Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации. Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.
За членство в БНФМ - натиснете тук За регистрация във форума - натиснете тук
Slavitoooo писа:
може ли някой който разбира по добре от мен руски ,да попреведе малко,че ми е интересно.Аз останах с впечатлението ,че пичовете си търкат с мълчаливото съгласие на властите......
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Slavitoooo писа:
може ли някой който разбира по добре от мен руски ,да попреведе малко,че ми е интересно.Аз останах с впечатлението ,че пичовете си търкат с мълчаливото съгласие на властите......
По тоя въпрос днес си писах с един руснак
викам мой човек я виж тук в Оренбург гъчкано със злато , пък той ми върна тоя отговор
-Слави это пьяный бред оператора, там нет золота, просто приборы не продавались)))) -
Сега съм му писал да потвърди наистина ли вярва ,че тоя целият филм е направен само за да се продават детектори , щото нали и тук в България си имаме едни "Златари " БАТСАЛИ те ми се струват много по - ошлайфани измамници от руските !
Сега ще чакам да видим какво ще ми отговори !
Иначе търсачите на самородно или на монети в Русия ги третират като нас без разлика .
Вижте интервютата с хората от властта общо взето говорят за базслословните печалби от самороднто злато и така нататък ! Настройват обществото срещу търсачите .
Какво ми направи впечатление от следният клип:
1.надпис: " Внимание ! Този вид търсене, не се одобрява от автора на клипа ! Този вид търсене е използвано само за бързо почистване на частна територия ."
2. Единият от юнаците е с яке с надпис: " МЧС Россия" , което е "Министерство на извънредните ситуации" ( министерство по чрезвычайным ситуациям).
1 ЧАСТЬ Раскопки Блиндажей HD \ Excavations of dugouts
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Следните потребители изказаха благодарности: mitko
Сибир...пожелавам на всички вас да имате такива истински приключения !
В фильме рассказываться о поиске золотых самородков и золотодобычи. Как искать и найти золото в реке металлоискателем. Где искать золото в России. Можно ли добывать золото частным лицам своими руками. Законодательство и старатели. Могут ли старатели добывать золото. Сколько золота добывает старатель с помощью металлоискателя. Как найти самородки золота. Металлоискатель для поиска золотых самородков. Фильм снят в Бодайбо, Иркутская область в 2006 году. Авторы Рудольф Кавчик и Дмитрий Слободчиков.
" Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна ! "
Последна промяна: 01 Ное 2018 02:09 от Radislav.
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, mitko