Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: Какъв е този камък

Какъв е този камък 25 Ян 2016 21:29 #38177

• van_helsing
  • van_helsing's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 33
Браво Куре, зарибявай за кво ти плащам за памперси...
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Какъв е този камък 26 Ян 2016 20:31 #38228

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
Kiril62 писа:
cat писа:
:laugh: Направих си малко майтап с темата . :laugh: Камъка е Карнеол но от светкавицата излезе жълт а иначе е розово червен, а друзата е галенит с кварц и пирит но е възможно да има и някоя златинка в него . drinkingbeer
Тая друза ако изкарана с металдетектор ще е много скъпа,само аз мога да ти кажа със сигурност ,за целата трябва да доидеш на сбирката да ми дадеш 15 лева за тоя дето духа ,а аз ще я капна с малко киселиничка и ще ти кажа че нищо не струва или че е много ефтина.Значи някои ако е извадил кравешко лаино например също може да го донесе ,само едни 15 лева там за членския внос да носи е достатъчно.
Това ли е далаверата Кирчо?Да търсиш сензация от хората които са извадили по един оруден камък,с детектор?Викаш ги,като им казваш че ше носиш някъква киселина която била много точна в датирането на метеоритите,а всъщност ,целта е членския внос.Те нека се завъртят там пак ти ще намериш начин и последната риза от гърба да им свалиш.Кирчо !Помни че винаги си ми наблизо и на плитко.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Последна промяна: 26 Ян 2016 20:32 от comander.
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, skita6t, djendaka, yaponetsa, FLORE, miro1113, akulata88, cat

Какъв е този камък 01 Фев 2016 22:07 #38674

• zolak
  • zolak's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 233
С голямо удоволствие прочетох заглавието и си казах ----Ето къде мога да помогна на някой!!!
Но след три прочетени страници просто казвам:" аглотогвоамнъглмонно" или ----.Това е отвратително!
Мерете си излишния кожляк ,който го има- на друго място ---НЕ и в тази тема,защото много хора са ме срещали и питат:Какъв е този камък??
?Не ги знам всичките,но все на някой може да се обясни какво има и да не гони "Михаля"!?
Да не забравя да кажа
от метеорити НЕ разбирам.
Това,което не ме убива-ме прави по силна.
Когато вълчицата минава,кучките могат само да скимтят.

Какъв е този камък 01 Фев 2016 22:29 #38676

• comander
  • comander's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4278
zolak писа:
С голямо удоволствие прочетох заглавието и си казах ----Ето къде мога да помогна на някой!!!
Но след три прочетени страници просто казвам:" аглотогвоамнъглмонно" или ----.Това е отвратително!
Мерете си излишния кожляк ,който го има- на друго място ---НЕ и в тази тема,защото много хора са ме срещали и питат:Какъв е този камък??
?Не ги знам всичките,но все на някой може да се обясни какво има и да не гони "Михаля"!?
Да не забравя да кажа
от метеорити НЕ разбирам.
(Колежке)Темата е в Секция Стършел.Тои Кирчо само там пише,с неговите хапчета и по стълби му е забранено да се качва. Поздрав!!!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че...
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, vezir, FLORE, akulata88, cat

Какъв е този камък 13 Фев 2016 20:40 #39276

• Kiril62
  • Kiril62's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 96
djendaka писа:
Днес ходих при един колега и видях много интересни камъни каза че са от дядо му , някой може ли да каже нещо за тях

Джендак,страхотни камъни !!! Виждам че има и голямо количество злато по тях ,колегата дето вади винкелите на 10 програма ,тои ли го намери???
една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, FLORE, cat
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, Ilia, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат