Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9

ТЕМА: Относно полигона на Узана...

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 22:09 #45513

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6757
Стефан писа:
Slavitoooo писа:
Преди може би 1 час човек от клипа ми звънна по телефона пет пъти ми повтори че е открил гърнетата без да е имало маркери и демек се извинява но някъде някой бил написал че въпросните дупки на 60 и 90 см . били празни та за това се наложило да ги изкопае та да докаже че вътре е имало гърнета с пари .
то изкопал ги изкопал ги ама после се зачудих защо е използвал детектор като то ясно си личаха дупките и без какъвто и да е маркер .
То хубаво искал да докаже, но какво му пречеше да ги остави обратно вътре преди да зарови :huh:
Това е гладен , мръсен , клошар видя малко левчета и реши да си ги прибере , да си оправи живота че с таз умряла рамка пари няма да изкара , всичките покрай Владо Лилов са такива мишоци , пълни скъсаняци а той им хвърля трохи ама незнам дали ще е толкова смел да им оправя после бакиите , че чувам и с мутри плашел а аз такива най много ги обичам.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, asparuh, FLORE

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 22:10 #45514

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14403
Стефан писа:
Slavitoooo писа:
Преди може би 1 час човек от клипа ми звънна по телефона пет пъти ми повтори че е открил гърнетата без да е имало маркери и демек се извинява но някъде някой бил написал че въпросните дупки на 60 и 90 см . били празни та за това се наложило да ги изкопае та да докаже че вътре е имало гърнета с пари .
то изкопал ги изкопал ги ама после се зачудих защо е използвал детектор като то ясно си личаха дупките и без какъвто и да е маркер .
То хубаво искал да докаже, но какво му пречеше да ги остави обратно вътре преди да зарови :huh:
Ами и вие сте едни , може да му е първото гърне на човека , как така обратно да го зарови ?? :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, kaveiros, mitko, bobo, FLORE, Radislav

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 22:11 #45515

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
FLORE писа:
Колеги много не наблегнах на събора на тази марка, понеже знам че за нищо не става а и както видяхте от клиповете по рано днес и самите дилъри не струват за това качвам тука една снимка и друга с номера на колата която искаше да не се снима ония цървул .

Обещавам с тръбите от рамката да му направя клизма !
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, FLORE, messor, rublata

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 22:19 #45516

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
Като го гледам,зъби за избиване -няма ,ама свирки ще прай докато му писнат ушите
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, FLORE, rublata

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 23:04 #45517

• messor
  • messor's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 455
FLORE писа:
Колеги много не наблегнах на събора на тази марка, понеже знам че за нищо не става а и както видяхте от клиповете по рано днес и самите дилъри не струват за това качвам тука една снимка и друга с номера на колата която искаше да не се снима ония цървул .

Както винаги на точното място.
Последна промяна: 08 Сеп 2016 23:05 от messor.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, asparuh, bobo, FLORE

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 23:15 #45519

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
messor писа:
asparuh писа:
Незнам какво да кажа,едвам се сдържам в кожата си,със въпросния амсалак с плетените
обувки,му звъннах по телефона и му казах да си запамети номера ми и утре не са ли върнали
всичко на мястото си както е било,ще има ебане със сигурност ама ще хване и първа група
пенсия с предружител.Следва продължение........
П.С.До всички търговци,правете като Микрона и АКА ,свои полигони и си ги копайте колкото
искате,в противин случай секс + ППГП/Пенсия Първа Група с Предружител/гаранция до живот.
НЕ СЕ МАЙТАПЯ $ХИЧ
Не е виновен само той, въпросният производител му е звънал и са станали нещата.Рибата се вмирисва от към главата!
Не отрязвай ръката, отрежи главата!
Ако Владо е отговорен,или свързан с това ,щото вече не мога им фана нишката-кой се представя от името на фирмата,и кой с къв ник пише-- само ще му кажа-пич-мъжете не правят така!
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, mitko, FLORE, miro1113, Radislav

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 23:21 #45521

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Сега следва типично по Български,шефа да се ограничи от действията на своите представители
Като ги набеди случая за своеволие,По добре да изгори един цървул,отколкото марката която продава
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, djendaka, FLORE, miro1113, Radislav

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 23:24 #45522

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Аз друго ще му кажа ,ама в тъмното дали ще ме чуе?
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE, messor

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 23:33 #45524

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
comander писа:
Аз друго ще му кажа ,ама в тъмното дали ще ме чуе?

Няма да те чуе но ще те усети със сигурност :)
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, messor

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 23:40 #45526

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Гледам да се въздържам от писаници ,щото на мен силата ми е в деиствията ,само за два дена и цирка ще свърши .Два дена и тези хомо бандити като видат клавиатура ще пребират ръчичките в джобчетата (или това което е останало от тях).
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE, messor

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 23:47 #45527

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
А пък аз ще ги науча ей тея Дийп-бандити ,като видят полигон да им свири
гъза като жътварска стомна
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, comander, djendaka, FLORE

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 23:51 #45528

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Вярно ли че на Домлян щели да ходят полицаи които бил с детектор да го проверяват за уведомление към министерстви на културата?
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, asparuh, FLORE, Radislav

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 23:54 #45529

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2166
Тоя от клипа ходи все едно е се е насрал.Страх го е да мръдне по рязко,та да не окаля крачулите.Както казва един познат ""Ако го видя така да търка по полето ше му ударя една лопата в гърбицата та да не се мъчи""
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, asparuh, FLORE

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 23:58 #45530

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
yaponetsa писа:
Тоя от клипа ходи все едно е се е насрал.Страх го е да мръдне по рязко,та да не окаля крачулите.Както казва един познат ""Ако го видя така да търка по полето ше му ударя една лопата в гърбицата та да не се мъчи""
Ходи щото измислената рамка няма грунд баланс и ако мръдне ще има гърнета на всякъде дори и без маркери :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: comander, FLORE, Radislav

Относно полигона на Узана... 09 Сеп 2016 00:00 #45531

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
comander писа:
Вярно ли че на Домлян щели да ходят полицаи които бил с детектор да го проверяват за уведомление към министерстви на културата?
И аз така чух,но дали ще излезе вярно,ще разберем в последствие.Но там както има и регистрирано селище
,че и без регистрация в министерството-не ми се мисли.Да си вземат една кофа с грес за лафети че е най-на цена
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, yaponetsa, FLORE, Radislav
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат