Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Бат Кирчо пак изби рибата.....

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 22:49 #43820

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 2166
FLORE писа:
Японец забрави да кажеш че машината щяла да пее тръбата на 2 метра без проблем, те точно това чакат някой да набутат да опънат мангизите тези измислени милиционерски канарчета.
Не исках да изпадам в технически подробности,но бая са го лъгали човека.То не са били метри,то не са били чудеса.Смятай фишер да чуе тръба за поливане,дето е на поне 1,50м,понякога стига и до 3 метра.Требва да си или имбецил или пълен мошеник да го кажеш това на някой.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 23:16 #43821

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Ъм че той кирето, откъде да знае на колко лови фишера?
Следните потребители изказаха благодарности: yaponetsa, FLORE, cat

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 23:20 #43822

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 5022
kaveiros писа:
Ъм че той кирето, откъде да знае на колко лови фишера?

Док ти остави че не знае на колко хваща, ама и няма може да го включи . :woohoo:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, yaponetsa

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 23:43 #43823

• zempar
  • zempar's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2436
Лови, лови, даже и интернитови тръби лови :) .
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, yaponetsa, bobo, FLORE, cat, Radislav

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 23:48 #43824

• mahmut
  • mahmut's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 182
yaponetsa писа:
cat писа:
comander писа:
Живак ,нещо с Японеца много засукани термини използвате ,да не сте ходили на някои семинар :S
Начи мятаме сИмИнарти да одим са убръзовъми г¬н Измаминов ще ме учи как да тражим злато и метеорити а СФетли как се прави алъш вериш . treasure coins gold-nugget coin33 А ако помогнете може да се научат да носят на бой тва е част от тактикълкомандосията :dry:
Ама вервай ми все някога ше ги научат.Не исках да разправям историята,но сърце юнашко не трае.Звъни ми мой приятел и ми вика може ли да продадем едно пинпойнтерче.На право се зачудих точно пък тоя от къде го има,щото човека не е търсач.Да ама има фирма напълно законна , за вадене на стари тръби и полагане на нови такива.Ръчнал нашия в интернет преди около година и половина ,да си купи неква машина с която да засича по лесно тръбите.А познайте в коя мрежа се е ударил нашия шаран. - империо точка бис.Набутали му фишер ф-75 лимитед.Рекли му че с тая машина нема тръба дето да не я засече,даже и пинпойнтер за по точна локализация му набутали.Направете си сами сметка колко се е охарчил и каква работа може да свърши тая апаратура в случая с тръбите.Като ми го каза останах като гръмнат.Рекох му "абе знаем се от години,що не ме попита първо"?Да ама от както каруцата се катурне пътища много.Иначе тоя чиляк много се е навил и той за еднополов секс...със кой няма да казвам,сетете се сами.

Половината от вината за това дърво си я носи твоя познат . Не знам как ще се занимава с ВИК професионално и няма да знае че има техника и то от доста фирми разработена специално за ВИК . Но останалата вина си е на така познатите ни измамници . Видели го че е със събути гащи и му го натряскали .

Бат Кирчо пак изби рибата..... 27 Юли 2016 00:31 #43826

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
mahmut писа:
yaponetsa писа:
cat писа:
comander писа:
Живак ,нещо с Японеца много засукани термини използвате ,да не сте ходили на някои семинар :S
Начи мятаме сИмИнарти да одим са убръзовъми г¬н Измаминов ще ме учи как да тражим злато и метеорити а СФетли как се прави алъш вериш . treasure coins gold-nugget coin33 А ако помогнете може да се научат да носят на бой тва е част от тактикълкомандосията :dry:
Ама вервай ми все някога ше ги научат.Не исках да разправям историята,но сърце юнашко не трае.Звъни ми мой приятел и ми вика може ли да продадем едно пинпойнтерче.На право се зачудих точно пък тоя от къде го има,щото човека не е търсач.Да ама има фирма напълно законна , за вадене на стари тръби и полагане на нови такива.Ръчнал нашия в интернет преди около година и половина ,да си купи неква машина с която да засича по лесно тръбите.А познайте в коя мрежа се е ударил нашия шаран. - империо точка бис.Набутали му фишер ф-75 лимитед.Рекли му че с тая машина нема тръба дето да не я засече,даже и пинпойнтер за по точна локализация му набутали.Направете си сами сметка колко се е охарчил и каква работа може да свърши тая апаратура в случая с тръбите.Като ми го каза останах като гръмнат.Рекох му "абе знаем се от години,що не ме попита първо"?Да ама от както каруцата се катурне пътища много.Иначе тоя чиляк много се е навил и той за еднополов секс...със кой няма да казвам,сетете се сами.

Половината от вината за това дърво си я носи твоя познат . Не знам как ще се занимава с ВИК професионално и няма да знае че има техника и то от доста фирми разработена специално за ВИК . Но останалата вина си е на така познатите ни измамници . Видели го че е със събути гащи и му го натряскали .
Знам за какво говориш,но и ти не си напълно на ясно.Сега слагат едни ленти над тръбата или кабела, дето се засичат много лесно когато по тях пуснеш напрежение.Но тука говорим за тръби от преди 50 години.И не твърдя че човека е спец.Той просто си кара с багера напреко на тръбата докато я намери,но това струва време и пари.Просто е искал да си олесни работата.За съжаление излезна доста наивен,макар да не изглежда такъв.

Бат Кирчо пак изби рибата..... 27 Юли 2016 01:08 #43828

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
mahmut писа:

Добре де и да е некомпетентен,а обясни ми моля те поради коя причина е трябвало да го набутат с пинпойнтер?За мен това остава загадка.Сичко друго някак си мога да го разбера,ама пинпойнтер за свет пари,за да търсиш тръби .....

Бат Кирчо пак изби рибата..... 27 Юли 2016 02:33 #43829

• mahmut
  • mahmut's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
yaponetsa писа:
mahmut писа:

Добре де и да е некомпетентен,а обясни ми моля те поради коя причина е трябвало да го набутат с пинпойнтер?За мен това остава загадка.Сичко друго някак си мога да го разбера,ама пинпойнтер за свет пари,за да търсиш тръби .....

Може да са му го дали в случай че не му хареса Fisher-а . :lol:
Последна промяна: 27 Юли 2016 23:21 от mahmut.

Бат Кирчо пак изби рибата..... 27 Юли 2016 10:59 #43832

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
yaponetsa писа:
mahmut писа:

Е как защо, Фишера намира тръбата в радиус от 2 метра, т.е. трябва, да копае трап 2х2х2 м., за да я намери! А с пинпойтера ...цък и готово, покава точно къде е!
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, FLORE

Бат Кирчо пак изби рибата..... 27 Юли 2016 12:25 #43836

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
Малее, то ако радиуса е 2 метра, диаметъра е 4! Значи се получава да копа 4х4х2 = 32 КУБИКА!!!
Ето защо кирето е дал пинпойтер! Сече му пипето на кирето!

Бат Кирчо пак изби рибата..... 27 Юли 2016 13:10 #43838

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 5022
Къде го търсите Курето човека с НАСА работи, Спилбърг му звъни за новия филм който иска да прави "Метеоритна заплаха-началото " няма време с вас да се занимава, пари тябват че сметките вървят всеки месец ... :whistle:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.

Бат Кирчо пак изби рибата..... 27 Юли 2016 21:09 #43843

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14403
FLORE писа:
Къде го търсите Курето човека с НАСА работи, Спилбърг му звъни за новия филм който иска да прави "Метеоритна заплаха-началото " няма време с вас да се занимава, пари тябват че сметките вървят всеки месец ... :whistle:
Абе къв Спилбърг каква НАСА не знам има ли по - големи некъдърници от нашите познайници
само погледнете какво направиха от най - посещаваният форум до Фев 27, 2013 9:52 pm онлайн: 229,
Моля , колегите които имат регистрация в форума империо да пускат по някой пост там все пак там са истинските новини за металдетектинга :lol:
както е написал госин Админа Светли .

Последна промяна: 27 Юли 2016 21:13 от Slavitoooo.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, bobo, FLORE, cat

Бат Кирчо пак изби рибата..... 27 Юли 2016 23:20 #43848

• mahmut
  • mahmut's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
Истински новини за металдетектинга ли ? От тия по фалшиви няма . При тях се пише от много фалшиви никове само за продукти които те продават . Ако някой напише критика за тяхна стока бива банван своевременно . Така тези хора са въвели в заблуждение стотици нови и стари търсачи , изтъквайки несъществуващи достойнства на апаратите които продават . Истината е че тези апарати са пълни боклуци (основно Fisher и Teknetics, че и другите им от асортимента ) и могат да ги продават сулю и пулю и точно така и си става .
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, Slavitoooo, comander, djendaka, cat, rublata

Бат Кирчо пак изби рибата..... 28 Юли 2016 00:09 #43850

• bobo
  • bobo's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 6403
Slavitoooo писа:
FLORE писа:
Абе къв Спилбърг каква НАСА не знам има ли по - големи некъдърници от нашите познайници
само погледнете какво направиха от най - посещаваният форум до Фев 27, 2013 9:52 pm онлайн: 229,
Моля , колегите които имат регистрация в форума империо да пускат по някой пост там все пак там са истинските новини за металдетектинга :lol:
както е написал госин Админа Светли .

Е,и аз бях сред тия 229......Сега много рядко,почти-никога, хвърлям по едно око....ей тъй,от няма кво........Тъпо е ,когато някой се сдобие с реактивен самолет,ма уменията му стигат- само да прай волончета по пистата.........,пък било то и на пълен форсаж :lol: :lol:....а още по-тъпо-да свали от борда сички пилоти... :lol: :lol: :lol: .............Да ти е-а и самолета-само кенефа му мое ползваш :lol: :lol: :lol:
Последна промяна: 28 Юли 2016 00:14 от bobo.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, cat, mahmut

Бат Кирчо пак изби рибата..... 29 Юли 2016 16:22 #43904

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6683
mahmut писа:
Истински новини за металдетектинга ли ? От тия по фалшиви няма . При тях се пише от много фалшиви никове само за продукти които те продават . Ако някой напише критика за тяхна стока бива банван своевременно . Така тези хора са въвели в заблуждение стотици нови и стари търсачи , изтъквайки несъществуващи достойнства на апаратите които продават . Истината е че тези апарати са пълни боклуци (основно Fisher и Teknetics, че и другите им от асортимента ) и могат да ги продават сулю и пулю и точно така и си става .
Напълно съм съгласен с тебе. Големи боклуци. :( ;) :whistle:
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат