Slavitoooo писа:
Рубльов тоя не ми е приятел , просто вие сте заблудени , Сорос и целият Хазарско еврейски елит по света
проповядват и дават пари за да поддържат Социализма - Стадото ........ Стадният начин на мислене и живот
Така лесно могат да го контролират стрижат и доят .
Никога тоя елит няма да харчи пари за да обучава хора които да го конкурират демек хора които да станат като господарите !
Затова всички училища университети по света създават и обучават кадри са за слугинаж ако някой случайно се измъкне от стадото
той пак не може да им бъде конкуренция .Фрапиращо но най-комунистическата държава е САЩ . помислете и ще видите че е така .
Новият световен ред дойде на 7.11.1917 г. – 8.11.1917 г Световната пролетарска революция, по-сетне и Световна социалистическа революция) - Тоя революция беше платена пак с техните пари на господарите .само че вие нещо го забравяте тоя факт ???Уай ?
Знам ,че няма да го сфанете - то и в това им е силата да обедят стадото
че черното е бяло и обратното .
Както винаги глупости на търкалета. Не знам дали знаеш и се сещаш ама света не е Русия и света не се върти около Русия.............Иначе разбирам че
на вас сороските отрочета ви се промива мозъка във посока да се интересувате само от това какво става и е ставало в Русия ама за съжеление
когато говорим за СВЕТОВЕН ред трябва да се има предвид СВЕТА..........ако не знаеш соросчо с промтата главица в света има още към -то 200 държави
Най-много държави има в Африка...............където Руски комунистически крак не е стъпвал , а ония другите евреи смучат ресурса на хората там
от векове...............Тия другите евреи капиталисти и приятели на Сорос и неговите симпатизанти с какво подобриха живота на хората там
там мракобесен комунизъм не е имало защо продължават да живеят там хората зле и в мизерия и болести. ?????????? Вие сте едни папагали
дето само копирате най -различни информациийки от сороските сайтве и отдавна нямате връска с главния мозък. Само повтаряте като папагали
комунизъм-комунизъм, комунизъм.......Русия -Русия, Русия .....а дори не проумявате с промитите си главици , че комунизъма отдавна си замина
а в едни "комунистически' държави като Китай и Русия хората живеят поне три пъти по добре от нас българите членовете на
Европейския Съюз и НАТО...............!!!!!!!!!!