Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации. Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.
За членство в БНФМ - натиснете тук За регистрация във форума - натиснете тук
НОВИ МОДЕЛИ МЕТАЛДЕТЕКТОРИ
21 Фев 2020 22:25 #88904
rublata
Офлайн
- Член на БНФМ -
Получени благодарности 6056
Администраторите са забранили публикуването за гости.
29 Апр 2020 16:11 #92168
rublata
Офлайн
- Член на БНФМ -
29 Апр 2020 16:14 #92169
rublata
Офлайн
- Член на БНФМ -
един коректен тест и в грунда...
29 Апр 2020 21:41 #92174
Стефан
Офлайн
Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
Получени благодарности 1977
rublata писа:
Стартовата мелодия направо кърти
Следните потребители изказаха благодарности: kaveiros, bobo
30 Апр 2020 22:50 #92192
miro1113
Офлайн
- Член на БНФМ -
Просто човек
Получени благодарности 3864
Е Рубла, само Нокта Алфа не си имал
А за коректния грунд всички знаем
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
01 Май 2020 09:06 #92203
rublata
Офлайн
- Член на БНФМ -
до колко тия детектори работят ,не зная,но ми прави впечатление колко бързо се развиват турците в това направление....електрониката не прилича на нашите гаражни бангии,удобни ,сгъваеми,фенечета за нощно търсене,приятен звук и т.н. а бе всичко се стараят да изпипиат ,както го иска един търсач и по апарата няма какво да се преправя ,както сега на Еквинокс карбонова щанга ,сваляща се електроника или сгъваща се за по удобно пренасяне или подсилващи уши за антената,....дори и китайците сякаш са назад от тях,....
01 Май 2020 10:38 #92206
Стефан
Офлайн
Член на БНФМ, Производител на детектори MIKRON и REX, представител на АКА за България
Получени благодарности 1977
Серго, такова "развитие", (имам в предвид шарениите) се прави за месец два. Но освен поне двойно по голяма консумация заради цветния дисплей, с нищо друго не се подобрява РЕАЛНАТА работа на детектора в земята. Е, ако не се взема в предвид и радостта за окото на собственика
Важно е как работи в земята - стабилност, бързина, дълбочина, дискриминация в дълбочина. Работа в тежки почви и т.н. Показаха един минерализиран камък , на който залепва магнита, но защо не показа как засича нещо цветно под камъка?
Един и същ програмист им е писал софтуера, но реално на екрана има само графичен нивоиндикатор във времето. Много по информативни са ходографа както на АКА и спектрографа, както на White's и сега на маските.
Подобни шарении се правят бързо, но други съществени неща са по-важни и много производители се стремят да се ориентират към тях вместо към повишаване на консумацията от цветни дисплеи, GPS-и и др. подобни.
Аз също съм се глезил с такива неща, но те нямат пряко отношение към производителността на детектора.
:
И звуци каквито искаш също не са проблем. Сега всеки звук може да се запише в една памет и да се възпроизведе през ЦАП-а на процесора. Само това което не се сетиш, само то не може да се реализира като изображение и звуци
Разговарям с доста народ в Туриця и те казват, че там сериозните търсачи избягват такива уреди. Обикновено те се купуват от начинаещи.
Е, може да си мислят, че са направили нещо невероятно и недостижимо,, но както виждам нищо ново под слънцето. Тия дълбочини отдавна са постигнати в нормална почва и то от немалко производители. Още преди няколко години показах подобни резултати с 1лв. на 40см. / 10ст на 37 / и 1лв, на 43см. И това при стабилен праг - без жужене и без да е нервен.
Следните потребители изказаха благодарности: zempar, rublata
13 Май 2020 13:12 #92487
rublata
Офлайн
- Член на БНФМ -
mvatevm-ЛЪЖЛИВОТО ОФЧАРЧЕ от бургашко с ,,итроник''...ИМАЙ малко милост към Стефан- МИКРОН,че с тези твои изказвания ще му запалиш телефона......ИНТРОНИК само аз имам ,но опитния образец със стария софтуер,още в БЪГАРИЯ от новите няма,но се очакват след преминаването на пандемията....
Следните потребители изказаха благодарности: bobo
15 Май 2020 22:48 #92557
Mustang
Офлайн
- Член на БНФМ -
Получени благодарности 74
Пускам линк на най- новия Гарет ,горе дулу Екуинокс от Гарет, уж мултичестотната технология беше патент на майнлаб пък и тука я има!
Не дава нищо различно от екуинокса, е ама ако е на по-добра цена а същата работа ще е по-добре. Млако по-лек е ама питата му е по-малка,сиреч същата работа ама на този сравнение с нокса кутията не е водо а само дъждо устойчива! (то нокса тепърва ще го видим след още 1- 2 години ,колко ще са останали водоустойчевите)Можеха да изпъкнат с една телескопична сгъваема щека-ама пак нищо! Цена още не виждам обявена,аз мисля че ще е под екуинокс 600(би трябвало) но в комплект с безжичните слушалки вероятно ще е близо.
Последна промяна: 15 Май 2020 22:57 от Mustang.
16 Май 2020 18:34 #92560