БНФМ - НА СТРАНИЦИТЕ НА ИСПАНСКО СПИСАНИЕ ЗА МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Posted in Новини и събития

Българска национална федерация по металдетектинг е отразена с обширна статия и снимки в първи брой на страниците испанското електронно списание за металдетектинг, издавано от Испанската федерация по спортен детектинг /Federación Española de Detección Deportiva (FEDD)/.

Подновяване на членството за 2013 г.

Posted in Новини и събития

Членовете на БНФМ могат да подновят своето членство за 2013 година, заплащайки годишния членски внос от 20 лева.

За членове с членските карти със снимка от 2012 г. не е необходимо да пишат ново заявление, а единствено да се обадят на тел. 0898 584 502 и да съобщят номера на своята членска карта. Новият стикер за членство 2013 ще бъде изпратен чрез куриер по Еконт срещу наложен платеж от 20 лева - стойността на членския внос за 2013 г.

За кандидат-членове, които нямат членска карта със снимка е необходимо да попълнят заявление за членство zajavlenie_za_chlenstvo_BNFM-20111120.doc и заедно със своя снимка да ги изпратят на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адрес: Ловеч, ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 2 или на адрес Ловеч Офис на Еконт - Пазара получател Илия Константинов Илиев, тел. 0898 584 502. Своята членска карта ще получат чрез куриер по Еконт срещу наложен платеж от 20 лева - стойността на членския внос за 2013 г.

 

Общо отчетно-изборно събрание

Posted in Новини и събития

Българска национална федерация по металдетектинг кани всички настоящи членове на Сдружението да вземат участие в Общото отчетно-изборно събрание за 2012 г.

Английският модел - най-успешният проект в света.....

Posted in Новини и събития

Английският модел - най-успешният проект в света, съсредоточен върху намирането на артефакти от хора, упражняващи хобито металдетектинг

Металдетектингът в България – предизвикателство за търсачите, които никога не се отказват от мечтите

Posted in Новини и събития

Металдетектингът в България – предизвикателство за търсачите,които никога не се отказват от мечтите

Светлана Петрова, журналист

Почти във всеки човек живее стремежът да бъде откривател. Търсачите на нови земи, стари светове и съкровища не са само романтичен спомен от миналото. Поривът към непознатото, скритото е нужен на човечеството. Това е вълнуващо пътешествие във времето, завръщане към корените, към магическото усещане за принадлежност към други светове, стремеж да опознаеш света, да го обхванеш и обясниш – поривът към самопознание.

Металдетектингът е източник на ценна информация. Любителите на това вълнуващо хоби в България са хора на различна възраст и с разнообразен социален статус. Във всеки от тях живее духът на откривателя, жаден за приключения. В България обаче това се оказва едно тежко предизвикателство. Но търсачите никога няма да се откажат от мечтите си... И така започва приключението...

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат

Тел. 0887721898