Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ТЕМА: ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 21 Мар 2021 21:44 #99256

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Бобо виждам че се страхуваш за Путя ама в друга тема ги пишем тия работи :lol: :lol:
Администраторите са забранили публикуването за гости.

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 21 Мар 2021 21:51 #99257

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Slavitoooo писа:
Nesho писа:
Не съм сигурен дали е редно да и споменавам името..........да не и се случи нещо :dry: Но се сещам ,че съм я споменавал вече във друга тема и съм
разказвал за случая ...........така , че ако има вероятност да и навредя по някакъв начин със разказаното от мен .....най-вероятно вече съм го направил
за което съжелявам НО какво да се прави .......обикновенноте хора сме и глупави......... Слави какво по точно те интересува ???
Най -вероятно вече доктора е запалил кладата :lol:
ама все пак как разбра ,че нещото там е магия ?
Щото аз такова нещо още не съм срещал .
Ходил съм на врачка и ми е познавала такива неща дето само аз си ги знам
предсказвала ми е неща напред във времето някой от тях с точни дати за които неща
няма как и от къде да знае предварително камо ли датата на събитието - но все пак не смятам че това е магия а напълно реални неща .

Магия е много размито и общо понятие...........мисля , че по правилно да се наричат способности........едни имат ясновидски други телепатични
други телекинетичнии т.н Но определено смятам , че някой хора са надарени със тях...... :) Сега от къде знам , че въпросното нещо е "магия" ли
Еми ако трябва да бъда , честен не съм сигурен........но определено когато човек стане свидетел на подобно нещо .........това по един или друг
начин те белязва за цял живот. Защото неспираш да си задаваш въпроса има ли няма ли ............докато повечето хора дори не се и замислят.
Та тогава бях във четвърти или пети клас..........седяхме със едно момче на последния чин а тя седеше пред нас ........спомням си , че беше (изглеждаше)
по голяма от нас(вероятно е повтаряла някой клас незнам).......по средата на срока дойде във нашия клас .....та във един от междучасията малко преди да започне часа (и виж как си го спомням с подробности независимо че е преди толкова време..........доста неща не си спомням но това явно ми е направило доста силно впечатление) Наталия (приличаше на заяждане :) ) ни каза на мен и на момчето до мен ........каза ни -Не ме гледайте дълго
време в очите защото може да ви урочасъм и да се почуствате зле(нещо такова)........Естествено ние на тази възраст .......се пръснахме от смях :lol: , а
тя от сериозна по серизна ни вика .............ама вие си мислете , че се шегувам........и точно в този момент ни показа първия трик ......ако изобщо беше трик
Вдигна с ръка един от учебниците само като долепи длан до него..........и каза айде сега и вие опитайте........естествено не ни се получи ........на което
Тя каза вдигнете тетратката.........на което моя приятел съученик Трендафил се казва(сега е някъде по Велинград горски и се каня да го намеря и да го
питам дали си спомня за случая колкото и неловко да е след толкова години) та моя приятел заради по различна кожа от моята на ръката ли какво
успя да отлепи за миг тетрадката от чина само долепяйки дланта за нея...........при което ние пак започнахме да и се смеем сякаш тя е шарлатанка , а
ние сме я разкрили , че не прави нищо специално а просто ни се прави на интересна за да я харесаме или нещо от сорта........При което дойде реда на
истинската магия :lol: Тя се ядоса и каза , А ТОВА МОЖЕТЕ ЛИ ГО ..... и (търсех да намеря в гугъл снимка на въпросния химикал но не намерих) та
химикала беше от тези обикновенните химикал пълнител ....кръгъл ....по точно шестоъгален на който металната част е само малко бронз на писеца
отпред и това е .....принципно солидна пласмаса ............та докато химикала на моя приятел си стоеше на чина .........Тя със ръка на 20 самтиметра разтояние от химикала започна да го мести наляво надясно по чина ..............НИЕ НЕ МОЖЕХМЕ ДА ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЕ Бяхме втрещени ........
бяхме на последния чин а тя на предпоследния пред нас стоеше сама..........напрактика само ние двамата видяхма какво направи.......след което ни
каза и не казвайте на никой за това което ви показах :blink: :blink: Това беше .......след което ние пробвахме номера ама естественно не стана :cheer:
Слави друго няма...........Единственната допълнителна подробност която си спомням е , че майката на въпросната Наталия дойде един ден да я вземе от
училище и ми се видя много странна жена .......спомням си че беше облечена доста различно и и ехцентрично за начина по който изглеждаха и се обличаха хората в ония години :)
Последна промяна: 21 Мар 2021 22:49 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, rublata

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 21 Мар 2021 22:13 #99258

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Ясно имал си среща от трети вид с богомили !!без майтап !

Такива способности ние обикновените наричаме Магия . Затова едно време са ги изгаряли на кадите , вещици били
а самата дума вещица произлиза от думата вещ - тоест знаеш или посветен !
Спомни си за Боян Мага - Мага е защото е завършил Магнаурската школа
за Василий Врач и така нататък - на високо ниво са могли да се превръщат в каквото си поискат .
Следните потребители изказаха благодарности: Nesho

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 21 Мар 2021 22:37 #99259

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Слави ...........Аз съм на мнение , че подобни способности са част от ДНК-ато на човек...........тоест или ги имаш ли ги нямаш и се предават
по наследство. Не мисля че човек може да ги придобие ..........изкарвайки някаква школа. Но може и да греша .........Възможно е и да ги предобиеш
но това може да стане чрез изцяло вътрешна промяна при която Бог няма участие да знаеш...........Щом бог е преценил да се родиш без тези способности
значи така трябва да бъде............и придобивайки ги ти вървиш срещу неговата воля ........образно казано де :lol: Но като цяло смятам че хората които
ги нямат по наследство ............ги придобиват чрез помоща на противоположното на Бог........Ще ме извиняваш че с това противореча на теорията ти
за богомилите но ....................така смятам Аз
Последна промяна: 21 Мар 2021 22:40 от Nesho.

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 21 Мар 2021 23:02 #99260

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6690
Nesho писа:

Та тогава бях във четвърти или пети клас..........седяхме със едно момче на последния чин а тя седеше пред нас ........спомням си , че беше (изглеждаше)
по голяма от нас(вероятно е повтаряла някой клас незнам).......по средата на срока дойде във нашия клас ...
Нешооо, тая сороския е я изпратил, под прикритие :ohmy: Тя е негава съучиничка ;) А отностно случилото се след това- това е плод на некачествена чикия :woohoo: Млад си още, ще се научиш /за чикиите стаа въпрос/
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 21 Мар 2021 23:06 #99261

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
mitko писа:
Nesho писа:

по голяма от нас(вероятно е повтаряла някой клас незнам).......по средата на срока дойде във нашия клас ...
Нешооо, тая сороския е я изпратил, под прикритие :ohmy: Тя е негава съучиничка ;) А отностно случилото се след това- това е плод на некачествена чикия :woohoo: Млад си още, ще се научиш /за чикиите стаа въпрос/

Абе Митак.........ние на последния чин с тоя моя приятел колкото чикии сме правили в час .......... :lol: само ние си знаем ...........ама това което видяхме
и ни показа въпросното момиче .........си беше нещо уникално и необикновенно :blink: :blink: :blink:
Последна промяна: 21 Мар 2021 23:27 от Nesho.

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 21 Мар 2021 23:12 #99262

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Nesho писа:
Слави ...........Аз съм на мнение , че подобни способности са част от ДНК-ато на човек...........тоест или ги имаш ли ги нямаш и се предават
по наследство. Не мисля че човек може да ги придобие ..........изкарвайки някаква школа. Но може и да греша .........Възможно е и да ги предобиеш
но това може да стане чрез изцяло вътрешна промяна при която Бог няма участие да знаеш...........Щом бог е преценил да се родиш без тези способности
значи така трябва да бъде............и придобивайки ги ти вървиш срещу неговата воля ........образно казано де :lol: Но като цяло смятам че хората които
ги нямат по наследство ............ги придобиват чрез помоща на противоположното на Бог........Ще ме извиняваш че с това противореча на теорията ти
за богомилите но ....................така смятам Аз
Горе долу си прав .
Самите богомили са преродени души от по висши йерархии -говоря за съвършените ,като учители разбира се !
Нешо света ,космоса не са това което си мислим ,нещо много по -различно е , ние си мислим че живеем а ние просто съществуваме .
Всички тия древни духовни учения са истина Индия Египет Атлантида .
Нас са ни научили да не вярваме в тия неща защото не можем да ги разберем
и за нас на тоя етап е по-добре да ги мислим за неверни .

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 21 Мар 2021 23:23 #99263

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Така е .........и да си продължа мисълта. Мисля, че ..........повечето хора със наследствени способности във повече от случаите дори и не предполагат
, че ги имат ..........живеят и умират без дори и да успеят да ги отключат и използват .........но като цяло тези с неследствените са ограничени със
една или максимум две способности имащи ги по рождение .....докато тези със придобитите са истинските магове ...............защото за разлика от
тези със наследствените ............разбират способността във нейната същност и най-вероятно за разлика от тези с наследствените способности
тяхните могат да бъдат и неограничени .............Незнам дали е така но натеория така трябва да бъде ..............Друг е въпроса каква цена човек плаща за
това че ще му бъдат предоставени............??????????????????

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 22 Мар 2021 10:56 #99265

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6056
Психотропное оружие,...ЧОВЕШКИТЕ възможности са невероятни ,но за тях малко се говори..тия са любители които се занимават на по низко ниво,...
Но има в КГБ професоналисти които са на съвсем друго ниво и могат да ти прочетат и мислите ти....
Последна промяна: 22 Мар 2021 10:58 от rublata.

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 22 Мар 2021 14:30 #99266

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Slavitoooo писа:
Самите богомили са преродени души от по висши йерархии -говоря за съвършените ,като учители разбира се !
Нешо света ,космоса не са това което си мислим ,нещо много по -различно е , ние си мислим че живеем а ние просто съществуваме .
Всички тия древни духовни учения са истина Индия Египет Атлантида .
Нас са ни научили да не вярваме в тия неща защото не можем да ги разберем
и за нас на тоя етап е по-добре да ги мислим за неверни .
Преродени измамници, които търсят преродени глупаци.. ;)
Заглавието трябва да се промени, щом става въпрос и за богомили на "ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ или ИЗМАМА"!!!
Последна промяна: 22 Мар 2021 14:34 от kaveiros.

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 22 Мар 2021 17:11 #99270

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
Докторе ,че Жул Верн не е ,като Оцеола :lol: и тогава пиши :lol: !!

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 22 Мар 2021 17:27 #99271

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
ами на Оцеола прилича

..но това е поради липса на национални културни ценности...
..то като няма друго и лайното е ценност и при нужда става за украшение, а че смърди има второстепенно значение... ;)
Последна промяна: 22 Мар 2021 17:35 от kaveiros.

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 22 Мар 2021 17:55 #99272

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
:lol: Тоя български принц на паметника в много исторически източници фигурира така ,че недей така
те първа ще се разнищва фалшивата ни история .

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 22 Мар 2021 18:11 #99273

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Ами уж фигурира..
Ма те тогава, разбираш ли трева са пасли и са били още недорасли....

;)

ИЛЮЗИЯ или МАГИЯ 22 Мар 2021 18:23 #99274

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
:lol: Така е прав си , точно от фалшивата история се е формирала фалшивата нагласа и възприятие за нещата .
Можеше днес и това да ни е смешно но не е !? :lol: :lol:

• Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат