Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: Помощ от "НАШАТА" Федерация?

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 23 Авг 2016 22:36 #44908

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2434
Понеже не мога да пиша в темите „Правила на сайта и форума на БНФМ“ и „Блокиране на профили с непълни данни“ искам тук да благодаря на хората, които проветриха форума, че бая беше замирисал :) .
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, yaponetsa, mitko, Стефан, FLORE

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 23 Авг 2016 23:08 #44914

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6626
zempar писа:
Понеже не мога да пиша в темите „Правила на сайта и форума на БНФМ“ и „Блокиране на профили с непълни данни“ искам тук да благодаря на хората, които проветриха форума, че бая беше замирисал :) .
Форумът ще бъде напълно чист от провокатори измикярии и други секси индивиди , както беше решено на общото събрание форумът ще бъде само за членове на БНФМ които ще застанат с името си за своите думи . Много е лесно да плюеш и да говориш за какво ли не но напълно анонимно . Нещата стават бавно защото само един човек се занимава с проверка на данните и потребителите , има хора които не са си променили данни а са членове но след смяна на ранговете в новия форум не са потвърдили своята регистрация , надяваме се до края на годината форумът да бъде напълно почистен от мъртви души , уши и ко ли не но преди всичко трябва да имаме търпение .
Следните потребители изказаха благодарности: comander, asparuh, mitko, FLORE, dinko_30, miro1113, cat, Radislav, Valentinian-2

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 24 Авг 2016 10:02 #44926

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2434
Малко ми е мъчно за някои хора, които избиваха комплекси тук а сега ще почнат да бият жените си :) , или пък жените им ги биеха та си избиваха комплексите тук :) .
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, bobo, FLORE, cat, Radislav

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 24 Авг 2016 23:29 #44970

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
zempar писа:
Малко ми е мъчно за някои хора, ........:) , или пък жените им ги биеха та си избиваха комплексите тук :) .
...Ся -що се заяждаш с мене :( :lol: :lol:
Последна промяна: 24 Авг 2016 23:32 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: comander

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 25 Авг 2016 02:15 #44977

• dinko_30
  • dinko_30's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6
Така тука гледам чета и не вярвам че интригите продължават флоре квот кажеш ша ги правим Митак на оня с х 6 цата съм съгласен да му е пишат тотал :)
А този ти киро и бат ти светлйо деуса дет ми продава захранване за кола за 80лв мога ги пусна голи из некой гора за метеорити ма на лилов и оня дибелия им съм най навит :evil:
Така дойде Време и на Г-н началник на федерациата Илия подготвил съм и за него изненада . Защо ли ? Преди 2 год се запалих по хобито до гр Варна на събор ми бе направена карта срещу заплащанено интересно имах и бесплатен подарък който публично ще върна и ще искам публично обяснение надявам се и производите ли да пресъстват на събора че с некой и сметки има да оправя ме.
Некой ше се сетят кой сам други не на събора ще ме видите това ми първото мнение от 2 год.

ДИНКО ЗА НАПРЕД КОГАТО ИСКАШ ДА ПИШЕШ В ФОРУМА ГЛЕДАЙ ДА СИ ТРЕЗВЕН , ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТОВА ЩЕ ТИ Е ПЪРВОТО И ПОСЛЕДНО МНЕНИЕ ДОКАТО СЪМ МОДЕРАТОР .
Последна промяна: 25 Авг 2016 15:27 от FLORE.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, kaveiros

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 25 Авг 2016 09:15 #44979

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
Още се намират колеги /мъртви души/ за изчистване,че и го дават хейтъри.Брееее

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 25 Авг 2016 11:06 #44980

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Значи като не се познава някой е мъртва душа ?
Интересно само по Бургас ли са живите ?
Значи трябва да се престане с нападките тука срещу този и онзи, закани и темподобни. Прави се много лошо впечатление за федерацията с постоянните глупости дето се бълват. Който има да прави с някой нещо или да му казва нещо, да пали колата и да отива да си ореждат сметките посами. Когато ще се прави побой или скандал не се тръби навсякаде и докоментирва с писане защото е подсъдно и може да има обратен ефект за уж правите.
Ама аз ли да ви уча уж знаете законите !

П.с. Това е Хоби форум, за разтуха, за да се научи нещо ново за хобито, а то се обърна на каубойска кръчма с мерене на пишки !
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Последна промяна: 25 Авг 2016 11:11 от Fastext.
Следните потребители изказаха благодарности: niki stoianov, mitko, bobo, miro1113, Radislav

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 25 Авг 2016 11:23 #44981

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
dinko_30 писа:
Така тука гледам чета и не вярвам че интригите продължават флоре квот кажеш ша ги правим Митак на оня с х 6 цата съм съгласен да му е пишат тотал :)

А този ти киро и бат ти светлйо деуса дет ми продава захранване за кола за 80лв мога ги пусна голи из некой гора за метеорити ма на лилов и оня дибелия им съм най навит :evil:

Така дойде Време и на Г-н началник на федерациата Илия подготвил съм и за него изненада . Защо ли ? Преди 2 год се запалих по хобито до гр Варна на събор ми бе направена карта срещу заплащанено интересно имах и бесплатен подарък който публично ще върна и ще искам публично обяснение надявам се и производите ли да пресъстват на събора че с некой и сметки има да оправя ме.
Некой ше се сетят кой сам други не на събора ще ме видите това ми първото мнение от 2 год.
Брех,ти както я зафана-не на събора,ми направо по новините ш-те видиме :) ---А иначе за протокола-членска карта на федерацията,както и на всички други организации с нестопанска цел ,се получава срещу платен членски внос...
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 25 Авг 2016 11:41 #44982

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6626
Цецо не четеш правилно , тук никой не говори за бой а само за любов . Не виждам нищо лошо след като организацията ни е предимно от мъже да искаме да пресъединим една женска организация на ую тътсачките към нас . Колкото до колегата Динко явно много е набрал щом от събора във Варна му се струват 2 години , и няма лошо като има нещо да казва , да го казва с време и да видим как да го оправим , събора е след по малко от 10 дена .

ПП. Колега някой на сила ли те накара да станеш член и да заплатиш 20 лв. И като стана член какво си очаквал че чак на председателя си набрал , кажи кой с какво те излъга от федерацията.
Последна промяна: 25 Авг 2016 11:44 от djendaka.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, mitko, bobo, FLORE

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 25 Авг 2016 14:46 #44983

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
Fastext писа:
Значи като не се познава някой е мъртва душа ?
Интересно само по Бургас ли са живите ?
Значи трябва да се престане с нападките тука срещу този и онзи, закани и темподобни. Прави се много лошо впечатление за федерацията с постоянните глупости дето се бълват. Който има да прави с някой нещо или да му казва нещо, да пали колата и да отива да си ореждат сметките посами. Когато ще се прави побой или скандал не се тръби навсякаде и докоментирва с писане защото е подсъдно и може да има обратен ефект за уж правите.
Ама аз ли да ви уча уж знаете законите !

П.с. Това е Хоби форум, за разтуха, за да се научи нещо ново за хобито, а то се обърна на каубойска кръчма с мерене на пишки !

Колега ,като казвам ,,мъртви души,, не визирам саморазправа и незнам какво ти е дошло още на акъла,
а именно това че от скоро време точно за ейтакива като тоя екземпляр/фалшиви никове/ без рег.на карта
без имена и др. ,които само мътят водата искаме да очистим форума от тях.Но ти май не следиш нещата
как се развиват,или влизаш от дъжд на вятър.

П.С. И какво общо има Бургас в коментара ми неразбрах,нещо немога да стопля
Последна промяна: 25 Авг 2016 14:51 от asparuh.

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 25 Авг 2016 15:25 #44985

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
mdet
Последна промяна: 25 Авг 2016 21:43 от kaveiros.
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 25 Авг 2016 21:23 #44998

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Много добре ме разбрахте какво искам да кажа ! Излишно е да се разпъват повече локуми ! Знам как стоят нещата и че някои хора са за ремонт, но тея работи се правят тихомълком. Те и затова куките ходят на гости на търсачите защото дрънкат глупости наляво и надясно !
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, bobo, miro1113, Radislav

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 25 Авг 2016 21:40 #44999

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Чак пък някой, да се занимава с тия боклуци едва ли..
Следните потребители изказаха благодарности: bobo

Помощ от "НАШАТА" Федерация? 26 Авг 2016 00:12 #45025

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
Fastext писа:
Много добре ме разбрахте какво искам да кажа ! Излишно е да се разпъват повече локуми ! Знам как стоят нещата и че някои хора са за ремонт, но тея работи се правят тихомълком. Те и затова куките ходят на гости на търсачите защото дрънкат глупости наляво и надясно !
Те и за ремонт не са-направо са за скрапа.Другото просто е начин да се покаже колко ги "уважаваш"!....Защото само достойните противници се уважават! :)
Последна промяна: 26 Авг 2016 00:14 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, FLORE
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат