Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: "Пандора..."

Pandora.. 17 Ное 2016 20:13 #48185

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6032
aha,извода е един,за да не ядеш бой и ако те е страх,както повечето сигурно всички правят ,работим по формулата ,,-намираш прибираш"".А ако ме е страх и не мога да нося на бой,пък искам да предам на музея,не може ли председателя по место -той да свърши тая работа от името на клуба?
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

Pandora.. 17 Ное 2016 20:26 #48188

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
rublata писа:
aha,извода е един,за да не ядеш бой и ако те е страх,както повечето сигурно всички правят ,работим по формулата ,,-намираш прибираш"".А ако ме е страх и не мога да нося на бой,пък искам да предам на музея,не може ли председателя по место -той да свърши тая работа от името на клуба?
Това е много,много много добра идея.Разбира се-председателя не е човек с безплатно работно време.!Мисля,че можем да поемем разходите!!.Идеята ,според мене е невероятна!!!!----Едно е музейния работник да си има вземане даване с "някой си",друго е с официална организация!!!!...Идеята трябва да се осмисли добре!!!!
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

Pandora.. 17 Ное 2016 20:37 #48191

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14370
bobo писа:
rublata писа:
Това е много,много много добра идея.Разбира се-председателя не е човек с безплатно работно време.!Мисля,че можем да поемем разходите!!.Идеята ,според мене е невероятна!!!!----Едно е музейния работник да си има вземане даване с "някой си",друго е с официална организация!!!!...Идеята трябва да се осмисли добре!!!!
Самият закон не позволява предаване на музей от чуждо име предаването е персонално такъв е закона то ако можеше така . Тая идея е обсъждана тук във форума отдавна - ако се напъна може и да я открия .
Идеята беше такава тогава още мислехме ,че ехей както и да е та идеята беше във всеки музей нещата предадени от хора на федерацията или открити с металдетектор да имат специално обозначение за това . След години дълго се смях как сме могли да си помислим че може да се получи такова нещо , като ясно и категорично нашите закони са отредили кой изкупителната жертва от престъпленията в тая сфера , на кои престъпленията ще се прикриват със същите тия изкупителни жертви и така нататък .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

Pandora.. 17 Ное 2016 20:38 #48192

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
браво ,и аз така мисля,че ще има по голяма предаваемост,защото вече стоиш зад официална организация и няма да те е страх....мислете

Pandora.. 17 Ное 2016 20:45 #48195

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Аз предлагам, да фанеме някой, който може да държи на много бой и само той, да предава съкровищата на властите...
Последна промяна: 17 Ное 2016 20:48 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

Pandora.. 17 Ное 2016 20:48 #48198

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
ееех ДОК.. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) скъса ме...

Pandora.. 17 Ное 2016 20:55 #48200

• lefter
  • lefter's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 1439
Нашто момче в Бургашко даяни баят на кютек,та сме си спокойни.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

Pandora.. 17 Ное 2016 21:04 #48202

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6597
kaveiros писа:
Аз предлагам, да фанеме някой, който може да държи на много бой и само той, да предава съкровищата на властите...
Ооох, кво да ва правя, давайте ги на мен, аз ще ги предавам.
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, bobo, cat, Djenko

Pandora.. 17 Ное 2016 21:17 #48204

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Slavitoooo писа:
bobo писа:
rublata писа:
Самият закон не позволява предаване на музей от чуждо име предаването е персонално такъв е закона то ако можеше така . Тая идея е обсъждана тук във форума отдавна - ако се напъна може и да я открия .
Идеята беше такава тогава още мислехме ,че ехей както и да е та идеята беше във всеки музей нещата предадени от хора на федерацията или открити с металдетектор да имат специално обозначение за това . След години дълго се смях как сме могли да си помислим че може да се получи такова нещо , като ясно и категорично нашите закони са отредили кой изкупителната жертва от престъпленията в тая сфера , на кои престъпленията ще се прикриват със същите тия изкупителни жертви и така нататък .
Сигурно е така...и все пак...ще помисля..
Последна промяна: 17 Ное 2016 21:17 от bobo.

Pandora.. 17 Ное 2016 21:24 #48205

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
mitko писа:
kaveiros писа:
Ооох, кво да ва правя, давайте ги на мен, аз ще ги предавам.
Значи ако е до кило на Митко, ако е над кило, може и аз, да ям боя...
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, bobo, rublata

Pandora.. 17 Ное 2016 21:46 #48207

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3842
Понеже с Митака излизаме заедно емредно килото да си го поделим по равно. gold-nugget + coins = :cheer:
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

Pandora.. 17 Ное 2016 22:15 #48209

• lefter
  • lefter's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Колеги ний майтап си правим,но ето ви една зловеща история която се случи днес.Преди 10мин ми я разказа наш колега от БНФМ(беше на Узана).Днес моя приятел със свой авер отиват за трюфели към Д.Чифлик.Както си карат през една поляна ,виждат 4 полицейски джипа,които тарашат някаква кола.Спират и тях.,,Момчета оказахте се на неподходящото място в неподходящо време.,,Излизай от джипа,лягай на земята,свързване със свински опашки,А не с белезници.Юнаците са същите тия малоумници с черните дрешки.Държали са се нагло,насочвали са пистолети и други простотии.Оттам джипа с кучетата в Д.Чифлик А наште хора в килиите във Варна.Пускат ги преди час без обяснения за какво са задържани.Изпитали ги от МВРто и на въпроса как да стигнем до Д.Чифлик - спасявайте се.В момента момчетата чакат в Д.Чифлик някой да отвори та да си приберат
Джипа с животинките(пет на брой),които цял ден са били оставени вътре.
Утре ще се видим с колегата за подробности,и да видим жалба за незаконно задържане или за нехумснно отношение към животните да пускаме.Пък и къде ли/в Прокуратурата?!?!?!?!?!
Ето какво се случва 2016 в държава членка на ЕС.
Явно акция Pandora продължава,пък и който да хванат няма значение за какво,ще отчитаме статистика.
Комунизмът не си е отишъл с се вихри съд страшна сила.Боже опази!!!
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, asparuh, miro1113, cat, Radislav

Pandora.. 17 Ное 2016 22:22 #48210

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14370
Кого чакат да и отвори някакъв милиционер ли ?

Pandora.. 17 Ное 2016 22:31 #48212

• lefter
  • lefter's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Ами кой?Може и да нямат дежурен Мильо,та от дежурната патрулка,ако не са се напили някъде.

Pandora.. 17 Ное 2016 22:36 #48213

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
lefter писа:
Ето какво се случва 2016 в държава членка на ЕС.
Явно акция Pandora продължава,пък и който да хванат няма значение за какво,ще отчитаме статистика.
Комунизмът не си е отишъл с се вихри съд страшна сила.Боже опази!!!
Бе ,хора ,вие луди ли сте бе-къв комунизъм ви гони бе!Вижте най после реалността ,щото иначе сме загубени.Няма комунизъм.НЯМА!Проумейте го!Влезте в действителността!!!
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, mitko, miro1113, rublata
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат