Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: На приказка в селската кръчма...4

На приказка в селската кръчма...4 19 Апр 2020 18:52 #92004

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Slavitoooo писа:
Типично по комунистически си мислиш ,че винаги си прав
и трябва да си наложиш мнението над другите и ако не ти се получи почваш с квалификациите.
Заеби това насилия и другите имат глави на раменете .

Имат ...............някой за красота -други за баланс
Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 19 Апр 2020 18:53 #92005

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Nesho писа:
Кое точно те обижда ..............???? Това че те определям като сорос или това че си с малка ограничена главица която си мисли че света се върти около
Русия ............и тъй като света се върти около Русия сичкото зло по света идва само от там............ :lol: :lol: :lol: :lol: :sick: :sick: :sick: :sick:
Света се върти около САЩ и Русия в едните са парите а в другите ресурсите но Русия е по близо като разстояние до нас
даже сме им от 300 години в геополитическите планове . Що се отнася до коронавируса и Европейските държави - в различните държави по различно време влезна вируса и в различно време ще бъде неговият Пик .
Що се отнася до Сорос той е от точно тоя род който наложи комунизма в света
точно ти си окачил символите и семейният герб на Ротшилдови на ника си .
Престани кой каква главица има .
Последна промяна: 19 Апр 2020 18:54 от Slavitoooo.
Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 19 Апр 2020 19:02 #92006

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Света НЕ се върти около САЩ или Русия а около евреите дето дърпат конците на почти всички двеста държави по света. С изключение на няколко
държави и тези няколко държави са добре демонизирани в очите на хората с помоща на Сорос и неговата медийна и политическа империя по света!
!Не знам дали знаеш но се поинтересувай откъде се финансират фондациите на Сорос.........вместо да пишеш глупости..........само да не стигнем до
Русия пак :lol: :lol: :lol:

Тва дето ми е на ника не е семейния герб на ротшиловци !!
А със малките главици ще престана тогава когато Ти престанеш да си малка главица..................от теб зависи :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 19 Апр 2020 19:02 от Nesho.
Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 20 Апр 2020 22:53 #92030

• solid
  • solid's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 500
Slavitoooo писа:
Само като ти прочета поста с сумати квалификации и обиди ,
демек без аргументи и повече не ми е нужно .
Чакам да ме запознаеш с някой емигрирал в Русия или Китай
ти една екскурзия не смееш да организираш до там камо ли да емигрираш поради добрият живот !
Има само че са инженери лекари багеристи стругари или специалисти ЦИГАНИ И МЪРЗЕЛИВИ БЪЛГАРИ нямат шанс за успех докато Европа поема всякакъв Капацитет крадци убийци мързеливи помияри всичко
Темата е заключена.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, Nesho

На приказка в селската кръчма...4 20 Апр 2020 23:31 #92033

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
solid писа:
Slavitoooo писа:
ти една екскурзия не смееш да организираш до там камо ли да емигрираш поради добрият живот !
Има само че са инженери лекари багеристи стругари или специалисти ЦИГАНИ И МЪРЗЕЛИВИ БЪЛГАРИ нямат шанс за успех докато Европа поема всякакъв Капацитет крадци убийци мързеливи помияри всичко
Ясно , само елитни , останалите нека се мъчат в Европата .
Последна промяна: 20 Апр 2020 23:31 от Slavitoooo.
Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 21 Апр 2020 10:48 #92034

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
solid писа:
Slavitoooo писа:
Ясно , само елитни , останалите нека се мъчат в Европата .

Ааааа ...не бе знаеш ли колко е трудно да береш по Европа парите дето растат по дърветата............... :lol: :lol: :lol: Слави човек там се превръща
в робот ...........ама от тези биороботи дето ги е страх да не се разболеят за ден два иначе първо остават без работа, а после и на улицата.......
ти не ги знаеш тези работи.............
или ако ги знаеш естествено ще се прайш угодно , че не ги знаеш и ще се интересуваш само от тези дето соросите ги интересуват .........
сиреч..........."успялите УЖ българи" дето са се сетили да врегнат други българи да работят за тях и да им вадят парите..!!!!!!!!! :sick: :sick: :sick: :sick:
Ама не се сещате соросите с малките главици , че тези хора са 5 % процента от българите по света .........другото сичкото -робот аргатува и не сваля
работния кат по 6 дена в седмицата ............!!!!!!! Лесно ти е на теб тариката дето си стои тука у губернията.........и само ги възхвалява и превъзнася
онези на запад ама нещеш да отидеш да видиш там как е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сега покрай пандемията например,.. запасиш си се с храна и си седиш У къщи да си косиш ливадата ама там няма кой да те търпи да си стойш У къщи................щото банката или ще ти вземе къщата дето изплащаш или ще те изгонят от квартирата ако не плащаш наем.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна: 21 Апр 2020 16:51 от Nesho.
Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 21 Апр 2020 16:52 #92035

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Не знам какви роботи има на Запад :lol:
Само знам че от 1991 година насам най-голямата бежанска вълна е от Русия .
Пълно е с руснаци в цяла Европа ,САЩ , Австралия целият западен свят напълниха .
Гледах руска статистика пред 5 години пишеше за 20 милиона млади руснаци напуснали страната .
Ей го гледам и ти за една екскурзия се дърпаш ,камо ли да те карма един стругар да станеш там пардон (оператор на металорежещи машини )

Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 21 Апр 2020 16:56 #92036

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Кзах ТИ и пак ще се повторя !!!! .........Лесно ти е на теб тариката дето си стоиш тука у губернията и само ги възхваляваш и превъзнасяш онези на запад ама нещеш да отидеш да видиш там как е.............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти си от този тип лицемери..........!!!!!!!!!!!!!!

За теб стругар може да e низшa срамнa професия ............ама истината е че обществото винаги ще има много по голяма полза от един
стругар та колкото и ниско заплатен да е той от колкото ПАРАЗИТИ като вас соросите.............Затова и ви е страх да не се върне една определена
система щото много добре знае всеки паразит , че няма място за него във нея.
.........!!!!!!!!!!!!!!!!

А тия измислени статистики можеш да си ги завреш ............дали се сещаш къде. ИСТИНАТА Е , че много хора се връщат и се върнаха ............когато
разбраха , че начина на живот там повече ти взема отколкото ти дава. Всяко чудо за три дни............!!!!!!!!
Последна промяна: 21 Апр 2020 17:33 от Nesho.
Темата е заключена.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

На приказка в селската кръчма...4 21 Апр 2020 17:46 #92038

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Аз имам диплома за оператор на металорежещи машини бре Нешо ооооо! :lol:
А що се отнася до паразитите - пак почна да обиждаш без да ме познаваш ! А обиждаш щото си безпомощен !

И от къде го измислихте това щом не си русофил значи си соросид
чудя се през игото дали са викали на Левски Ботев и Раковски сороси ???

Истината за Русия е че кой докопа малко пари и беж зад граница , дори децата на всичките управници са им из Западните държави
скоро се опитаха да прокарат закон ,че който е в управлението няма право на пари и имоти зад граница - ЕСТЕСТВЕНО НЕ СЕ ПРИЕ
ко да прайш грабят грабят грабят това е историята на руската политика - грабят народа и въобще не им пука .
Последна промяна: 21 Апр 2020 18:00 от Slavitoooo.
Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 21 Апр 2020 18:33 #92039

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
Аз имам диплома за оператор на металорежещи машини бре Нешо ооооо! :lol:
А що се отнася до паразитите - пак почна да обиждаш без да ме познаваш ! А обиждаш щото си безпомощен !

И от къде го измислихте това щом не си русофил значи си соросид
чудя се през игото дали са викали на Левски Ботев и Раковски сороси ???

Истината за Русия е че кой докопа малко пари и беж зад граница , дори децата на всичките управници са им из Западните държави
скоро се опитаха да прокарат закон ,че който е в управлението няма право на пари и имоти зад граница - ЕСТЕСТВЕНО НЕ СЕ ПРИЕ
ко да прайш грабят грабят грабят това е историята на руската политика - грабят народа и въобще не им пука .

Не ми е нужно да познавам хора със твоя начин на мислене за да ги определям какви са .............в твоя случай човек със ограничено мислене......
или поне досега не си показъл че не си човек с такова , а само ми затвърждаваш представата като повтаряш като папагал , че света се върти около
Русия и тъй като света се върти около Русия .............то всичкото зло идва само и единствено от там...........!!!!!!!!!! Не Слави, света не се върти около Русия
а само твоя свят на огрничената ти промита главица............и не го приемай пак като обида ,нямам никаква нужда да те обиждам, че чак и да съм безсилен.................безсилен срещу какво бе Слави...........безсилен срещу простотията ли............ Ако е така ............Да прав си !!!!!!!!!!

Междудругото тва че имаш диплом за металорежещи машини още повече затвърждава думите ми от по горе.......а не ги отрича
Tарикатите и паразитите най-ги е страх да не се върне системата във която всеки получава сподред образованието и според заслуженото !!!!

А тези глупости кой къде си държи парите ги зарежи...............на теб ако ти е ограничено мисленето само в една единственна посока на другите хора не е
И хората с поне малко мозък в главата знаят че по офшорки и данъчни убежища си държат парите всички големи европейски политици.........дори кралицата на Англия е в тва число !!!!!!!!!!!!!!!!! ама папагала си е папагал !!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна: 21 Апр 2020 18:35 от Nesho.
Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 21 Апр 2020 18:47 #92040

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Абре човек как можеш да говориш за система в която въобще не си живял !
В тая система никой не работеше това което учи
а ученето беше афив работа всичко беше с връзки !През социализма всяка жаба не си знаеше гьола . от тогава е тоя
лаф - Специалист по всичко !
И филм даже има с такова заглавие 1962 година !
Последна промяна: 21 Апр 2020 18:48 от Slavitoooo.
Темата е заключена.
Следните потребители изказаха благодарности: ivan13

На приказка в селската кръчма...4 21 Апр 2020 18:55 #92041

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
а ученето беше афив работа всичко беше с връзки !През социализма всяка жаба не си знаеше гьола . от тогава е тоя

А аз се чудя как може да пишеш толкова лъжи за систма в която Ти пък си живял...............????????????????
Най вероятно защото знаеш , че при таква система щеше да си прост козар или стругар................. :lol: :lol: :lol:
Специалисти по всичко станахме след демокрацията ......откакто хората с образование тръгнаха по Европата да мият чинии и да чистат къщи !
Последна промяна: 21 Апр 2020 18:56 от Nesho.
Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 21 Апр 2020 18:58 #92042

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Slavitoooo писа:

А аз се чудя как може да пишеш толкова лъжи за систма в която Ти пък си живял...............????????????????
Най вероятно защото знаеш , че при таква система щеше да си прост козар или стругар................. :lol: :lol: :lol:
Специалисти по всичко станахме след демокрацията ......откакто хората с образование тръгнаха по Европата да мият чинии и да чистат къщи !
Соца ако беше добър нямаше да банкрутира икономически .
И тогава лозунги като твоите сега " истини " и накрая кой ми такова в гащите . Нефта долу и СССР чау понеже имали много силна икономика .
И тогава и сега всичко беше и е сделано - добре че имат нефт да продават ,че забогатяха - няма нефт просешка тояга !
Последна промяна: 21 Апр 2020 19:00 от Slavitoooo.
Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 21 Апр 2020 19:03 #92043

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
Nesho писа:
Slavitoooo писа:

Соца ако беше добър нямаше да банкрутира икономически .
И тогава лозунги като твоите сега " истини " и накрая кой ми такова в гащите . Нефта долу и СССР чау понеже имали много силна икономика .
И тогава и сега всичко беше и е сделано - добре че имат нефт да продават ,че забогатяха - няма нефт просешка тояга !

Соца го фалираха господата капиталисти с куфарчетата -престорените социалисти- вълчи в овча кожа !!!!!! Темата е дълга коментирали сме я
най-малко сто пъти.............ама незам има ли смисъл да се надпреварвам във повтарянето със един папагал !!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна: 21 Апр 2020 19:07 от Nesho.
Темата е заключена.

На приказка в селската кръчма...4 21 Апр 2020 19:05 #92044

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
То и аз с радиото не моя да споря !
Темата е заключена.
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат