Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Бат Кирчо пак изби рибата.....

Бат Кирчо пак изби рибата..... 25 Юли 2016 11:36 #43785

• mahmut
  • mahmut's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 182
Те от NASA , май не знаели за БАТСЗМ . Но техен човек ренегат водил тайна кореспонденция с Кирчо и му снасял класифицирана информация в замяна Светли плащал в зелено . Сега тия от БАТСЗМ (Киро,Светльо и двамата от магазина и тоя четвъртия) знаят къде в България има паднали метеорити колкото кофи . Имало и един колкото телевизор но от тия старите не от сегашните дето са плоски .Всичко това го знам от един от тримата им последователи , дето не може да пази тайна . ;)
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, kaveiros, bobo, miro1113, cat

Бат Кирчо пак изби рибата..... 25 Юли 2016 12:10 #43787

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12816
comander писа:
kaveiros писа:
Тука Адаш още не се е оформил като личност.
Но ако забелязваш, някои идеи, са се зародили още от тогава. Ако наблюдаваш постепенно промяната на поведението му в детсвото, а и после в пубертета, ще забележиш, че ценностите му са започнали да се оформят още от тази възраст. Все още е много млад и още не е навързал нещата.
Вижда се че от ранна възраст има слабост към парите ,там до автомата за безалкохолни напитки става ясно ,че това със събирането на парички ще му стане приоритет.
Там Адаш, ако забелязваш е под наблюдение и вързан на повод, затова връща рестото, въпреки, че не му се отпуска много ръчичката..
После обаче се е научил, да бяга бързо и всичко си идва на мястото...
Ако забележиш, в последните кадри колко е замислен, докато слуша "пирамиди, Фараони", ще разбереш, че още тогава е започнала, да се оформя философията, за по-крупни измами... Въпреки, че никога не е осъществил мечтата си... Винаги нещо не му достига! Сега си има господар, който да мисли вместо него, Това което се изисква от него, не е повече от това което се изисква от един папагал! По-трудно му е от на папагал, но както виждаме всички, стреми се човека!
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, FLORE, miro1113, cat

Бат Кирчо пак изби рибата..... 25 Юли 2016 23:31 #43800

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5020
Значи и на мен ми се обадиха от кораба на Стар Трек и ми споделиха следна информация... :whistle:
Екип от британски учени откри планета, за която се смята, че е покрита с диаманти. Изследванията до тук установяват ултра високи концентрации на въглерод, от който се образуват скъпоценните камъни.
Смятаме, че на тази планета земята и планините са целите от диаманти, казва водещият учен в екипа доктор Ники Мадхъдзан.
Планетата е била открита по термалната радиация, която излъчва и според учените отстои на 1 200 светлинни години. Тя е засечена с помощта на телескопа Spitzer Space на космическата агенция НАСА. BBC
Та викам си няма ли да се направи една мисия там със светилото Кирчо Измаменов и неговия екип от седем малки негърчета ... :woohoo: :woohoo: :woohoo:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka

Бат Кирчо пак изби рибата..... 25 Юли 2016 23:44 #43801

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
FLORE писа:
Значи и на мен ми се обадиха от кораба на Стар Трек и ми споделиха следна информация... :whistle:
Екип от британски учени откри планета, за която се смята, че е покрита с диаманти. Изследванията до тук установяват ултра високи концентрации на въглерод, от който се образуват скъпоценните камъни.
Смятаме, че на тази планета земята и планините са целите от диаманти, казва водещият учен в екипа доктор Ники Мадхъдзан.
Планетата е била открита по термалната радиация, която излъчва и според учените отстои на 1 200 светлинни години. Тя е засечена с помощта на телескопа Spitzer Space на космическата агенция НАСА. BBC
Та викам си няма ли да се направи една мисия там със светилото Кирчо Измаменов и неговия екип от седем малки негърчета ... :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Флоре струва ми се че прекаляваш с зелените растения.Да не осъществяваш Wi-Fi връзка и ти с кораба майка - :lol: :lol:
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, FLORE, miro1113

Бат Кирчо пак изби рибата..... 25 Юли 2016 23:56 #43803

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
asparuh писа:
FLORE писа:
Флоре струва ми се че прекаляваш с зелените растения.Да не осъществяваш Wi-Fi връзка и ти с кораба майка - :lol: :lol:

Не, фактите са истински може да проверите в нета, само не знам как НАСА не се е обадила на Курето за да направи анализ и на планетата ... :whistle:

Последна промяна: 25 Юли 2016 23:57 от FLORE.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, asparuh, mahmut

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 00:12 #43804

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
От НАСА незнам ама от XP Любето ще чупи телефона на Светлито да го пита какви са тези тестове.И що децката им машинка не фати сигнали ами само празни дупки.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, bobo, FLORE

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 00:18 #43805

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
Не ми се мисли какво ще става следващата седмица ще има много хора посегнали на живота си след тестовете ... :whistle:

Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 00:24 #43806

• mahmut
  • mahmut's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 182
А , те много хора вече се усетиха ,но след като изгоряха с по няколко хилки от дезинформацията с фалшиви никове във форума им . Познавам един наивник дето първо се закачи на F75 , а после и на XP , бая пари взеха само от него , а те заблудените не са малко .
Следните потребители изказаха благодарности: comander, miro1113, Radislav

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 00:36 #43809

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 2166
cat писа:
Явно много съм изтървал за 3 месеца щом и кола са купили на тактикълкомандосозлатарометалодетекориста Измаменов начи НАСА са снесли некой гущер за изнесените лекции или пак има повече излъгани , май ще да е второто .
Ти кво намекваш бе,че бат Курчо може да лъже ли???Ба го.На мен в него ми е надеждата,той е мойта гордост той е мойта светлина,той засича метеорит още от преди да се е отделил от Кайперовия пояс!
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, bobo, FLORE, cat

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 06:28 #43810

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1881
yaponetsa писа:
cat писа:
Явно много съм изтървал за 3 месеца щом и кола са купили на тактикълкомандосозлатарометалодетекориста Измаменов начи НАСА са снесли некой гущер за изнесените лекции или пак има повече излъгани , май ще да е второто .
Ти кво намекваш бе,че бат Курчо може да лъже ли???Ба го.На мен в него ми е надеждата,той е мойта гордост той е мойта светлина,той засича метеорит още от преди да се е отделил от Кайперовия пояс!

Сигурно докато е изнасял лекции в НАСА са му имплантирали приемник в задника за връзка с Вояджър , и а се отдели метеорит от Кайперовия пояс и го засърбява отзад . Не ми се мисли как ще приеме астероид или метеоритния поток Персеиди
Следните потребители изказаха благодарности: comander, djendaka, FLORE, miro1113, mahmut

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 09:01 #43811

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Живак ,нещо с Японеца много засукани термини използвате ,да не сте ходили на някои семинар :S
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, zempar, djendaka, yaponetsa, bobo, FLORE, miro1113, cat, Djenko, mahmut

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 13:36 #43813

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1881
comander писа:
Живак ,нещо с Японеца много засукани термини използвате ,да не сте ходили на някои семинар :S
Начи мятаме сИмИнарти да одим са убръзовъми г¬н Измаминов ще ме учи как да тражим злато и метеорити а СФетли как се прави алъш вериш . treasure coins gold-nugget coin33 А ако помогнете може да се научат да носят на бой тва е част от тактикълкомандосията :dry:
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, yaponetsa, FLORE, miro1113

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 21:15 #43817

• yaponetsa
  • yaponetsa's Avatar
  • Офлайн
  • Получени благодарности 2166
cat писа:
comander писа:
Начи мятаме сИмИнарти да одим са убръзовъми г¬н Измаминов ще ме учи как да тражим злато и метеорити а СФетли как се прави алъш вериш . treasure coins gold-nugget coin33 А ако помогнете може да се научат да носят на бой тва е част от тактикълкомандосията :dry:
Ама вервай ми все някога ше ги научат.Не исках да разправям историята,но сърце юнашко не трае.Звъни ми мой приятел и ми вика може ли да продадем едно пинпойнтерче.На право се зачудих точно пък тоя от къде го има,щото човека не е търсач.Да ама има фирма напълно законна , за вадене на стари тръби и полагане на нови такива.Ръчнал нашия в интернет преди около година и половина ,да си купи неква машина с която да засича по лесно тръбите.А познайте в коя мрежа се е ударил нашия шаран. - империо точка бис.Набутали му фишер ф-75 лимитед.Рекли му че с тая машина нема тръба дето да не я засече,даже и пинпойнтер за по точна локализация му набутали.Направете си сами сметка колко се е охарчил и каква работа може да свърши тая апаратура в случая с тръбите.Като ми го каза останах като гръмнат.Рекох му "абе знаем се от години,що не ме попита първо"?Да ама от както каруцата се катурне пътища много.Иначе тоя чиляк много се е навил и той за еднополов секс...със кой няма да казвам,сетете се сами.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, comander, djendaka, bobo, FLORE, cat, mahmut

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 21:33 #43818

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
Японец забрави да кажеш че машината щяла да пее тръбата на 2 метра без проблем, те точно това чакат някой да набутат да опънат мангизите тези измислени милиционерски канарчета.

Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, yaponetsa, cat, mahmut

Бат Кирчо пак изби рибата..... 26 Юли 2016 22:25 #43819

• самотрак
  • самотрак's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ
  • Получени благодарности 945
Кирето та Кирето не се стърпявам и аз.Ето нещо и от мен за Кирето: rozzata.blog.bg/drugi/2016/07/26/hoba-na...t-na-zemiata.1467037. Намибия и там да пуснат дилър ще ги сцепят.
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат