Нещо си се объркал..

Никога не съм казвал, че получавам по-малко от колкото заслужавам. Аз съм индивидуалист, не завися от никого, получавам точно толкова колкото заслужавам, иначе нямаше да го правя ако се чувствах онеправдан или щях да направя нещо друго, за да съм удовлетворен.
Опитвали са се да ме унищожат, унищожавал съм. В момента имам това което искам и не искам повече, имам възможност за повече, но трябва да жертвам друго, а повече не ми е нужно... Намерил съм баланс..
Не съм длъжен никому, всичките си дългове съм изплатил, не живея на чужд гръб, не чакам на някой да ми пусне отгоре...
...Това което тиказах е, че не търпя някой неспособен, да ми налага несъществуващи задължения и дългове, защото си мисли, че всички които имат способности са му длъжни... Моите способности са мой, а не обществена собственост, аз решавам, не накой друг! Труда ми струва, точно колкото, аз реша че струва и съответно да има кой да ми плаща!!!! Ако някой има друго мнение, да търси други варианти, но не бих му станал длъжник!
Ти намесваш някакви корупционни практики и обвиняваш системите... Ни нали това ти казвам, тарикати има и при левите и десните, едно и също е и не зависи от системата... И при комунизма ги имаше тия, не помниш ли, че за всичко бяха нужни връзки? Сега ти ми говориш единствено в мащаби, ама дефакто, за едно и също нещо... Корупцията е бъг в ситемата, ама не е системата! Както и при двете корупцията може да бъде системата...

Става въпрос, че живота е винаги борба, която печелиш или губиш, независимо от системата.. Не може всички да чакат с отворени усти, няма кой да пуска... Аз не харесвам гупи и не съм длъжен да харесвам, откъде на къде някой ще ми налага да гледам и да се грижа за гупи, дето само отворят уста?
Харесвам си котарака и Саос живее в пълен комунизъм, според възможностите му и според потеребостите. Яде само биологична храна и пие само снежна вода и ако пътувам някъде му взимам нова играчка, да се радва, ама аз съм му абсолютен господар и повелител и той е приел напълно това и е съгласен, прави точно това което му е позволено и докъдето му е позволено.. дотам... Не смятам Сао. за длъжен, че върша това, аз имам нужда от него и неговите способности, както той от мойте! А долу на двора има 10тина котки, дето ги храни жена ми, ама ядат отпадаци и не пият снежна вода, това е комунизма, който съм избрал за тях! На всекиго според способностите, на всекиго според потребностите!
..ако щеш! Ако нещеш, ти си този който се чувства недооценен и имаш илюзии, че създаваш и струваш повече от колкото те оценяват!!!