Slavitoooo писа:
Аз имам диплома за оператор на металорежещи машини бре Нешо ооооо!

А що се отнася до паразитите - пак почна да обиждаш без да ме познаваш ! А обиждаш щото си безпомощен !
И от къде го измислихте това щом не си русофил значи си соросид
чудя се през игото дали са викали на Левски Ботев и Раковски сороси ???
Истината за Русия е че кой докопа малко пари и беж зад граница , дори децата на всичките управници са им из Западните държави
скоро се опитаха да прокарат закон ,че който е в управлението няма право на пари и имоти зад граница - ЕСТЕСТВЕНО НЕ СЕ ПРИЕ
ко да прайш грабят грабят грабят това е историята на руската политика - грабят народа и въобще не им пука .
Не ми е нужно да познавам хора със твоя начин на мислене за да ги определям какви са .............в твоя случай човек със ограничено мислене......
или поне досега не си показъл че не си човек с такова , а само ми затвърждаваш представата като повтаряш като папагал , че света се върти около
Русия и тъй като света се върти около Русия .............то всичкото зло идва само и единствено от там...........!!!!!!!!!! Не Слави, света не се върти около Русия
а само твоя свят на огрничената ти промита главица............и не го приемай пак като обида ,нямам никаква нужда да те обиждам, че чак и да съм безсилен.................безсилен срещу какво бе Слави...........безсилен срещу простотията ли............ Ако е така ............Да прав си !!!!!!!!!!
Междудругото тва че имаш диплом за металорежещи машини още повече затвърждава думите ми от по горе.......а не ги отрича
Tарикатите и паразитите най-ги е страх да не се върне системата във която всеки получава сподред образованието и според заслуженото !!!!
А тези глупости кой къде си държи парите ги зарежи...............на теб ако ти е ограничено мисленето само в една единственна посока на другите хора не е
И хората с поне малко мозък в главата знаят че по офшорки и данъчни убежища си държат парите всички големи европейски политици.........дори кралицата на Англия е в тва число !!!!!!!!!!!!!!!!! ама папагала си е папагал !!!!!!!!!!!!!!!!!