Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Относно полигона на Узана...

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 12:25 #45554

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6637
asparuh писа:
Сутринта в 9.00 получих обаждане от въпросното лице от клипа,че сигналите са на мястото си,
и бръщолевене на глупости от рода ,ама що така ,нетрябваше да ма плашиш и др.Та въпросния Иван
от Габрово ме разпита леко за имената ми и от къде съм,за което получи пълно съдействие от моя страна
/аз никога не се крия,кой съм и от къде/та от друго лице разбрах ,че ще се оплакват
на адвокат за саморазправа и очакваме включване от органите на реда.Поздрави
Нищо чудно той тоз убавец бил доносник , поразпитах тук таме и се оказа че бил сладкопойна чучулига , ама това не ме очудва всички покрай батсезам са яко в услуга на куките . Дойдат ли ти на гости бъди сигурен от къде са пратени.
Последна промяна: 09 Сеп 2016 12:27 от djendaka.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 12:32 #45555

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
asparuh писа:
Сутринта в 9.00 получих обаждане от въпросното лице от клипа,че сигналите са на мястото си,
и бръщолевене на глупости от рода ,ама що така ,нетрябваше да ма плашиш и др.Та въпросния Иван
от Габрово ме разпита леко за имената ми и от къде съм,за което получи пълно съдействие от моя страна
/аз никога не се крия,кой съм и от къде/та от друго лице разбрах ,че ще се оплакват
на адвокат за саморазправа и очакваме включване от органите на реда.Поздрави
..През оная да тие-" Няма никакъво средство/експертиза, който да докаже по недвусмислен и безспорен начин авторството на даден текст в интернет (четох наскоро по повода доста съдебни решения). Да - може да се докаже компютърът от който е излязло съобщението, и да може да се докаже профилът от който е написано то (на петко, на драган, на "звездномомиче1988" и тн) но не може да се докаже, че именно лицето петко а не неговия съквартирант/брат/гадже/някой неприятел е написал съобщението. Както каза някой - за добро или за лошо до момента съдът и експертите които правят съдебно технически експертизи са на мнение че не може по категоричен начин да се докаже авторството на даден текст ако предполагаемият автор отрича да го е написал той. Единствено експертизата вероятно в съчетание с други доказателства/док. средства (разпит на свидетели на които предполагаемият автор е признал да го е писал, самият той да си е признал, и тн) може да доведе до това съдът да приеме че Х е автор". ....ПП-съседите още ли ти крадът от нета?! ;) :whistle:
Последна промяна: 09 Сеп 2016 12:39 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 12:41 #45556

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
rublata писа:
За този полигон ,толкова се писа и плака,преди започването на събора,защото изисква много труд,само който не е правил не знае.Но като събирах табелите с целите,маркери не видях да бъдем честни,само този ,който го правил и има схемата с размерите ,може наново да ги сложи при някакви изпитания или сбирка на клуба.Поляната от разните сбирки и събори е адски замърсена,пълна е със сигнали и си представете как се чисти за полигон.Благодаря още веднъж на тези ,които го изградиха,радвам се ,че нещата се върнаха на местата им,дано са на верните дълбочини.Не можаха ли тези да звъннат да попитат,както аз направих,може ли да се извади,гърнето?Трябваше ли да овикаме форума и да отправяме люти закани?Как си я мислеха тия?Или това беше целта на занятието -да се вдигне голям скандал и ето ти евтина реклама подплатена и с клип за ДЕЕП ХЪНТЪР.Искам ФЛОРЕТО ,като вещ в рекламите да им изчисли компенсацията в лева.
Приятелю аз и както всички колеги тук си заставаме зад профилите без да се крием като лабораторни мишлета. Пари няма да им искам , но за сметка на това зимата е дълга, сезона беше успешен за мен и имам много свободно време и средства да си правя клипчета и вие всички да им се радвате. От мен ще имат голяма реклама и медиен интерес следващите месеци, филмите те първа започват . ;)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, asparuh, bobo, miro1113, ghost

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 12:47 #45559

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
FLORE писа:
rublata писа:
За този полигон ,толкова се писа и плака,преди започването на събора,защото изисква много труд,само който не е правил не знае.Но като събирах табелите с целите,маркери не видях да бъдем честни,само този ,който го правил и има схемата с размерите ,може наново да ги сложи при някакви изпитания или сбирка на клуба.Поляната от разните сбирки и събори е адски замърсена,пълна е със сигнали и си представете как се чисти за полигон.Благодаря още веднъж на тези ,които го изградиха,радвам се ,че нещата се върнаха на местата им,дано са на верните дълбочини.Не можаха ли тези да звъннат да попитат,както аз направих,може ли да се извади,гърнето?Трябваше ли да овикаме форума и да отправяме люти закани?Как си я мислеха тия?Или това беше целта на занятието -да се вдигне голям скандал и ето ти евтина реклама подплатена и с клип за ДЕЕП ХЪНТЪР.Искам ФЛОРЕТО ,като вещ в рекламите да им изчисли компенсацията в лева.
Приятелю аз и както всички колеги тук си заставаме зад профилите без да се крием като лабораторни мишлета. Пари няма да им искам , но за сметка на това зимата е дълга, сезона беше успешен за мен и имам много свободно време и средства да си правя клипчета и вие всички да им се радвате. От мен ще имат голяма реклама и медиен интерес следващите месеци, филмите те първа започват . ;)
Ъъъъ,такова,-при мене беше слабичък сезона,пък зимата дълга---та си викам-ко ти трябват красиви и снажни артисти---такова де-не,че се предлагам,ма чувам,че красивите артисти са добре платени... :blush: :blush: :lol: :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: vezir, mitko, FLORE, miro1113

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 12:47 #45561

• messor
  • messor's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 455
Aemilivs писа:
Аз не мисля, че собственика на deep hunter ги е подтикнал. Просто неразумна постъпка на представителите му. Щом всичко си е на мястото е добре.
Така си мислиш ти, 100% телефонно обаждане да се изкяри на чужд гръб, ама те незнаят че само сиренцето в капана на мишката е безплатно!

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 12:50 #45562

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6032
ЗА какво са правили убавците клип?Ако искаха нещо да покажат на събора беше мястото ,а не след и пак казвам ,това си РЕКЛАМА иначе нямаше да качват клип.Друго нещо бе Наско -ПИРАТА,постоянно беше сред търсачите и се интересуваше от проблеми,правеше тестове пред всички,имал съм негова машина,която не ме удовлетворяваше 2в1,да не ме обвините в пристрастие,та Човека си гледаше работата и се старае нещо ново да вложи в уредите си,а и от колеги ,които са имали негов уред ,знам ,че е точен,коректен,когато имат проблем и за това е уважаван от всички,така,че доверие към клиента се изгражда с години и се руши за секунди,дано не така и ГОЛДЪН МАСК.
Последна промяна: 09 Сеп 2016 13:25 от rublata.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, asparuh, bobo, FLORE, messor

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 12:57 #45564

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Такава РЕКЛАМА ще им направя че и в Бангладеж няма да могат да продадат нищо.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Последна промяна: 09 Сеп 2016 12:58 от FLORE.

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 13:07 #45565

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
rublata писа:
ЗА какво са правили убавците клип?Ако искаха нещо да покажат на събора беше мястото ,а не след и пак казвам ,това си РЕКЛАМА иначе нямаше да качват клип.
Дааа,много си прав-някой си е научил урока
"РЕКЛАМА СЪЩНОСТ, ВИДОВЕ, ПРИНЦИПИ. РЕКЛАМНА ЦЕЛ

Същност Рекламата е неразделна част от маркетинга и един от основните елементи за въздействие на пазара. В условията на ожесточена конкуренция, работата на рекламата е да създаде търсене на определени стоки, а купувачите да се насочват към мястото на продажбата. Рекламата е средство за реализиране на повече и по-изгодни продажби от предлаганите стоки в стремежа на всяка фирма към по-голяма печалба. Рекламната дейност е специализирано представяне на информация, благодарение на което, потребителят трябва да се ориентира в многообразието от предлаганите стоки и услуги и да предпочете това което ще му е най-полезно, най-изгодно и най-престижно. Чрез рекламата се дават сведения за качеството, цената, полезността на предлаганите стоки и услуги, за техните производители и търговци. Съществуват аргументи срещу и за рекламата. Аргументи срещу рекламата: -рекламата оскъпява стоката, тъй като фирмите включват разходите за реклама в търговската цена; -рекламата е прахосване на средства, ако не предизвика продажба. Тези средства биха могли да се използват за други цели; -рекламата манипулира потребителя или го прави консумативен идиот; -рекламата преувеличава и създава съмнителни идеали, с които потребителите се идентифицират; -само големите фирми мога да инвестират огромни суми в рекламата и така се ограничава конкуренцията. Аргументи в полза на рекламата: -рекламата осигурява и увеличава продажбите и по този начин създава работни места; -хората не са толкова наивни и не се поддават толкова лесно на влияние; -добрата реклама информира и създава добър вкус у потребителя.
Исторически сведения за рекламата. След 1920 г., се прибавя и радио рекламата. След първата световна война идва и киното. Около 1950 г. навлиза и телевизионната реклама - най-силен рекламен ефект. Сега навлязоха интернет, SMS-те.
Ролята на рекламата. Колкото едно общество е по-богато, пазара е по-стабилен, колкото са по-големи възможностите за избор м/у множество стоки и услуги, толкова повече нараства ролята на рекламата. За фирмите и за нейните клиенти ролята на рекламата не е еднаква. За фирмата ролята на рекламата е да създаде възможността за получаване на по-висока печалба за сметка на конкуренцията. Ролята на рекламата за купувача е да стимулира неговото желание за закупуване на определена стока и услуга.
Функции на рекламата: -да се създава образ на престижност, ниски цени или новост на продуктите на фирмата; -да предизвиква запознаване с новите продукти; -да запазва популярността на съществуващите стоки и услуги; -да обяснява къде може да се купи стоката; -да информира потребителите за сезонни разпродажби и т.н.
Основни характеристики на рекламата: -Рекламата винаги е платена и се знае кой я е платил. Тя винаги служи на нечии търговско-икономически интереси и поради това не може да претендира за безпристрастност; -Рекламата не е монопол на никого. Всеки може да прави реклама. Има огромна разлика м/у истинската професионална реклама и рекламата направена от дилетанти; -Дори добрата професионална реклама не гарантира 100% пазарен успех. Никой истински бизнесмен не си позволява да съкрати средствата за реклама, защото той знае, че ако прави реклама няма гаранция за успех, но без реклама неуспехът му е сигурен.
Видове реклама: -Информираща реклама - тя запознава потребителите с нова или модернизирана стока, ч/з съобщаване на подробни сведения за качеството, цената, начина на употреба, местата за продажба, гаранционно сервизно обслужване и т.н.; -Стимулираща реклама - тя внушава на потребителите, че рекламирания продукт е най-добрият, като се показват онези предимства на продукта, които могат да донесат изгода на потребителя. Акцентира се в/у търговската марка и се внушава представа за удоволствието, което ще изпита потребителят, като придобие продукта; -Напомняща реклама - има за цел да подържа в съзнанието на потребителя информацията, за дадена стока, марка или фирма и да предизвика желание за покупка; -Социална реклама - тя оказва въздействие в/у общественото мнение, ч/з популяризиране и налагане на
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 14:03 #45568

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
БОБО,не ми вади стари статии как се прави реклама,нещата се промениха с времето, Галена имаше скандал във ваната и стана известна,а нашето си е на гол гъз на БНФМ,защото никой не вземал пари за материали и изграждане ,гориво и т.н.,нещо подобно на тази австралийска скандална реклама...

Последна промяна: 09 Сеп 2016 14:29 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, bobo

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 14:04 #45569

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6609
То хубаво, че рекламират, ама тия двамата като ги види човек, само за реклама на цървули стават, а не за електроника.
Владо, ти с конкурс проведен от членовете на батсезам ли ги избра. Това ли са най-интелЕгентните. Ако беше пратил нещо по така, целият полигон да бяха изровили, щяхме да си мълчим. ;) Ето едно предложение за следващия път: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

По добър вариант е от ония двамата.
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Последна промяна: 09 Сеп 2016 14:05 от mitko.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, bobo, rublata

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 14:18 #45570

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817

Рубла, я кажи сега ти на коя би простил?
Следните потребители изказаха благодарности: valchan_gb

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 14:54 #45573

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Аз на синекосата, мразя татуйровки :) .
Следните потребители изказаха благодарности: rublata

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 14:59 #45574

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
zempar писа:
Аз на синекосата, мразя татуйровки :) .
Хм...
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 15:44 #45575

• rublata
  • rublata's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
бягате от темата колеги,никакви отговори не видях,но за четирите мамаши не прощавам на никоя щото съм техния калибър и няма да си чупим кокалите,слаби мумии не обичам,а тия дебелани се чукат като за последно и могат те изцедят до капка,че да не можеш да ходиш няколко дена.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko, bobo

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 15:48 #45576

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6609
Абе кви професионалисти сте. Нема грозна жена, има малко пил мъж. :silly: И нема калпав мъж, има калпава жена. :ohmy:
Сега да минем на темата. Аз лично съм малко разочарован от събора. :ohmy: Ще питате защо ? Ами сбирка с толкова пиене на троянска сливова ;) и без кютек, каква сбирка е. Човек като чете форума, остава с убеждението, че членовете му са само ММА бойци, а пък за три дни никаква свада не се заформи. Пълно разочарование. :( Та за следващите трябва да се помисли по въпроса.

СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, asparuh, kaveiros, bobo, FLORE, miro1113, Djenko
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат