Slavitoooo писа:
Nesho писа:
Не съм сигурен дали е редно да и споменавам името..........да не и се случи нещо

Но се сещам ,че съм я споменавал вече във друга тема и съм
разказвал за случая ...........така , че ако има вероятност да и навредя по някакъв начин със разказаното от мен .....най-вероятно вече съм го направил
за което съжелявам НО какво да се прави .......обикновенноте хора сме и глупави......... Слави какво по точно те интересува ???
Най -вероятно вече доктора е запалил кладата

ама все пак как разбра ,че нещото там е магия ?
Щото аз такова нещо още не съм срещал .
Ходил съм на врачка и ми е познавала такива неща дето само аз си ги знам
предсказвала ми е неща напред във времето някой от тях с точни дати за които неща
няма как и от къде да знае предварително камо ли датата на събитието - но все пак не смятам че това е магия а напълно реални неща .
Магия е много размито и общо понятие...........мисля , че по правилно да се наричат способности........едни имат ясновидски други телепатични
други телекинетичнии т.н Но определено смятам , че някой хора са надарени със тях......

Сега от къде знам , че въпросното нещо е "магия" ли
Еми ако трябва да бъда , честен не съм сигурен........но определено когато човек стане свидетел на подобно нещо .........това по един или друг
начин те белязва за цял живот. Защото неспираш да си задаваш въпроса има ли няма ли ............докато повечето хора дори не се и замислят.
Та тогава бях във четвърти или пети клас..........седяхме със едно момче на последния чин а тя седеше пред нас ........спомням си , че беше (изглеждаше)
по голяма от нас(вероятно е повтаряла някой клас незнам).......по средата на срока дойде във нашия клас .....та във един от междучасията малко преди да започне часа (и виж как си го спомням с подробности независимо че е преди толкова време..........доста неща не си спомням но това явно ми е направило доста силно впечатление) Наталия (приличаше на заяждане

) ни каза на мен и на момчето до мен ........каза ни -Не ме гледайте дълго
време в очите защото може да ви урочасъм и да се почуствате зле(нещо такова)........Естествено ние на тази възраст .......се пръснахме от смях

, а
тя от сериозна по серизна ни вика .............ама вие си мислете , че се шегувам........и точно в този момент ни показа първия трик ......ако изобщо беше трик
Вдигна с ръка един от учебниците само като долепи длан до него..........и каза айде сега и вие опитайте........естествено не ни се получи ........на което
Тя каза вдигнете тетратката.........на което моя приятел съученик Трендафил се казва(сега е някъде по Велинград горски и се каня да го намеря и да го
питам дали си спомня за случая колкото и неловко да е след толкова години) та моя приятел заради по различна кожа от моята на ръката ли какво
успя да отлепи за миг тетрадката от чина само долепяйки дланта за нея...........при което ние пак започнахме да и се смеем сякаш тя е шарлатанка , а
ние сме я разкрили , че не прави нищо специално а просто ни се прави на интересна за да я харесаме или нещо от сорта........При което дойде реда на
истинската магия

Тя се ядоса и каза , А ТОВА МОЖЕТЕ ЛИ ГО ..... и (търсех да намеря в гугъл снимка на въпросния химикал но не намерих) та
химикала беше от тези обикновенните химикал пълнител ....кръгъл ....по точно шестоъгален на който металната част е само малко бронз на писеца
отпред и това е .....принципно солидна пласмаса ............та докато химикала на моя приятел си стоеше на чина .........Тя със ръка на 20 самтиметра разтояние от химикала започна да го мести наляво надясно по чина ..............НИЕ НЕ МОЖЕХМЕ ДА ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЕ Бяхме втрещени ........
бяхме на последния чин а тя на предпоследния пред нас стоеше сама..........напрактика само ние двамата видяхма какво направи.......след което ни
каза и не казвайте на никой за това което ви показах

Това беше .......след което ние пробвахме номера ама естественно не стана

Слави друго няма...........Единственната допълнителна подробност която си спомням е , че майката на въпросната Наталия дойде един ден да я вземе от
училище и ми се видя много странна жена .......спомням си че беше облечена доста различно и и ехцентрично за начина по който изглеждаха и се обличаха хората в ония години