Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9

ТЕМА: Относно полигона на Узана...

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 20:59 #45496

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
Моля за внимание само да съобщя на тея които незнаят,днес или вчера незнам точно
,,коректните тъговци,,от дийп хънтър са извадили една от дълбоките цели на полигона на Узана
без наше съгласие,с цел реклама и печелене на дивиденти от моя/нашия/ гръб както винаги.
Много съм възмутен от тая случка и смятам лично да се заема със случая.Неможе 7-8 човека
да се трепят цял ден да правят полигон,и някъкви дрислйовци на готово да праят реклама.
Ако колегите с които го правихме не са възмутени ,аз съм,и смятам труда който съм дал да
ми бъде заплатен.А всички знаете че не работя ефтино.Следва продължение........
Благодаря за вниманието

Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, zempar, mitko, Стефан, FLORE, miro1113, Radislav, messor, Djenko

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 21:10 #45497

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
На това му се вика мародерство, лешоядско поведение и не знам още какви....................
Паразити, които серат на труда на хората.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, asparuh, mitko, FLORE, miro1113, Radislav, Djenko

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 21:14 #45498

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Е как може тия олигофрени да правят такова нещо, ам като толкова ги чува целите тоя шушляк дето е на клипа да си купи обувки че тия нещо много скъсани. И аджеба на събора що не чуха целите а сега взеха да ги чуват е и да не му снимат колата, абе амсалак нали тебе снимат бухал недъгав, тия са за шамари абе те много станаха вече на опашката.
И кво копае там майка си ли търси.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: zempar, mitko, bobo, prospector, Djenko

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 21:21 #45499

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
  • Получени благодарности 1979
И буркана е изваден:

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 21:32 #45500

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6763
FLORE писа:
Е как може тия олигофрени да правят такова нещо, ам като толкова ги чува целите тоя шушляк дето е на клипа да си купи обувки че тия нещо много скъсани. И аджеба на събора що не чуха целите а сега взеха да ги чуват е и да не му снимат колата, абе амсалак нали тебе снимат бухал недъгав, тия са за шамари абе те много станаха вече на опашката.
И кво копае там майка си ли търси.
Мамицата им измикярска много вбесих на тия прошляци , само как се изгавриха с нашия труд , майка си ли очакваше да открие тоя клошар , Флоре нямаш ли снимка на колата му и на него от близък план да я изтипосаме във форума то все някой колега ще го угади , казах на Радислав да махне маркерите и тогава щяха да ми хванат оная работа с тоз боклук безподобен ама той вика нека си стоят да си ги знаем.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, FLORE

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 21:35 #45501

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Незнам какво да кажа,едвам се сдържам в кожата си,със въпросния амсалак с плетените
обувки,му звъннах по телефона и му казах да си запамети номера ми и утре не са ли върнали
всичко на мястото си както е било,ще има ебане със сигурност ама ще хване и първа група
пенсия с предружител.Следва продължение........
П.С.До всички търговци,правете като Микрона и АКА ,свои полигони и си ги копайте колкото
искате,в противин случай секс + ППГП/Пенсия Първа Група с Предружител/гаранция до живот.
НЕ СЕ МАЙТАПЯ $ХИЧ
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, Стефан, FLORE, Radislav, rublata

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 21:45 #45504

• Radislav
  • Radislav's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 3210
Практиката показва, че в България все още има много хора, които искат с "чужда пита помен да правята" и най-лошото е, че го правят.
Изгледах клиповете и четох коментарите в "Глутницата".Мога само да изкоментирам, че въпросното лице знае ТОЧНО къде се намират целите- дюбелите за изолация са забодени над тях.
Мисля, че никой няма право да руши труда на другите !
Постъпката е много елементарна, селска и първосигнална !Бай-Ганъовска .
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Следните потребители изказаха благодарности: comander, FLORE, miro1113, Христов, messor

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 21:45 #45505

• messor
  • messor's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 455
asparuh писа:
Незнам какво да кажа,едвам се сдържам в кожата си,със въпросния амсалак с плетените
обувки,му звъннах по телефона и му казах да си запамети номера ми и утре не са ли върнали
всичко на мястото си както е било,ще има ебане със сигурност ама ще хване и първа група
П.С.До всички търговци,правете като Микрона и АКА ,свои полигони и си ги копайте колкото
искате,в противин случай секс + ППГП/Пенсия Първа Група с Предружител/гаранция до живот.
НЕ СЕ МАЙТАПЯ $ХИЧ
Не е виновен само той, въпросният производител му е звънал и са станали нещата.Рибата се вмирисва от към главата!
Не отрязвай ръката, отрежи главата!
Последна промяна: 08 Сеп 2016 21:47 от messor.
Следните потребители изказаха благодарности: Djenko

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 21:48 #45506

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14409
Преди може би 1 час човек от клипа ми звънна по телефона пет пъти ми повтори че е открил гърнетата без да е имало маркери и демек се извинява но някъде някой бил написал че въпросните дупки на 60 и 90 см . били празни та за това се наложило да ги изкопае та да докаже че вътре е имало гърнета с пари .
то изкопал ги изкопал ги ама после се зачудих защо е използвал
детектор като то ясно си личаха дупките и без какъвто и да е маркер .

П.П. между другото поиска да ми върне гърнетата с монетите ако съм бил ходил на събора в Домлян ли къде беше казах му че там няма да ходя .
е това беше .
Последна промяна: 08 Сеп 2016 21:50 от Slavitoooo.

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 21:50 #45507

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
asparuh писа:
НЕ СЕ МАЙТАПЯ $ХИЧ
Тва ако беше по бургаско още таз вечер щеше да ги връща на челник , че и райграс щеше да е засял до сутринта , дано повече не се появява на наши събори че тогава с педи ще мери колко дълбоко му е влязла лопатата от зад лайнар мръсен .
Следните потребители изказаха благодарности: comander, asparuh, FLORE, miro1113, prospector, rublata

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 21:53 #45508

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Остай Славчо тия глупости,тея боклуци 3-дена стояха тах с шатра на дийп хънтър
и незнаят че там са дълбоките цели ли? Ми това е направо мръстна подигравка с нас
Да не ги виждам,особено ейтоя с апарата Иван от Габрово.Ша го изям
А и иска да ти върне монетите,понеже като му се обадих преди час по телефона му
казах че ще го пенсионирам от утре,а кой ще ги рови пак сигналите -Аз ли?
200 лева ми е надника -да се разберат само кой плаща и почвам
Последна промяна: 08 Сеп 2016 21:57 от asparuh.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, comander, bobo, FLORE

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 22:01 #45509

• Стефан
  • Стефан's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
  • Получени благодарности 1979
Slavitoooo писа:
Преди може би 1 час човек от клипа ми звънна по телефона пет пъти ми повтори че е открил гърнетата без да е имало маркери и демек се извинява но някъде някой бил написал че въпросните дупки на 60 и 90 см . били празни та за това се наложило да ги изкопае та да докаже че вътре е имало гърнета с пари .
то изкопал ги изкопал ги ама после се зачудих защо е използвал детектор като то ясно си личаха дупките и без какъвто и да е маркер .
То хубаво искал да докаже, но какво му пречеше да ги остави обратно вътре преди да зарови :huh:
Следните потребители изказаха благодарности: valchan_gb, mitko, miro1113, Radislav

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 22:01 #45510

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Slavitoooo писа:
то изкопал ги изкопал ги ама после се зачудих защо е използвал
детектор като то ясно си личаха дупките и без какъвто и да е маркер .

П.П. между другото поиска да ми върне гърнетата с монетите ако съм бил ходил на събора в Домлян ли къде беше казах му че там няма да ходя .
е това беше .
Ще ги върне и с лихва бъди сигурен , и да не се правят на улави ние последни си тръгнахме от там след нас бяха само Митака и Евгени и маркерите бяха там направо ще го направя лиля тоз гляден прошляк .
Следните потребители изказаха благодарности: bobo, FLORE, messor

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 22:07 #45511

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
Ми ,късмет ти пожелавам...,щот ш"ти требе... :(
Последна промяна: 08 Сеп 2016 22:13 от bobo.

Относно полигона на Узана... 08 Сеп 2016 22:07 #45512

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Колеги много не наблегнах на събора на тази марка, понеже знам че за нищо не става а и както видяхте от клиповете по рано днес и самите дилъри не струват за това качвам тука една снимка и друга с номера на колата която искаше да не се снима ония цървул .

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Последна промяна: 08 Сеп 2016 22:13 от FLORE.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, asparuh, messor
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 9
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат