Възможно!
Дявола може да бъде всичко, поп , патриарх, папа, епископ, и учен, и мислещ, и идиот, тъпак и просяк, милосърдна сестра, затова му викат лукавия!
Липсва ти основата, затова не разбираш и изпадаш в противоречия... Трябва да се научиш, да го разграничаваш! При всички положения мами!!!!!
Последна промяна: 11 Ян 2022 15:38 от kaveiros.
Модератори: Slavitoooo, Ilia, skita6t, hektor, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898